Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 20:02
Takiego steku bzdur dawno nie widziałem (post speedfashion )

Od czego zacząć? hmmm może tak: to co miał napisać wolfy w większości napisałeś Ty:

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Przecież wiadomo co napisze, że polała się krew pokemony się cieszą, a nie zdają sprawę, że kasy nie będzie tyle ile mogłoby być i będziecie płakać jak nikogo nie kupią bo za co. Żeby kupić trzeba coś sprzedać.
to co przewidziałem:
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Małeckiego ukarano i ociekającą krwią głowę rzucono wściekłej tuszy. Tusza szaleje, ryczy i wrzeszczy. Widać, że jest szczęśliwa. U niektórych zaczęły wykształcać się nawet "pasy" (tfu!) i nazywają Małeckiego, ku jego hańbie ("na pohybel z nim!"), "patrycją".
Wisła to skansen pod względem zarządzania i niedługo odczujemy to pod kątem wyników sportowych
od 15 lat mamy niedługo odczuć,ale na Twoje i kilku innych (M., k., w) nieszczęście tak nie jest

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Prócz tego będzie jakaś dyskretna próba desperackiej obrony, wywody jakim to Basałaj jest szefem, że nie dziwi się PAtryczkowi bo on też tak robił, jak można grać za frytki na tle Jaliensa itp itd. Przecież min, winą klubu jest brak wcześniejszych renegocjacji.
Odczuje to także ukochany pan Basałaj, gdy "biznesowe" trybuny, na których "prawdziwi kibice" robią "takie deale, że nam się nie śniło", zaczną świecić pustkami

Skoro wielu ludzi poznało jego charakter już dawno temu, to dlaczego nie pojawił się ktokolwiek, kto chciałby mu POMÓC?
Maaskant był dobry psychologiem tłumaczył mu wiele razy podstawowe zachowanie od podstaw, Smuda z nim wielokrotnie rozmawiał, tłumaczył. Skorża, Kasperczak... Skąd Ty wiesz, że nikt mu nie pomagał? Po prostu człowiek nie ma odpowiedniej głowy do zawodowego sportu mimo, że ma jakiś tam talent, identycznie jak Andrzej G., z psychiką Adamka byłby najlepszym białym bokserem w historii... ale że miał "tylko" talent, skonczyl jak skonczyl.

Trzeba olbrzymiej samodyscypliny, żeby nie zwariować od nadmiaru sławy, kasy i innych rzeczy, które zapewne splatają się z piłkarskim życiem.
Jakżesz? Przecież Patry grał za frytki.

Z kilku stron można posłyszeć (podczytać także), że Basałaj nie do końca fair pogrywał z Patrykiem. Ale ten gość chyba tak ma, że nie jest w porządku wobec nikogo, poza upragnionymi biznesowymi klientami. Nie chcę wymyślać teorii spiskowych, ale walka z Małeckim wydaje mi być trochę wymierzona w walkę z kibicami (tymi biedniejszymi, którzy wg pewnych osób kupują chleb na kromki).
Ręce opadają... nie wiem jak to skomentować.. Nie biedniejszych tylko młodszych jak coś, ale i tak to nie ma nic do rzeczy. Zrozum,że na młynie zasiadają w większości NASTOLATKOWIE, którzy uważają się za KUMATYCH, a ich wiedza ogranicza się do tego że Łysy z osiedla X, za.bał radio z fury sąsiada, a ten jest społeczniakiem-konfidentem i poszedł na psy Sorryziomek jest kumaty, a inni, którzy wiedzą trochę więcej na temat życia i jak mają auto to nie wieszają sobie rękawic bokserskich na lusterku już kumaty nie jest. Kilka lat temu jak to do mnie to dotarło, zmieniłem trybunę. Żeby być kumatym nie trzeba siedzieć na C i mieć tattoo CHWDP na przedramieniu ... Więc jak coś piszesz to nazywaj rzeczy po imieniu. Dla każdego jest meijsce na stadionie, wkurza mnie jedynie jak koleś 19letni myśli, że jest najkumatszy na świecie, a pikniki z innych trybun nie dorastaja mu do pięt, zazwyczaj jest dokładnie na odwrót.

Cupiał swoje zaangażowanie w sprawę pokazał w tym okienku. Ja jego działania nie odczytywałbym jako na korzyść Wisły. Sabotażysta?
Jestem w szoku po przeczytanie tego fragmentu, potraktuję to jako żart...

Żebyś zrozumiał: z tego co widzę większość popiera decyzję klubu (bo co innego można było zrobić?), dużo ludzi ubolewa nad strata sportową i w niedalekiej przyszłości finansową. Nie widzę tu ludzi którzy się cieszą, z czego tu sie cieszyć, mądry Ty jesteś?

Nieliczni rzucają się bo stracili swe bożyszcze (sorryziomki)-czyli lludzie którzy mają jedną rzecz wspólną z małym, albo jej brak: mózg.

Sam darzyłem wielką sympatią Patryka, mimo jego wielokrotnych wybryków, ale dzisiaj tak samo jak wtedy kiedy zmieniłem trybunę dotarło do mnie, że on nie ma mózgu, sam sobie szkodzi i jak nie teraz to potem odyebałby gorszą akcje.

Jest mi niezmiernie przykro , że nie będziemy mieć gościa , który notorycznie podnosi ciśnienie parchatym i nie powie do przeciwnika "kim ty k. jestes?" Naprawdę podobało mi się to, ale tylko wtedy gdy robił to przeciwnikowi , nie SWOIM! Nie można srać we wlasne gniazdo, zrozum , że Wasz idol nie ma głowy do zawodowej gry i jedyne co nim kieruje to zwierzęcy instynkt...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 21.02.2012 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując