For_FuN_ napisał(a):

Ale o czym ty do mnie mowisz? Czytaj moze uwazniej na przyszlosc, okej? Jakis dziwny czlowiek porownuje kiboli, ktorzy chca blokowac wejscie na stadion do legalnej wladzy w Polsce...i tego tyczyla moja wypowiedz. Po drugie, te miliony zaglosuja na PO i PSL poraz drugi...wszystko na to wskazuje, a co to oznacza? Ze 99,9% spoleczenstwa ma w bardzo glebokim powazaniu dziwne protesty, nie mowiac o argumentacji przytaczanej przez te osoby. Po trzecie, gdybys mogl stac z transparentem, gdzie chcesz to zaden Policjant nie moglby Ci wystawic mandatu...bo byloby to niezgodne z prawem...a ty mi chcesz teraz powiedziec, ze stroze prawa lamia obowiazujace w Polsce przepisy ? Takie poprostu ono jest, a oni jedynie wykonuja swoje obowiazki.
|
A kto takie prawo stworzył? Za co "J" dostała mandat? Po 500 zł? Skoro mamy takie prawo to znaczy że pod rządami rudego cudaka żyjemy w dyktaturze w której każdy funkcjonariusz stara się wleźć wodzowi bez wazeliny. Tak jak te miliony szmacące się za łatkę inteligenta. Twierdzisz że wszystko wskazuje że miliony znów wybiorą cudaka. Co to jest to wszystko? Uważasz że Polacy to w większości debile? Nie sądzę.