The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mistrz Yoda
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 13:36
A ja myślę że to odsunięcie może zbyt długo nie potrwać. Jak pokazał mecz z zagłębiem ławkę mamy zbyt małą pod względem piłkarzy ofensywnych i za 3-4 tygodnie Małecki z głową posypaną popiołem ale będzie przywrócony do składu.
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 21.02.2012, 13:40
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Po co się tu doszukiwać jakiegoś drugiego dna i interpretować furiackie słowa na milion sposobów?

Przecież jak na dłoni widać, że się Małeckiemu pała zgrzała i żyłka w mózgu pękła więc leciał co u ślina na język przyniesie, że ma to wszystko w dupie, że nie chce tu grać i niech mu naskoczą, a na drugi dzień, jak się zrobiła medialna chryja i zobaczył że przegiął, wydaje oświadczenia dyktowane przez menago.

Stawiam dolary przeciw orzechom, że wk.urwiony Małecki powiedział mniej więcej to co cytował Moskal, ale teraz po pięciu kubłach zimnej wody na łeb tłumaczy się, że tak naprawdę nie to miał na myśli, i że on bardzo kocha i szanuje.

Powiem wiecej - ja naprawdę wierzę, że on rzeczywiście kocha i szanuje, ale po prostu jest popier.dol.lony i jak mu się grzałki przegrzeją, to się nie kontroluje. Jak rozjuszone dzikie zwierze, co w szale zagryzie opiekuna, mimo, że kocha i jest przywiązane, i za 5 min żałuje co zrobiło.
100% racji
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.02.2012, 13:41
Mistrz Yoda napisał(a):Wyświetl post
A ja myślę że to odsunięcie może zbyt długo nie potrwać. Jak pokazał mecz z zagłębiem ławkę mamy zbyt małą pod względem piłkarzy ofensywnych i za 3-4 tygodnie Małecki z głową posypaną popiołem ale będzie przywrócony do składu.
Honor ponad wszystko. Choćbyśmy mieli wystawić kogoś z rezerw, to i tak będzie to lepsze. Małecki przegrał swoją karierę, szkoda że w głowie..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.02.2012, 13:41
Wybaczcie za tego bezproduktywnego posta, ale samo ciśnie mi się na usta: " no to po kiełbasie"
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.02.2012, 13:52
Jedyna możliwa decyzja - jeśli będzie taka opcja to powinni mu jeszcze przestać płacić i w zasadzie to wszystko co Wisła może zrobić a po sezonie pożegnamy białego Uche
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 21.02.2012, 13:52
marian3a napisał(a):Wyświetl post
nie zamykajcie tematu
z niecierpliwością czekam na komentarz Wolfa hehe

jak ktoś napisał wyżej ... jakby klub już teraz go sprzedał to byłby to tylko znak dla innych że mogą wymusić transfer ... dlatego taka a nie inna decyzja. zatem czekamy do wakacji, wydaje mi się że już dla Wisły nie zagra a szkoda bo ma koleś charakterek
Przecież wiadomo co napisze, że polała się krew pokemony się cieszą, a nie zdają sprawę, że kasy nie będzie tyle ile mogłoby być i będziecie płakać jak nikogo nie kupią bo za co. Żeby kupić trzeba coś sprzedać.

Prócz tego będzie jakaś dyskretna próba desperackiej obrony, wywody jakim to Basałaj jest szefem, że nie dziwi się PAtryczkowi bo on też tak robił, jak można grać za frytki na tle Jaliensa itp itd. Przecież min, winą klubu jest brak wcześniejszych renegocjacji.

Na koniec obróci tak wszystko, że on miał od samego początku racje, mimo że za każdym razem stawał w obronie PAtryka, generalnie jesteście pokemonami i nie macie racji, racja jest jedna, wolfiego:]

Nawet jak wyśmiewał poglądy, że w sezonie 2010/2011 mamy skład na mistrza, biorąc pod uwagę nieporadność przeciwników (sam dyskutowałem z nim na ten temat) to i tak odwrócił kota ogonem. Jak się skończyło? Wisła pod wodzą Roberta wywalczyła MP a wolfy na koniec napisał, że i tak miał racje, mimo że smiał się z poglądów ludzi mówiących o realnych szansach na triumf (czyli moich), a tekstów "z kalekami daleko nie zajdziemy" już nie pamiętał.
Powód: .,
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 21.02.2012 o godz. 13:55.
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.02.2012, 13:57
Jeśli powstał transparent pt. "Mogłeś być żywą legendą,a zostałeś zwykłym Judaszem" dotyczący wybitnego Franka (już pominę kretynizm tych co wpadli na ten pomysł) to ciekawi mnie, czy coś podobnego powstanie teraz. Sytuacja jest po stokroć adekwatniejsza.
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.02.2012, 14:00
Moim zdaniem przesadzili z tym do konca sezonu mogli mu dac kare np. 4 meczow albo cos. Patryk to badz co badz jeden z wazniejszy graczy (jesli jest w formie), ciezkio bedzie bez niego do konca sezonu.

Dali by mu chodzic w mlodej ekstraklasie pokopac...
O ile nie pojdzie gdzies do Rosji...
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.02.2012, 14:01
Do wszystkich frajerów broniących Małeckiego i budujących jakieś piętrowe wymówki przeciw zarządowi i włodarzom (taa..... najbardziej psują atmosferę Kew i Michael.... nie mogę) Ludzie kto zaczął ten cały cyrk w czwartek Moskal/Stan/Basałaj czy Małecki? A może sam jaśnie oświecony Bogusław Cupiał? Odpowiedź jest prosta Małecki. Z jednej strony nie dziwi mnie ,że są dzieciuchy na poziomie ich guru-Patryka i wypisują farmazony. Szlag mnie trafia !!! Jak można uważać się za kibica Wisły i w sposób bezwarunkowy nie potępić Małeckiego w czambuł. Facet olał nas kibiców, olał trenera, olał kolektyw. A tu jeszcze jakieś patałachy go bronią. Facet sam się wyrzucił poza nawias.

PS. Co do Frankowskiego. Nie ma sensu rozgrzebywać stary bolesnych ran. Frankowski strzelił furę bramek dla Wisły ale to jak postąpił po meczu z PAO bardzo mocno zszargało jego reputację i za to go Pan Bóg w tym Elche pokarał.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.02.2012 o godz. 14:04.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.02.2012, 14:02
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Do wszystkich frajerów broniących Małeckiego i budujących jakieś piętrowe wymówki przeciw zarządowi i włodarzom (taa..... najbardziej psują atmosferę Kew i Michael.... nie mogę) Ludzie kto zaczął ten cały cyrk w czwartek Moskal/Stan/Basałaj czy Małecki? A może sam jaśnie oświecony Bogusław Cupiał? Odpowiedź jest prosta Małecki. Z jednej strony nie dziwi mnie ,że są dzieciuchy na poziomie ich guru-Patryka i wypisują farmazony. Szlag mnie trafia !!! Jak można uważać się za kibica Wisły i w sposób bezwarunkowy nie potępić Małeckiego w czambuł. Facet olał nas kibiców, olał trenera, olał kolektyw. A tu jeszcze jakieś patałachy go bronią. Facet sam się wyrzucił poza nawias.
1906% racji. Ale niektórzy mają siano zamiast mózgu, co poradzisz..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.02.2012, 14:03
o tym że Lamey psuje atmosfere to nie słyszałem
no ale to tłumaczy dlaczego Genkov po bramce przeciwko Standardowo pobiegł najpierw cieszyć sie z siedzącym na ławce psującym atmosferę Holendrem.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.02.2012, 14:03
Świerczewski chce imć Wielkiego Małego w swoim ŁKSie, ciekawe czy Patryczek rozważy propozycję xd

btw, że niby Małecki gra za frytki ? Założę się, że nie jeden bezrobotny gdyby mógł dostać taki kontrakt to zapieprzał by i w kopalni po 10h dziennie.
Jak długo na Wawelu...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.02.2012, 14:04
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Klub jakby chciał to by wyjebał od razu a nie zapewniał indywidualne treningi i pensję wypłacał, totalne odsunięcie go od oficjalnych treningów do końca sezonu zaniży nieco wartość Patryka.Niektórzy już zacierają ręce i szampany otwierają na Myśl że to koniec Małego w Wiśle, cała sytuacja może pozwolić podpisać kontrakt taki jak Wiśle pasuje, chyba że faktycznie był już gdzieś dogadany (ale to tylko przypuszczenia)
Myślę że to jego definitywny koniec w Wiśle. To już było wiadomo kiedy kazał nie brać się pod uwagę przy ustalaniu składu. Pytanie było o formę rozstania - teraz najprawdopodobniejsza to Webster na koniec sezonu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 21.02.2012, 14:06
krowczax napisał(a):Wyświetl post
Świerczewski chce imć Wielkiego Małego w swoim ŁKSie, ciekawe czy Patryczek rozważy propozycję xd

btw, że niby Małecki gra za frytki ? Założę się, że nie jeden bezrobotny gdyby mógł dostać taki kontrakt to zapieprzał by i w kopalni po 10h dziennie.
Na pewno skoro 30 tyś miesięcznie go nie zadowala to ziemniaki z zsiadłym mlekiem miast pensji ukoją ból.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.02.2012, 14:09
Cytat:
Jak można uważać się za kibica Wisły
mówi to ten co od frajerów Wiślaków przez neta nazywa.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 21.02.2012, 14:09
Małecki odsuniety od druzyny ,ale kto wie czy jak bedzie trenował solidnie to za "dobre sprawowanie" nie dostanie szansy by zagrac jeszcze w tym sezonie w 1wszej druzynie
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 21.02.2012, 14:12
Z decyzją się w 100% zgadzam co nie zmienia faktu, że jest mi tego Małego zwyczajnie po ludzku żal. Prosty, prawie że niepiśmienny chłopak przyjechał do dużego miasta i uwierzył, że jest jak Eric Cantona. Paru równie błyskotliwych jak on klepało go po plecach i utwierdzało w przekonaniu o zajebistości. Nie wiem czy największą krzywdę nie zrobili mu właśnie ci wszyscy jego "wyznawcy". Klub przymykał oko na jego wcześniejsze wyskoki i dawał mu w ten sposób w pewnym sensie zielone światło na kolejne. Niestety dobił do granicy. Szkoda, pewnie gdyby ktoś go wcześniej sprał po dupie i dosłownie i w przenośni może to potoczyłoby się inaczej.
Szanse na karierę ma aktualnie mizerne bo kto go kupi? W Polsce odpadają mu ze względów mentalnych czołowe kluby. Nawet dlatego, że kibice by go nie zaakceptowali. Pozostaje iść do kacapów. Tam pewnie szybko ława i po roku powrót do Polski do jakiegoś badziewnego klubu. A mogło być tak pięknie. Jak mówię, mimo, że od dawna uważałem, że trzeba się go pozbyć to trochę mi tego wszystkiego żal.
Decyzja zła dla obu stron ale innej możliwości nie było.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Małecki odsuniety od druzyny ,ale kto wie czy jak bedzie trenował solidnie to za "dobre sprawowanie" nie dostanie szansy by zagrac jeszcze w tym sezonie w 1wszej druzynie
pikawa niektórym tu siądzie.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
mówi to ten co od frajerów Wiślaków przez neta nazywa.
Tak. Uważam. Dlaczego? Bo zawsze jak jest sytuacja stykowa na linii rozkapryszony piłkarzyna versus władze klubu, to bandy kibiców bronią ,wbrew interesowi macierzystego klubu ,właśnie tego piłkarza. A potem mamy kluby i klubiki. FC Franek, teraz FC Patryk. Za chwilę kolejny powstanie pewnie. Obowiązkiem kibica klubu jest bronić klubu przed dezintegracją i dywersją ze strony partykularnych interesów piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.02.2012 o godz. 14:16.
Odpowiedz cytując
calieri
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.02.2012, 14:13
A ja w żadne jego 'dobre sprawowanie' nie wierzę, to nie jest jego cel.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 21.02.2012, 14:14
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Wtedy Wisła wyszła by na nie poważny klub,ale nawet możliwe bo w tym klubie prawie nic nie jest normalne.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.02.2012, 14:16
dojebał mu najbardziej ten co go promował na Wiślacką legendę od lat, teraz ludzie mają ogromny żal, że przyszła juz lub obecna legenda wypina się na wszystkich dla kasy. Nie ma się co dziwić że z boga zmienił się we wroga nr 1
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.02.2012, 14:19
jak możecie brać pod uwagę opcję, że on jeszcze zagra w tym sezonie? oficjalna wygłosiła statement, że nie zagra do końca 2011/2012 to NIE MA TAKIEJ OPCJI żeby go przywrócili do 1. składu. TO jest chyba pewnik, że po sezonie pójdzie Websterem. A Ci co trzymają jego stronę to mnie przerażają. No tak, różni ludzie kibicują piłce nożnej, ale nie pozwólmy, żeby to co nas łączy zaczęło dzielić...
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 21.02.2012, 14:24
Masakra co zrobił Małecki. Ludzie nie piszcie że to wina Jaliensa i Lamey a Małecki biedny to się w głowie nie mieści.

J&L trenują grają i nie pyskują trenerowi a Małecki ma Nas i Klub w d... czekaliśmy 9 lat na Wisłę w pucharach na wiosnę na Patryk stwierdził że to wina zarządu że grał beznadziejnie z Standardem?

Samo wyjście ze stadionu jestem w stanie zrozumieć emocję gorąca głowa itp, ale żeby potem taką manianę odstawiać, menago mu napisał sprostowanie bo sra pod siebie ze strachy że kaski z transferu i kontraktu Małeckiego dużej nie będzie jak takie szopki będzie odstawiał jego podopieczny.

Po standardzie Małecki powinien przeprosić i ciężko pracować żeby pomóc drużynie w walce a nie obrażać się po raz enty.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 21.02.2012, 14:29
http://www.weszlo.com/news/9554-Wisl...rmalnych_ludzi
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.02.2012, 14:30
Bardzo dobra decyzja. Rozumiem wybaczać piłkarzowy raz czy dwa,ale nie dajmy sobie jako klub pluć w twarz.
Może Ruscy rzutem na tasme sie zglosze po niego,tak czy siak do końca sezonu Małeckiego nie ujrzymy,niech sobie biega po parkach.
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma,Patryk czy w tej sytuacji uda Ci sie przezyc za marne 30 tysi miesiecznie ?
Tak jak ktos tu napisal i zgadzam sie z tym w 100% - mozna kogos lubic ale jak jest .......niety to przepraszam.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 21.02.2012, 14:30
Małecki zabrał głos ws. decyzji klubu http://wislalive.pl/news/patryk_male...e_w_sercu-380/
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.02.2012, 14:32
Słowa słowa słowa.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 21.02.2012, 14:32
Moim zdaniem piłkarze powinni przemówić mu do rozsądku, później reszta w klubie, mamy naprawdę doświadczonych graczy, od Jaliensa przez Ilieva na Sobolewskim kończyć.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.02.2012, 14:35
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Z decyzją się w 100% zgadzam co nie zmienia faktu, że jest mi tego Małego zwyczajnie po ludzku żal. Prosty, prawie że niepiśmienny chłopak przyjechał do dużego miasta i uwierzył, że jest jak Eric Cantona. Paru równie błyskotliwych jak on klepało go po plecach i utwierdzało w przekonaniu o zajebistości. Nie wiem czy największą krzywdę nie zrobili mu właśnie ci wszyscy jego "wyznawcy". Klub przymykał oko na jego wcześniejsze wyskoki i dawał mu w ten sposób w pewnym sensie zielone światło na kolejne. Niestety dobił do granicy. Szkoda, pewnie gdyby ktoś go wcześniej sprał po dupie i dosłownie i w przenośni może to potoczyłoby się inaczej.
Szanse na karierę ma aktualnie mizerne bo kto go kupi? W Polsce odpadają mu ze względów mentalnych czołowe kluby. Nawet dlatego, że kibice by go nie zaakceptowali. Pozostaje iść do kacapów. Tam pewnie szybko ława i po roku powrót do Polski do jakiegoś badziewnego klubu. A mogło być tak pięknie. Jak mówię, mimo, że od dawna uważałem, że trzeba się go pozbyć to trochę mi tego wszystkiego żal.
Decyzja zła dla obu stron ale innej możliwości nie było.
Mądry post.
Szkoda tym bardziej, że właściwie zagospodarowany Patryk mógł być ważnym elementem wiślackiej układanki przez lata. Nawet nie piłkarsko, bo tu raczej niczego specjalnego bym się nie spodziewał. Bardziej marketingowo. Ale do tego potrzebny był Patryk choć odrobinę dojrzały.
Szkoda, że nie było w Klubie kogoś kto by go na czas wyprostował. Trenera z autorytetem, psychologa etc. Patryka wyprostuje życie.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów