Wyświetl pojedynczy post
Adrian_Suvalkai
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 13:05
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Na prawde bardzo dobrze zagral Nunez we wczorajszym meczu - to co pisali kibice Quilmes to był zwykły fałsz z ich strony bo gosc potrafi grac w pilke. Jak na pierwszy mecz o stawke wypadl bardzo dobrze.
kolend napisał(a):Wyświetl post
- Całkiem fajnie Nunez, może tamte teksty na forach były prawdziwe, że nie dał rady... ale na tamten poziom, a na poziom naszej ligi będzie extra?
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Nunez - spodobał mi się w tym meczu - nie bał się brać odpowiedzialności za grę - dysponuje soczystm strzałem i potrafi walczyć o piłkę w środku pola - najwyżej podchodził pressingiem - aczkolwiek niestety pressing w wykonaniu Wisły bardziej przypomina "pressing Iwańskiego" niż np. Rapidu Bukareszt z meczu z Wisłą.......
aguero20 napisał(a):Wyświetl post
za Kirma od kopa niech wchodzi Nunez , chłopak udowodnił w tym meczu o stawke że naprawde może być przydatny
kha1 napisał(a):Wyświetl post
Krytykom powiem też, że mecz Nuneza mi się nawet podobał. W niektórych etapach jego gry było widać znacznie lepsze wyszkolenie techniczne, niż graczy Liteksu.
No to widzę, że nie jestem osamotniony w ocenie Nuneza. Na prawdę, jak na zawodnika z Ameryki to bardzo szybko się zaaklimatyzował. Co mnie zdziwiło najbardziej? Akcja w której odepchnął rękoma dwóch zawodników Litexu i dryblingiem uwolnił się z ich pressingu. Klasa europejska. Każdy trener z naszej ekstraklasy powtarza że zawodnicy zza oceanu potrzebują trochę czasu aby przystosować się do naszej piłki i odrazu nie grają na wysokim poziomie: Rengifo i Henriquez z Lecha, Diaz ze Śląska, Cabral z Legii, a nawet nasi Marcelo i Diaz. A tu Nunez odrazu wchodzi w 3 meczu w pierwszej jedenastce w mega-ważnym meczu i zastawia się, nie traci piłek, strzela bomby z dystansu, normalnie jak Injac z Lecha.
Panowie i Panie oby tak dalej a szykuje się drugi Cantoro
Odpowiedz cytując