The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
superkalek
Junior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2013, 06:56. Prośba o pomoc
Witam szanownych kolegów mam nadzije, że nie dostane za to Bana, ale ostanimi czasy mam drobne problemy finasowe. Spowodowane to jesat z wydatkami na leczenie dziecka. Kochani nie oczekuje od was piniązków. prowadze forum http://45x2.cba.pl/ i jak was moge to prosze o klik w reklame na dole strony. Ale naprawde jestem w trudnej sytuacji i jest mi się ciężko do tego przyznać. Za pomoc bede wdzięczny

Dzięki za kliki w ramach dowody ile zarobiłem na tą chwile wrzucam w plik w załączniku
Bardzo was prosze o kliki.
Jak bedzie potrzeba wrzuce skany leków i wizyt prywatnych u lekarza oraz pism lekarskich

Dla was to 5 sekund dla mnie to 0,19 euro centa a musze uzbierać okolo 2000zł do tego jutro sie na allegro pojawią aukcje ze róznymi pierdołami za połowe cenny

Potwierdzenie zarobków w załącznniku
superkalek
Junior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2013, 09:25
kochani na prawde jestem w trudnej sytuacji. Nie prosił bym o pomoc jak by nie był w trudnej sytuacji. W tej chwili czuje się jak żebrak żebrzacy o jałmużne. Nie chce naciągać ludzi na piniądze czy datki nie chce prosić was tylko o klik w reklame 45x2.cba.pl naprawde chodzi mi tylko o to by pomóc dziecku jak cos mam jeszcze pare drobiazgow do sprzedania np modem po bluconecie za 30zł itp jak wrzuce aukcje na allegro to podam link

klik w reklame na dole strony

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów