Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2010, 17:51
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Widziales go na zywo czy w TV W E-klasie czy w 1 lidze lub nizej Ja nie odmawiam mu tego ze byc moze jest utalentowany, byc moze ma to cos w sobie, Ja tylko stwierdzam ze trzeba poczekac przynajmniej do konca sezonu i zobaczyc czy On bedzie robi stale postepy czy tylko zagral kilka dobrych meczy i koniec. Zreszta obecnie i tak Slask go pewnie nie pusci wiec nie ma o czym wiecj pisac.

Kolego Feniksie,
Rozróżnijmy dwie sprawy:
Opinie laika który ogląda sobie w telewizji mecze i rzucają mu się w oczy jacyś piłkarze o których myśli sobie że mogliby się Wiśle przydać. I to jest właśnie mój pogląd na Sobotę w Wiśle. Sobota może sobie grać nie tylko do końca sezonu ale nawet i tuzin sezonów a to jak odbieram jego grę i tak nie będzie miało wpływu na jego transfer do Wisły.
Drugą sprawą jest obserwacja prowadzona przez klub. Jeśli doszedł on do wniosku że Sobota jest piłkarzem interesującym to mam nadzieję że juz od jakiegoś czasu obserwują wszystkie jego mecze (na żywo bądź w TV). I jeśli wnioski z tej obserwacji są pozytywne to nie widzę sensu w przedłużaniu tej obserwacji o kolejną rundę.
Zgadzam się że temat jest teoretyczny ale wynikł "przy okazji" dyskusji o Vuko i był raczej dygresją niż wątkiem samym w sobie.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 08.12.2010 o godz. 18:07.
Odpowiedz cytując