|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cześć
Czy chciałby ktoś dołączyć do projektu i współtworzyć nową stronę o Wiśle Kraków? Jestem jej kibicem od 2001 roku i marzy mi się prowadzenie strony o Wiśle. Jesli zebrałoby się kilka osób które chciałby współtworzyć redakcję i pisać o Wiśle to mogę zorganizować stronę, gdzie umieszczalibyśmy informacje, aktualności o Wisełce. Dodam też że nie chce tworzyć konkurencji dla istniejących stron, po prostu byłaby uzupełnieniem informacyjnym dla obecnych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja bym sie chetnie zaangażował. Młody jestem ale zdolny, i mozna powiedziec ze podobna rzecz nam się marzy
![]() ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Również kibicuje Wisełce i chętnie pomogę
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Fajna inicjatywa, wezcie tam ze soba paru dobrych chlopakow z politycznego jak mozecie
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak to paru? Przecież są tacy co mogą pisać jako kilku userów na raz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Choć raczej się w to nie zaangażuje, to życzę powodzenia. Marzy mi się porządna strona o Wiśle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja również raczej się w to nie zaangażuje, ale jeśli zbierzesz ekipę i wystarczy wam zapału na prowadzenie strony dłużej niż pół roku, wówczas chętnie będę ją odwiedzał
![]() PS. Mnie się marzy porządna strona oficjalna. Powiedzmy sobie szczerze, obecna jest dosyć uboga [miała taka nie być] i leciwa. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najwyraźniej autor stracił zapał do tworzenia strony (vide screen poniżej), więc ten temat nie ma sensu. Zamykamy.
Wszystkie osoby chętne współtworzenia Wiślackiej Strony zapraszam do redakcji wislakrakow.com: [email protected] lub na priv do mnie lub maaarcina. Akurat będzie się tu teraz troszkę zmieniać, więc to dobry moment.
Ostatnio edytowane przez rav : 14.06.2014 o godz. 09:25.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|