|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
Jadę na mecz z Pogonią za dwa tygodnie i chciałbym się dowiedzieć jak to jest z kupowaniem biletów przed meczem. Do Krakowa mam daleko i jechanie po bilety na kilka dni przed meczem to ostateczność (nie mam karty kibica). Planuje być pod stadionem na 1.5/2 godziny przed meczem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Kupisz, ale mogą być długie kolejki, radzę być 3 godziny przed meczem, wtedy bez stania kupisz.
karta kibica nie jest Ci potrzebna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
No juz nie przesadzajmy z tymi 3h... 1.5h wystarczy i jeszcze pewnie cos zjesc zdazysz. Najwieksze robia sie okolo godziny przed meczem. Liczba chetnych na mecz zalezy tez od aktualnej formy Wisly, terminu spotkania i pogody.
Kolejki są i wygodniej jest kupowac przez internet. Sugeruje bys przy okazji wyrobil karte kibica i potem mozesz kupowac bez ryzyka spoznienia sie na mecz przez kolejki do kas. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mecz z Pogonią to nie jest mecz, na który naród wali drzwiami i oknami.
Sajgon rundy czyli mecz z Legia jest już za nami. Na śledzie przyjdzie stały elektorat czyli 10.000 ludzi +/- 10% + goście. Na luzie kupi się bilet na godzinę przed spotkaniem. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To będzie piątek więc od 18:30/19 zacznie się sajgon. I lepiej być właśnie o 18:30 a jak kupisz to smignij na browara do Wislakow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Cytat:
![]() OP - najlepiej będzie jeśli do Krakowa dotrzesz około południa, spokojnie kupisz bilet, pójdziesz na obiad połączony ze zwiedzaniem a później znów na stadion. Przy okazji wyrób sobie Kartę Kibica (koszt 20 zł, z czego 5 wraca na konto cashback), dzięki czemu przy okazji następnych wycieczek będziesz mógł kupić bilet przez neta. ![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
A jak się ma sprawa z drogami w piątki, korki są cały czas? Będę zjeżdżał z A4 w Wielicką a jak ostatnio jechałem w niedzielę to po zjeździe z autostrady już korki i stałem z 40 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Bądź pod stadionem na 2h przed rozpoczęciem meczu. Będziesz miał pewność że kupisz bilet nie stojąc w kolejce. Zdążysz jeszcze pójść coś zjeść jak ktoś sugerował a potem wejdziesz na mecz. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Też mam zamiar się wybrać na mecz z Pogonią, i mam pytanko, gdzie najlepiej zaparkować tak gdzieś na 2h lub 1.5 przed meczem w okolicach stadionu żeby było miejsce?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wzdłuż Kijowskiej niedaleko przystanku Kawiory jest trochę miejsca, na meczu z Pogonia raczej tłumów nie będzie, wiec coś się powinno znaleźć. I wyjazd też lepszy niż z parkingu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|