fialo napisał(a):

|
To że Ty (Lucjusz) jesteś psychicznie niestabilny to wiadomo od dawna, ale ze jeszcze slepy? Cywka musial biegac po jakims błocie, a i ciagnal prawą stroną az miło bylo popatrzeć, w dodatku świetnie gral w obronie tez, nic jego stroną nie szlo.
|
No cóż... nic innego nie pozostaje mi napisać jak ten oklepany zwrot: chyba inny mecz oglądałeś, żal mi Cie jak tak oceniasz Cwyke. Piłka leci aby przyjąć i ściąć w kierunku pola karnego a jemu 2-3 razy piłka odskakuje na metr w odwrotną stronę ( na aut)... Z Korona i Jagiellonia w mojej ocenie zagrał bardzo dobrze, wczoraj tragicznie. W przodzie nie istnieje, mimo jednej akcji gdzie się podłączył i oddał strzał.
Raz poszła groźna kontra jego stroną w 2 połowie, gdzie był Cywka ciężko powiedzieć.
Według mojej opinii zagrał bardzo słabo i możecie się okłamywać i powołoywać na "żadko" czy uj wi na co, ale to i tak nie zmieni tego co wczoraj się wydarzyło.
EDIT: Oglądnij sobie urywek od 45 do 60 i patrz tylko na Cywkę. JAk oglądniesz, przyjdź i skomentuj.
Co do Rafałą (Bogucki) to bardziej humorystycznie, a nie z braku szacunku.
(dobra poprawie, dla pokemona poniżej, bo nie wyłapie o co chodzi z BogusCkim, szacunkiem, czy boChaterem w jednej myśli).
ASHKECZUP pokemonie z gimbazum (celowo gimbazum jakbyś wytykał jak niedorozwój), nie masz nic ciekawego do napisania, to wypad, nawet nie chciało mi się odpisywać na twoje przemyślenia odnośnie podań Gonzaleza,ale że mądrością nie grzeszysz to pomoge - NA WŁASNEJ POŁOWIE pokemonie, nie podania krosowe, NIE trudne i NIE ryzykowne.