Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2014, 13:43
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Kłopoty bogactwa tak bardzo. Jacek tak dobry prezes.

Wodzu prowadź (ku upadkowi)!
takie mogłyby być "taśmy prawdy", gdyby ktoś tego Łysego Jacka B. nagrał:

"Rozwój klubu jest sprawą cenną i pożądaną (dla niektórych), ale jak wszystko na tym świecie ma swoją cenę. Jest tylko jedna sprawa w życiu takich jak ja, która jest bezcenna, a jest nią moja własna dupa.

Dlatego nie mogę zgodzić się na odejście. Nie mogę zgodzić się na poświęcenie 40000 zł miesięcznie, aby kibice mogli przychodzić na stadion, a klub zarabiać. Ja prowadzę bitwę, która ma na celu wypromowanie mnie w kręgach polityczno – medialnych, abym mógł w przyszłości znaleźć pracę w organizacjach piłkarskich albo instytucjach rządowo – resortowych. Szczególnie uśmiecham się do Pana Ministra Spraw Wewnętrznych – ja potrafią pójść, nawet po tych niewinnych.

W „wielkim poważaniu” mam Pana Cupiała, którego uważam za kompletnego laika w tych sprawach, który daję się otumaniać przez nieudaczników ze swojego otoczenia. Jestem tym Panom bardzo wdzięczny. W „wielkim poważaniu” mam też Wisłę, doprowadzenie jej do upadku sprawi mi nawet wielką przyjemność ponieważ, moje serce bije tylko dla Legii.

Dobre imprezy były ostatnio na Mazurach, za co dziękuję Panom z UFA. Oczywiście nic za darmo, oddałem im teraźniejsze oraz przyszłe zyski Wisły S.A.

Na pohybel wszystkim przyszłym włodarzom oraz kibicom tego klubu."

Jacek nie chodziłeś czasem do Sowy i Przyjaciół ?
Odpowiedz cytując