Wyświetl pojedynczy post
Bartuk1906
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 16:56
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
ale na C wszystkie miejsca są wolne, więc chyba można kupić tam od razu, prawda?
Prawda

Dariusz napisał(a):
Pytam z czystej ciekawości, bo po karnet wybieram się w piątek. Jest jakaś kolejka i ile jest kas otwartych?
Mam jeszcze jedno pytanie czysto techniczne. O ile mi wiadomo bilety na Skonto będą od 13 lipca w sprzedaży, mnie wtedy w Krakowie nie będzie. Czy jeżeli kupie ulgowy karnet i dam moją KK koledze to czy musze mu dać również legitymacje, czy wystarczy jak w kasie zobaczą karnet ulgowy?
Około godziny 12 nie było nikogo otwartych kas było na pewno 7 (może więcej ale nie mam pewności bo zapatrzyłem się na panią sprzedającą w 7 kasie )
Co do legitymacji to dla pewności mu daj, bo teoretycznie gdy kupowałeś karnet ona mogła być ważna, a parę dni potem gdy będziesz kupował bilet już nie koniecznie. Więc mogą się przyczepić (chodź z tymi paniami wydaje mi się, że można dojść do porozumienia )

E: troszkę spóźniony ;/

AveLechia napisał(a):Wyświetl post
jak ja byłem to może było 6 osób takie pytanie mam. Mając karnet na C4 wejdę przez bamkę na C3 nie stety Pani zamiast dac mi na 3 dała na 4. ?
Nie, nie wejdziesz.
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 06.07.2011 o godz. 16:58.
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując