|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Witam zamierzam pierwszy raz wybrać się na sektor rodzinny z dwójką dzieciaków dlatego pytam kupując bilety w jakie miejsca "celować" żeby chłopaki mieli dobrą widoczność i nie zrazili się na pierwszy raz. Jak złapią bakcyla dołączą dwie nowe głowy wiślackie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
byłem na tym sektorze na fecie w zeszłym sezonie jak jeszcze nie był sektorem rodzinnym siedziałem dokładnie na F12 rząd 14 miejsce 31 i widoczność oceniam na dobrą ale myśle że na trybunie górnej zaraz przy barierkach z widocznością było by lepiej
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Górna trybuna - pierwszy rząd. Miałem tam karnet w jednej rundzie. Zacnie widać
![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czyli generalnie starać się o bilety na F 23 przy barierce i będzie ok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja tylko potwierdzę to co koledzy pisali wyżej, też tylko raz zdarzyło mi się być na F, ale widoczność na górnej trybunie koło barierek jest dobra. Myślę, że nawet gdyby widoczność była słaba, to dzieciaki i tak będą zainteresowane z wielu innych powodów
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I o to chodzi. Dzięki i Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja miałem dwa trzy rzędy nad barierką i miejsca pod względem wysokości i widoczności świetne
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|