Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2014, 12:35
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
JKM na fb :

Jakim trzeba być idiotą żeby nazywać separatystów rosyjskich z Ługańska - Żołnierzami Wyklętymi
Straciłem resztki jakiejkolwiek sympatii do JKM, ten rozgadany jak przekupa przemądrzały dziwak nie powinien wycierać sobie krzywej wąsatej gęby bohaterami.
Oczywiście parę podobieństw się znajdzie ale nie więcej niż między Piłsudskim a Hitlerem.
Przyznaję, miałem chwile wahania, z Bratem zastanawiałem się w dzień eurowyborów czy głosujemy na JKM, czy na PiS.
W tej chwili nie mam już pola do dylematów. JKM to wariat, nawet jeśli miewa napady geniuszu, to wciąż jedynie wariat z przebłyskami. https://www.facebook.com/GownoPrawda2
[zamienię się teraz w waszą retorykę ] Bo czytanie ze zrozumieniem, to wy macie na prawdę boskie i tylko pogratulować
Czyli rozumiem, że teraz to forum jest grupa dwóch panów na usługach banderowców, co wieszało żyjące polskie dzieci na drzewach a ich matkom obcinano piersi i palono je w stodołach żywcem? Płacą wam za to zdrajcy? Jak można takie bzdety pierdzielić? Goście czują się Ruskimi, chcą do Rosji, Rosja ich chce, banderowcy ich mordują, Europa polski rząd, i niby patrioci z PIS-u wspierają banderowców! Do czego to doszło!

AYALA napisał(a):Wyświetl post
IV RP jest potrzebna od zaraz bo majątek narodowy wywiało. Wywiało kilka milionów mieszkańców. Jeszcze rząd się trzyma. Podobno da radę i się jeszcze uratuje bo w "teoretycznym państwie" wszytsko możliwe
Co zrobiło? Weź skończ te socjalistyczno-populistyczne pierdoły opowiadać. W dupie mam ten wasz cały majątek narodowy. Socjalizm chcesz budować? Która to już odsłona? Ile jeszcze dowodów potrzeba, na to, że ten system jest z założenia bankrutem? Cała Europa zdycha a Polska przy okazji, bo im się majątków narodowych zachciało, socjali, firm państwowych do których trzeba zawsze dopłącać i rabowania ludzi z ich 64% dochodów. Totalni kretyni już chyba tylko w wierzą w majątki narodowe! Czemu ja mam Polakowi coś sprzedać, gdy przyjdzie Niemiec i powie, że kupi taniej? Byłbym idiotą, gdybym sprzedał to Polakowi. Czemu ja mam jakiejść państwwej poczcie płacić, gdy prywatna firma prześle mi list taniej? Czemu ja mam latać LOTem gdy Ryanair wiezie mnie 4 razy taniej? Cała cywilizacja zachodu rozwinęła się na czymś takim jak WŁASNOŚĆ. Bogactwo wzięło się z tego, że ludzie robili coś tanio i dobrze, i ktoś kto chciał kupić a nie był przymuszany jak w socjalistycznej UE gdzie z waszych podatków płącicie kare, ze to, że polscy przedsiębiorcy wyprodukowali nadwyżkę mleka!. Więc jak chcesz sobie socjalizm budować, to buduj, ale jedź sobie do Niemiec Anglii tam są dobre zasiłki dla nierobów i wielodzietnych rodzin.

STOP III I IV I V RP!
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.07.2014 o godz. 12:53.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰