Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2011, 09:47
Gradzik napisał(a):Wyświetl post
Jestem kibicem Wisły od meczu z Interem na wyjeździe, czyli ok. 10 lat. Mieszkam niespełna 300 km od Krakowa. Wykupiony Canal+ od 2002 roku. Na forum zarejestrowany w 2004 roku (odkąd mam stałe łącze). Oglądam prawie każdy mecz Wisły. Raz w roku przyjeżdżam na mecz do Krakowa.

Chciałbym jeździć dwa razy w miesiącu na mecze. Niestety jest to niemożliwe. Bo żeby kupić bilet, KTOŚ ZE ZNAJOMYCH MUSI STAĆ W KOLEJCE. A JA MAM TYLKO JEDNĄ TAKĄ OSOBĘ W KRAKOWIE. Dzwoniłem do strefy kibica, powiedziano mi, że muszę stać w kolejce. Na to ja, że w Wawie kumple ze studiów, Legioniści, chodzą na mecze odkąd jest możliwość kupna przez net i "jest komplet". Usłyszałem odpowiedź, że na Legii kompletu nie było nigdy, że było "tylko" 25 tys. widzów. Że klub pracuje nad tym, ale nie wiadomo, kiedy zostanie to wprowadzone.

Dla mnie to jest kpina, jesteśmy o co najmniej 10 lat wstecz za resztą. Po prostu brak słów.

I proszę nie mówić, że dla prawdziwego kibica nie jest to problem. Mieszkam daleko, bardzo dużo pracuję i nie mam znajomych w Krk.
Póki co stadion jest nieoddany do użytku i Wisła nie porywa się na sprzedaż biletów przez internet. Ale bardzo możliwe, że po otwarciu całego stadionu Wiśle zacznie zależeć na zapełnieniu stadionu i w końcu dokończy system sprzedaży wejściówek przez internet do ktorego to każdy kibic z KK otrzymał już swoj login i hasło.

I nie jesteśmy 10 lat wstecz tylko może rok i nie za wszystkimi tylko za Legią.Bez dramatyzowania prosze
Odpowiedz cytując