|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś wie o której godzinie?
![]() Plotki głoszą że koniec świata poprzedzi wywalenie Bednarza na zbity pysk ale to tylko plotki ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Załatwiłem sprawę pomyślnie w NFZ w 6 minut - to chyba już.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W Australii już za 3 h
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Koniec świata to będzie miała większość jutro z rana z kacem 'gigantem'.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
O 12.12 kroiłem akurat pomidora,głupio byłoby umrzeć w tak wzniosłej chwili
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Miał być o 10 czasu polskiego. Czekałem z nadzieją, ale wygląda na to, że znowu nas oszukali :(
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ej chyba nie będze końca świata bo w Kiribati już jest prawie 2 w nocy 22.12.2012
Ostatnio edytowane przez MatMario : 21.12.2012 o godz. 12:52.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nastąpił mały poślizg i koniec świata będzie dopiero jutro w nocy :
P |
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
no nic.. trzeba wywiesić pranie
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Według kalendarza Grudniów koniec świata będzie w maju.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja słyszłaem że to święto ruchome i w tym roku już był, w 2013 jeszcze nie ustalili kiedy będzie
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
....a, co ja z tym kredytem zrobię...
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Koniec świata? A wpisz pan "chrom passat b5" na allegro? Som oferty? Som. A tera zadzwoń pan do interkarsa, czy części som? Som. No, to masz pan, koniec świata to jak tego B5 cośmy z Andrzejem przywieźli na lawecie z Nurymbergi nie będzie można naprawić - stwierdził Janusz z kotłowni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Majowie jednak przewidzieli, że 21-12-2012 o 21:12 sam z siebie posprzątałem mieszkanie. Koniec świata.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Znowu nas oszukali.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Koniec świata dopowiedzieli sobie ludzie szukający sensacji (i pieniędzy) ,bo Majowie nie przewidzieli żadnej zagłady
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
"21.12.2012 - to będzie wasz koniec" - najbardziej napinkowa oprawa tysiąclecia
zero szacunku dzikusy zero szacunku |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Po tej kompromitacji, czyli braku końca Świata, Donald Tusk i jego rząd musi podać się do dymisji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Spokojnie nic nie jest powiedziane
. Jeden cykl się zakończył rozpoczął się nowy. Biorąc pod uwagę ze Majowie 500 lat temu okres obiegu ziemi znali z dokładnością którą my uzyskaliśmy po wynalezieniu komputera. Bez ryzyka można powiedzieć ze coś się skończyło .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja podobnie jak większość nie za bardzo wierzyłam w te doniesienia Majów, chociaż temat przewijał się w rozmowach, ale raczej wszystko w formie żartów
|
|
|