|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No to zaczynamy dzisiaj ...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrz...5%BCczyzn_2016 Mam nadzieje, ze temat będzie żył do ostatniego dnia turnieju bo to by oznaczało, że weszliśmy do czwórki. Tak chciałoby serce ale rozum mówi, że jesteśmy strasznie osłabieni na rozegraniu (Jurkiewicz, Tkaczyk czy nawet Rojewski nie wspominając o Jaszce, która z powodu kontuzji zakończył karierę jakiś czas temu). Bilety na mecze Polaków rozchodziły się w rekordowym czasie ale teraz pojawiają się zwroty więc kto ma ochotę ciągle można zdobyć pojedyncze sztuki na mecze naszych -> https://pilkareczna.ebilet.pl/pilkareczna.php ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Brak Jurkiewicza to znaczne osłabienie w porównaniu do ostatnich MŚ.
Na środku rozegrania mamy duży problem, jest de facto tylko Dzidziuś Jurecki, dla którego nie jest to nominalna pozycja. Bo umówmy się, ze ani Gliński ani Konitz nie wymyślą prochu. Na pozostałych pozycjach w miarę stabilnie ale Euro to poziom wyższy niż MŚ i o awans do czwórki będzie cholernie ciężko. Ale wszystko jest możliwe! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No ja bardzo liczę, że jednak polscy kibice poniosą naszych jak najdalej. Nie chcę mówić, że do finału, ale po prostu niech chłopaki dadzą z siebie maxa! Wszystko jest możliwe, piękny turniej przed nami.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Mocna końcówka meczu Islandia - Norwegia, Islandczycy wygrali jedną bramką, 26:25. A za ponad pół godziny POLSKA - Serbia! JAZDA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Piłka ręczna - władczyni emocji sportowych sprzed TV
Dobrze by było udanie rozpocząć, ale z drugiej strony pamiętajmy, to jest turniej, brzydka wygrana jednym golem też będzie okej.. Oj, z Francją szykuje się mega test w ostatnim grupowym meczu.. Polska!Ps. Ze światopoglądowego punktu widzenia dodam że kapitan reprezentacji Szwacji o nazwisku Karlasson bodajże, podczas turnieju miał zamiar grać w... tęczowej opasce kapitańskiej.. Na szczęście przepisy pozwalają tylko na barwy narodowe! ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zaczęło się, konkret impreza. Świetna odskocznia w przerwie ligowej nędzy.
Ja idę we wtorek: Macedonia - Serbia, Polska - Francja. Chorwacja, Hiszpania, Francja, Polska, Dania - zdecydowani faworyci imprezy. Medal kogoś spoza tej piątki uznam za niespodziankę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj sportowo było słabo. Obrona dziurawa jak ser, totalny brak skuteczności na kontrze…
Do następnego meczu trzeba poprawić wszystko, mam nadzieję że nerwy trochę zejdą. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Było słabo, ale Serbia też rewelacyjnie nie wypadła w obronie - Poza tym wydaje mi się, że jest to zawsze syndrom pierwszego meczu. Wszystkich zżarła trema, ale i tak udało się wygrać co na pewno pozwoli chłopakom uwierzyć w siebie. Najważniejszy będzie mecz z Macedonią i musimy wygrać!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktoś ma moze jakiś bilet for sale ?
E ddzieki!!!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.01.2016 o godz. 12:05.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wejdź na stronę https://pilkareczna.ebilet.pl/pilkareczna.php są tam jeszcze bilety na mecze II rundy.
Ja zaryzykowałem i kupiłem na 23 stycznia bilety. Liczę, że Polacy zajmą 2 lub 3 miejsce w grupie... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
....a
kupiłem bilet i teraz badz panie mądry i powiedz mi na co kupiłem. Wybrałem niedziela 24, wrocław. 2016 Men's European Championship in Poland - main round, match day 10 2016-01-24 Hala Stulecia WYSTAWOWA 1, 51-618 Wrocław takie cos mam na bilecie, a jak patrze wterminarz to spotkania sa o 18.30 i 20.30. Na które spotkanie kupiłem? KPN : Żartujesz czy piszesz serio
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.01.2016 o godz. 14:45.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na oba. 10 znaków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
namówiłeś zrobiłem podobnie, jednak z moich źródeł 23 stycznia są mecze: A1 - B1 (Polsat Sport, godz. 18:15) A2 - B2 (Polsat Sport, godz. 20:30) więc to 3 miejsce raczej nie wskazane ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
oczywiście masz rację dobrze myślałem, źle napisałem. ![]() Liczę, że Polska zajmie 1 lub 2 miejsce. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś jeszcze sobie "ostrzy zęby" na Hiszpania - Niemcy o 18.30? Tydzień temu z Hiszpanią towarzysko pojechali nas 26:12.. Transmisja na Polsat Sport News
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NIemcy bardzo osłabieni w tym turnieju. Chyba spotkanie Szwecja-Słowenia może byc ciekawsze.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Swoją drogą apropo Polaków: jeszcze z Macedonią nigdy nie wygraliśmy wg flashcore :o ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Macedonia bedzie taki mecz jak z Serbia. Remis, + - jeden punkt
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym turnieju innych meczy nie będzie chyba, że gładko przegramy z Francją.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nic tylko czekać na większy wskaźnik zawałów w społeczeństwie ...
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Oni specjalnie te bramki w końcówce stracili. Nie bez powodu są mistrzami horrorów
A tak na poważnie to bardzo ładnie odrobili straty z pierwszej połowy, niepotrzebna jedynie ta dekoncentracja w końcówce. Z Francją będzie ciężko, ale trzeba dopingować! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Za bardzo się rozluźnili w końcówce, bywa. Ważne kolejne zwycięstwo, to jest turniej, wiec liczą się punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaja w drugiej grupie za to, porażka Islandii z Białorusią i Chorwacji z Norwegią. Wszystkie drużyny po 2 punkty.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ważne 2 pkt. Ten mecz miał ogromne znaczenie dla zachowania szans medalowych. Ogromnie marzę aby choć zremisować z Francją. Nasi jeszcze popełniają masę drobnych błędów, jeśli odpowiednio będą skoncentrowani w meczu z Żabojadami to może się udać
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Z Francją zapowiada się wynik na poziomie ostatniego spotkania z żabami naszych siatkarzy. Gładki i przekonujący wp...ol chyba, że żabom nie będzie specjalnie zależało, bo z kimkolwiek zagrają w dalszej fazie i tak są faworytami.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
http://www.polskatimes.pl/artykul/93...ecia,id,t.html
O KVRWA ![]() ![]() ![]() Życzę Szwedom odpadnięcia z turnieju jak najszybciej. Za całokształt. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
No, ale jest ok. Jestem teraz we Francji.
Dziś z żabami rozmawiałem w knajpie i wszyscy byliśmy zgodni, że Francja jest od nas od klasę lepsza. Jutro będą robili dobrą minę do złej gry, a ja nie powstrzymam się, żeby co chwilę przypominać wynik. Ha! btw. U żab tylko jedna telewizja transmituje te mistrzostwa, płatne BeIN dostępne w zasadzie tylko w kablówkach, a raczej przez usługę tv przez telefon. Biedne żaby nie wiedzą, że da się na streamach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No i zgodnie z przewidywaniami byl wp.erdol
![]() |
|
|