|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2014
Offline |
|
|
Witam, zamówiłem bluzę i czekam na nią od środy ( w środę już powinna być u mnie 24.09.2014r) Została zamówiona na skwk.pl i jest kompletny brak z sprzedającymi. Bluza wierność . Niestety nie jestem z Krakowa tylko z wielkopolski Ostrzeszów i nie jest mi na rękę jechać 300km (w 1 stronę) aby iść do sklepu przy R22. Wie ktoś co się dzieje? Telefonów nie odbierają (jest ustawione, że połączenia przychodzące nie są odbierane).
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobry temat!
Mamy pytanie bo ja dzwonilem do SKWK zapytać się jak włożyć race do telefonu i nikt nie odebrał.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No własnie, bo nie ma sensu czekać i czekać aż przyjdzie. Można zamówić z innej strony ale co jak przyjdą 2 paczki
.Może ktoś z KRK, poszedł by się zorientować jak to wygląda. Może jakąś przerwe mają czy coś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
spróbuj napisac na pw do www.facebook.com/SKWK1906
SKWK swego czasu pisalo na fejsie ze moze wystapic chwilowy problem z zamowieniami u co poniekorych (zmieniali firme dostarczającą paczki ) i zeby sie zglosic po info do nich na pw czy jakis specjalny email napisz jeszcze bezposredno do sklepow Strefa Kiboli i Reymonta 22 na facebooku ja bym jeszcze poczekal, do srody gdzies, moze paczka dojdzie jak to mawiają bez facebooka nie istniejesz , trzeba byc na biezaco
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.09.2014 o godz. 20:07.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Napisane
już chyba sie wszędzie kontaktowałem sprawdzimy czy coś da ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A więc tak napisałem do nich na fejsie i oto wynik rozmowy.
Wiadomość została przeczytana (link do bluzy), ma wersji mobilnej widze czy wiadomośc jest przczytana czy nie. Więc wałki kręcą, bo coś smierdzi. ? |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A może byś trochę poczekał na odpowiedź. Jest niedziela, derby za kilka godzin...
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 28.09.2014 o godz. 11:43.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
marcinie, robie afere bo czytają wiadomości odpisują co się dzieję, a jak nawiązuję temat to koniec kontaktu. Troche dziwne aby zamówić przedmiot i brak kontaktu ze sprzedającym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Spojrz na oceny ich sklepu na allegro i odpowiedz sobie czy wałki kręcą .. ;-)
http://allegro.pl/show_user.php?uid=29011922 zamawiales przez stacjonarny sklep stad mogly wystapic jakies problemy, moze w ogole wplata nie doszla, paczka gdzies sie zapodziala, roznie bywa, tak jak wspomnialem SKWK o tym informowalo kiedys. nie odpisuja bo moze cos sprawdzaja, czy wszystko sie zgadza, oni na glowie maja teraz tysiace innych spraw.. zaraz maja zbiorke na Derby, organizuja wszystko.. masa roboty ..niepotrzebnie unosisz sie u nich na pw i o tych idiotach..spokojnie.. nie jestes jedynym na tym swiecie... wku, rwią się i w ogole juz ci nie odpiszą. a najlepiej jak wspomnialem to napisac bezposrednio do sklepow Reymonta 22 (jezeli tam zamawiales) lub do SK.. na FACEBOOKU. SKWK teraz moze prowadzic osoba ktora nie zajmuje sie sklepami, i moze nie miec wystarczajacych informacji.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.09.2014 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
omg!? na prawdę powstał temat z tego powodu ?!
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|