picasso napisał(a):

|
pod warunkiem,że ten oszlifowany diament w wieku 18 lat nie powie "eee ja jednak podpiszę z Lechia albo może jacys Włosi się po mnie zgloszą".znamy takie przypadki...i te cale 2500% idzie w ....u
|
skoro Legii to działa, to czemu nam ma nie działać

?
Prawdopodobnie wina za ten stan rzeczy leży w innych aspektach. Należałoby się dowiedzieć w jakich. I je poprawić. Ile lat miał ten Bielik? 17? Miał profesjonalny kontrakt? Bo nie słyszałem, żeby Arsenal go podwędził za ekwiwalent. Da się? Trzeba chcieć, umieć a nie pierydolić jak to robi nasz prezes Gaszyński.
Lukasz napisał(a):

Słaby punkt uwypuklił kolega Picasso.
Od siebie dodam że akademia nie jest fundamentem klubu. BDW brzmi to jak slogan propagandowy. Jesli już trzba wysnuwac zależność to dalbym odwrotnie - fundamentem akademii jest klub. Im lepszy i bogatszy klub tym lepsza akademia. No chyba że znasz jakieś świetne akademie które żyją oderwane od klubu i mają się lepiej niż te przyklubowe. Dobrym przykładem jes akademia Frankowskiego - jak widać chętnie podziała pod skrzydłami S.A. i chyba nie bez powodu.
|
Nie, fundamentem klubu są pieniądze Cupiała.... tacy jak wy tylko na nie potraficie liczyć...
pierydolisz jak potłuczony
Gero napisał(a):

|
Ja bym dodał jeszcze poniekąd prezesa S.A. poniekąd prezesa TF, poniekąd św mikołaja i jeszcze paru innych poniekąd. A za zrozumienie i pełną akceptację pewnie dostanie kolega list pochwalny. Po jakiego grzyba piszesz taki post? Chciałbym poznać motywację.
|
Wiesz po co pisze? Bo chciałby mieć profesjonalny klub a nie taki, który olewa szkolenie młodzieży i tuła się jak bezdomny po schronisku... poza tym chciałby mieć klub, który szanuje tradycje i chce się rozwijać a nie liczyć na pieniądze Cupiała jak np. ty
Ja mam nadzieję, że jutro pojawi się kujący transparent w oczy który pokaże głupotę ludzi zarządzających tym klubem.