|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
Wyświetl wyniki ankiety: Czy czujesz ''Magię Świąt |
|||
| Tak! |
|
37 | 16,89% |
| Nie! |
|
45 | 20,55% |
| To już nie to samo co kiedyś... |
|
112 | 51,14% |
| Święta jak każde inne, ważne że mam wolne ( w pracy/ szkole)! |
|
25 | 11,42% |
| Głosujących: 219. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wielkimi krokami zbliżają się do nas Święta Bożego Narodzenia, czas radości, rodzinnej atmosfery, składania sobie świątecznych życzeń.
A jak to wygląda u Was, czujecie magię zbliżających się Świąt, czy jednak nie ? Na co czekacie najbardziej a czego nie lubicie podczas tych dni ? Czy w Polsce Święta zaczynają się już 3 listopada, gdy ''Lidl'' czy inna ''Biedronka'' przystraja swój sklep choinkami Czy jest to okres na który czekacie, jak za małolata, wypatrujecie pierwszej gwiazdki? Temat poświęcony składaniu sobie świątecznych życzeń, a także komentarzom dotyczących Świąt. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dla mnie z roku na rok święta tracą tą magię co kiedyś. Może faktycznie człowiek się starzeje i nie cieszą go już te wszystkie ceremoniały związane z ubieraniem choinki, oglądania Kevina czy obżerania się pod przykrywką degustacji.
W każdym bądź razie. Zdrowych, spokojnych i spędzonych w rodzinnej atmosferze świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Wiślaków i Wiślaczek! No i wypić co konieczne pod te święta i pod Wisłę! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
życzę możliwie najwyżej położonej linii budżetowej,
wciąż rosnącej siły nabywczej Waszych portfeli, przewagi komparatywnej w wytwarzaniu wszystkich dóbr i usług, braku pozycji debet na koncie "Koszty" i żeby było bardziej świątecznie możliwie największego kapitału pod choinką ![]() A do tego, żeby wasze korzyści krańcowe z konsumowania kolejnych potraw wigilijnych były rosnące Podczas sylwestra, żeby popyt na taniec i zabawę z wami był ciągle wysoki Wesołych Świąt! ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jak byłem młodszy to cieszyłem się ze świąt, spotkania z rodziną itp teraz jakoś za dużo problemów żeby się cieszyć "jakimiś tam" świętami. No ale wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i Wesołych Świąt dla wszystkich Wiślaków!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
RADOSNYCH ŚWIĄT!!! Niech przy rodzinnym stole zapanuje właśnie wesołość i radość!!! Niech TEN, który narodzi się w żłóbku Betlejemskim obdarzy nas wszystkich skupionych wokół Białej Gwiazdy wielkimi łaskami!!! SIOSTRY I BRACIA WIŚLACY!!! Niech te święta i najbliższy rok będą dla nas radością i wielką degustacją tytułów mistrzowskich!!! ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wszystko byłoby ok gdyby nie te lampki choinkowe ktore zawsze co roku sprawiają problemy. Chinczyki z roku na rok robia coraz slabsze te świecidełka :( .
A tak poza tym to troszke popruszyło śniegiem i od razu bardziej czuć tą atmfosferę. Wesołych Świąt ![]() ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Prosto i szczerze.
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2012 Zdrowia oraz Finału LE, Mistrza Polski a przede wszystkim bycia wiernym Wiśle i jej ideałom. ps. i niech szlag trafi kompy wszelkiej maści pokemonów ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Coś w tym jednak jest, że to już nie ta radocha co jeszcze pare lat temu, ja nawet żeby sobie wpoić świąteczny nastrój puszczam "RMF Święta" i kolędy w wykonaniu Franka Sinatry - przynjamniej namiastka świąt jest
![]() Jak już kolega tak z punktu ekonomicznego życzy, to ja jeszcze dołożę wielu pozycji Ct na koncie przychodów A po za tym to żeby te święta przypomniały nam chociaż trochę ten radosny czas za którym tęsknimy.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 22.12.2011 o godz. 18:11.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Życzę wszystkim Wiślakom przede wszystkim zdrowia, bo bez tego ani rusz. Dużo miłości oraz radości z dnia codziennego.
A naszej wspaniałej Wiśle Kraków również dużo zdrowia, mniej kontuzji, aby można Was było częściej widywać na murawie oraz oczywiście finału LE i Mistrza Polski! Wesołych, spokojnych i ośnieżonych Świąt! Wierna Wiślaczka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To już nie to samo, kiedyś się cieszyło, czekało na gwiazdke itd.
Teraz to w sumie się czeka głównie dlatego że wolne jest. A w święta jak w świeta. Mozna się spotkać z rodziną, pogadać, podyskutowac itd. Osobiście nie lubie tylko składania zyczeń każdemu z osobna, |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja wam nie życzę sukcesów. Ja wam życzę, abyście nawet gdybyśmy byli w lidze okręgowej dumnie kroczyli z Białą Gwiazdą w sercu i nie zapominali o słować pieśni "czy wygrywasz, czy nie..." Bądźmy wszyscy dumni z tego, że urodziliśmy się Wiślakami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Prawdą jest to co niektórzy piszą, że Magia Świąt opada wraz z dorastaniem. Ale mam dla niektórych (młodszych) dobrą wiadomość. Jak dorobicie się potomstwa i zobaczycie z jakim napięciem Wasze dzieci czekają na ubieranie choinki, jak cieszy je wizyta Mikołaja, śpiewanie kolęd i wszystkie ceremonie związane ze świętami - to wszystko wróci
![]() pozdrawiam i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku - finału LE ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Z mojej strony również wszystkiego dobrego dla wszystkich Wiślaków (i Wiślaczek oczywiscie
) obyśmy w Nowym,2012 roku,mięli jeszcze więcej powodów do świętowania! Mistrza i Finału LE! a,o PP zapomniałem ![]()
Ostatnio edytowane przez KoTu1906 : 23.12.2011 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja również wszystkim Wiślakom życzę tego co najlepsze, spędźcie święta z dala od trosk dnia codziennego i niech spełnią się Wam wszystkie marzenia!
![]() Niemniej, także odczuwam już brak radości z kolejnych i kolejnych świąt. Znowu ta sama śpiewka, te same życzenia, mimo że kocham swoich najbliższych, to ta tradycja mniej więcej od 3-4 lat mnie drażni... Sam nie wiem, czy wynika to z mojej ogólnej niechęci do "uduchawiania", czy jest jakiś inny powód, ale po prostu nie przeżywam już świąt jak kiedyś... Obym doczekał takich chwil, jak wspomniał wyżej TeeS. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, coraz więcej kilometrów za Wisłą, coraz więcej wyjazdów...
no i smacznego karpia po żydowsku w Wigilię ;D amen. ![]()
37 543 km za swoją drużyną...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zdrowia, Radości, i kaski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
To nie to co kiedyś bo się starzejemy
Za dzieciaka okres świąteczny to zaraz po wakacjach najlepszy czas. Ale w tym roku jakoś udziela mi się ta atmosfera. Może dlatego, że mam własnego dzieciaka? Wesołych świąt Wiślacy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A ja najchętniej w tym roku przespałbym ten cały okres świąteczno-noworoczny, obudziłbym się 2 stycznia i podziękował Bogu za to, że ten najgorszy rok w moim życiu się wreszcie się skończył. Ale wam wszystkim moi Bracia i Siostry Wiślaccy życzę wszystkiego co najlepsze pod choinką i oby ten nowy rok przyniósł spełnienie wszystkich Naszych najskrytszych marzeń i pragnień.
Wesołych Wiślackich Świąt!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Spokojnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam Ja! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Szczęścia co nie miara, bo sprzyja ono lepszym. Zdrowia oraz pomyślności, żebyśmy mogli cieszyć się i być dumni z naszego ukochanego Klubu. Wszystkiego dobrego
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wesolych Swiat i duzo zdrowia
Mysle ze starczy, nie wazna tresc wazna szczerosc.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z roku na rok coraz mniej czuje tą "magię" świąt, w tym roku prawdę mówiąc ja jej w ogóle nie czuje.. WESOŁYCH ŚWIĄT
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wesołych, spokojnych, radosnych Świąt dla Was, oraz Waszych Rodzin.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wesołych Świąt !
A w Nowym Roku spokoju i pomyślności. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ach, bym zapomniał - z okazji Świąt życzę w Nowym Roku 2012 wszystkiego co najgorsze klubikowi zza miedzy
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dla wszystkich prawdziwych Wiślaków i Wiślaczek Wszystkiego najlepszego i Wesołych Świąt. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich Wislakow i Wislaczek. Zycze wszystkim abysmy w 2012 roku swietowali kolejne Mistrzostwo Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wesołych Świąt i smacznego karpia dla wszytskich Wiślaków
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wesołych Świąt i wszystkiego nAJlepszego dla wszystkich Wiślaków.
Oczywiście smacznego karpia po żydowsku. Dołączam się do życzeń kocura i giganta dla sąsiadki (chyba każdy czeka na odśpiewanie " I liga , I liga cRACOVIA"). |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|