Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2011, 22:29
..DRAGON.. napisał(a):Wyświetl post
Ja za ten mecz winie Maaskanta!!!Facet nie analizuje.Nie wyciąga wniosków.Jak mozna robić takie zmiany,zmieniać zawodników którzy już pokazali(w poprzednich meczach), że nie wnoszą jakości.
Może dostanę bana, albo mnie zjecie za to co napisze,ale jak piłkarze podeszli pod G trzeba bylo ich wygwizdać!!!
Zgadzam się z tym, że Maaskant robi tragiczne zmiany, ale i tragiczne jest przede wszystkim to, że od czasu kontuzji Genkova stawia na Żurawskiego, który jak dla mnie kompletnie się nie nadaje na wysuniętego napastnika. Nie ma motoryki, nic nie ma. Brakuje tej przebojowości. Powinien grać od pierwszych minut Rios, bo dla mnie to pierwszy, naturalny zmiennik Genkova, i myślę, że byłby z tego pożytek.

Co do Twojego drugiego akapitu to nigdy w życiu się nie zgodzę. Chłopaki grali, starali się, walczyli, ale nie wychodziło. Niestety. Ludzie, skończmy zresztą z tym średniowieczem i zachowujmy się jak w cywilizowanym świecie przystało, nie jak na Legii, gdzie kibic uderza zawodnika; wspierajmy drużynę z całych sił, bez względu na to, czy wygra, czy przegra.

Ale jak mówię - Maaskant musi pomyśleć trochę nad tym, czy ma rację w konsekwentnym stawianiu na Żurawia w pierwszym składzie, bo jak dla mnie to jest masakra.
Odpowiedz cytując