Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2011, 22:37
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Naszemu sumieniu się przyda.
My jesteśmy wyborcami NP, mamy swoje poglądy i przy urnie je wyrazimy.
Jak PiS stanie się partią liberalną to uzyska głos zwolenników NP. Szczucie PO lub PiSem to zbyt mało, aby przyciągnąć wyborcę NP, który nalezy do tych bardziej świadomych.
Doskonale wiesz, że się nie stanie. A skoro miałby uzyskać głos zwolenników NP, to po co wówczas istnienie NP?

fialo napisał(a):Wyświetl post
A co Ty przepraszam znasz już wyniki wyborów czy co ? Wynik wyborczy będzie jaki będzie, ale myślę, że KNP może spokojnie przekroczyć 3% w skali kraju, także daruj sobie takie teksty. Niestety od PiS skutecznie mnie odstraszają niektórzy politycy tam działający i nic na to nie poradzę. Dajcie ludziom wybrać, mówienie na kogo ma się głosować jest mocno nietaktowne.
Oczywiście, że wyniku wyborów nie znam, ale nie rozumiem też dlaczego mnie atakujesz. Jeśli KNP przekroczy 3%, to faktycznie "odszczekam" swoją nazwijmy to awersję do tej partii, bo uznam, że rzeczywiście ma jakiś elektorat. Natomiast bliżej mi do stanowiska, że będą mieć jakieś 1,65% i ani ich w sejmie, ani nic im po subwencjach. Korwin znowu się zapluje, że go oszukali itd, itp...