LanceTS napisał(a):

Proszę cię nie wypowiadaj się więcej na tym forum. Do tej pory nie używałem opcji "ignoruj" ale chyba trzeba będzie zacząć.
bandyta? Uczestniczył w ostatnich latach w największych zadymach? Masz na to jakieś dowody? Gośc dostał raz zakaz, później mu go zdjęli. Za drugim razem dostał dlatego, że został sprowokowany przez piłkarza. No, ja rozumiem, że ty nic byś nei zrobił, gdyby ci ktoś krzyknął ".... ci w dupe", tylko byś podziękował. Ale są ludzie którzy nie przejdą koło czegoś takiego obojętnie. I tacy ludzie potrzebni są na stadionie. A staruch jest obecnie jednym z najlepiej prowadzących doping ludzi w Polsce.
|
Od kiedy interesujesz sie pilka nozna? Z tego co piszesz, to wnioskuje, ze od niedawna, bo Staruch jest znany w Wawce od kilku dobrych lat...nie mowie juz o jego wybrykach. Poczytaj troszke na ten temat, a potem sie wypowiadaj. Ile zadym urzadzili pod szyldem Legii

Przeciez ten zespol ma kare w zawieszeniu...przez liczne burdy..gdzie ty byles w ostatnich latach? W Polsce czy to za granica, Staruch i jego kumple kompromitowali nie tylko Legie, ale i nas, nasz kraj. Wielokrotna recydywa - ten gosc nie powinien juz w zyciu zasiasc na zadnym meczu pilkarskim. Nastepna sprawa, ty znasz sprawe Rzezniczaka? Piszesz totalne brednie. Ten kretyn chcial poprostu zaprotestowac przeciwko grze Legii i upatrzyl sobie akurat tego chlopaka...wiadomo, ze taka ciota nie podskoczylaby do Choto czy Chinyamy. Jezeli usprawiedliwiasz takich ludzi, to jakie ty wartosci popierasz czy reprezentujesz? Ja jestem za przestrzeganiem prawa, za szanowaniem drugiego czlowieka, jego zdrowia i zycia, a takze mienia...dla Ciebie widac to nie ma zadnego znaczenia. Dozywotnie zakazy dla takich ciolkow, jak Staruch, kilkudziesieczne kary finansowe, prace spoleczne, a w skrajnych przypadkach(nagminnej recydywy) kary wiezienia. Tak to funkcjonuje w panstwach demokratycznych, w panstwach prawa.