Prześledźmy
legol napisał(a):

Brawo Drozd!!! Tyś ostał się jedynym prawdziwym Polakiem. TU JEST POLSKA!!! Ty jesteś tu gdzie byłeś wtedy, a AS82 tam gdzie stało zomo. Żydy i masony trzymajcie się z daleka od tego tematu. Tu jest miejsce tylko dla prawdziwych Polaków!!! Homosowieticusy niech się wynoszą do Rosji i robią zamachy na prawdziwie polskie samoloty!!! Zdrajcy TVNY i inne POowcy. Michnik żyd robi wam papke z mózgu. Lis też żyd. Tylko Pospieszalski nie żyd dlatego chcą usunąc jego program. Raus!!! Żydy raus!!! Kto was tu zaprosił?!?! Przysliście szkalować!?!?!
Brawo Drozd, wróciła mi wiara w prawdziwych Polaków!!!
Aha i jeszcze Owsiak żyd...
|
Drozd napisał(a):

Przeczytaj swojego posta i oceń co z Twojego mózgu zostało, bo ja się nie podejmuję. 
|
legol napisał(a):

Moja wypowiedź to w większości cytaty (może lekko przerobione) z ludzi, którzy lansują teorię podobne do tych w które ty chcesz wierzyć, więc nie rozumiem uwagi co do stanu mojego mózgu. Ale skoro Cię to interesuje to zapewniam, że jest całkiem nieźle.
"
|
Drozd napisał(a):

|
W wyrywaniu słów z kontekstu faktycznie TVNowcy są mistrzami, ale Ty bijesz ich na głowę. Bo wypowiedź zwykle powinna mieć jakiś sens, który najwyraźniej sobie odpuściłeś. Szkoda ze nie napisałeś 20 razy żyd, byłoby bardziej dosadnie.
|
legol napisał(a):

|
Drozd, kurcze człowieku, Ty tak na serio z tym TVNem? I smieszno i straszno.... Nie wiem o co Ci chodzi z tym wyrywaniem z kontkestu, pewnie znowu sobie cos ubzdurales... Jeśli nie znasz takiego zabiegu w języku jak hiperbola (mniej lub bardziej udana) to nic na to nie poradzę.
|
To zdecyduj się w końcu cytat czy hiperbola bo przenośni tu żadnej nie dostrzegam.