Wyświetl pojedynczy post
misiak_abg
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 22:45
Markus napisał(a):Wyświetl post

Sprowadzanie szamba, które narobiliście razem z poznaniakami w Bydgoszczy i którego smród musi teraz dźwigać cała piłkarska Polska do rangi walki o „prawa obywatelskie” jest mało poważnym nieporozumieniem. Łagodnie mówiąc.

Osobiście mam dość płacenia za wyskoki innych. Sprzątajcie własny chlew sami, a nie obciążajcie nim wszystkich. Gdzie byliście z protestami, gdy w przeszłości bezpodstawnie i niesprawiedliwie Ekstraklasa S.A lub PZPN karała Wisłę i inne kluby? Ale za Wami wszyscy inni muszą stać murem, Wy natomiast możecie się na wszystkich „wypinać”.
No właśnie dlaczego ten "smród musi teraz dźwigać cała Polska" mnie w Bydgoszczy nawet nie było nawet nie jestem kibicem tych drużyn a dostał mi się zakaz wyjazdowy? Nie podoba mi się takie traktowanie i jeżeli komuś też się to nie podoba to mamy prawo chyba protestować, czy nie? I nie piszę tutaj o formie ale o samym proteście.

I jak to się dzieje, że protest w imię wspierania Warszawiaków i Poznaniaków ma Twoje poparcie i jest do przeprowadzenia, a np: w sprawie skandalicznego prowadzenia stadionowej inwestycji przez miasto na Reymonta już nie? Tutaj nie warto zwracać uwagi brakiem dopingu?
I to nie jest protest w imię wspierania Warszawiaków i Poznaniaków. Postulaty są powszechnie znane jak również niektóre działania policji/ochrony itp...

@ Saimonz,

Cieszę się że pojawileś się znów na forum. Bardzo szanuję ABG, kibicuję Wiśle od bardzo dawna, na długo przed przyjściem TF, ale ani ABG, ani SKWK nie mają monopolu na rację. Nie są wolni od błedów. Obecną formę protestu uważam za wielki błąd, dlatego jestem przeciwko jej.
To może zdecyduj się czy jesteś za czy przeciw. Czy dopiero się nad tym zastanawiasz?
Odpowiedz cytując