|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie. Wysłałem emaila z wszystkimi potrzebnymi informacjami do wzięcia udziału w 2 turze pobrań na wolontariusza naszego ukochanego Klubu w związku z czym mam takie pytanie.
Dostałem telefon, aby zjawic się na stadionie dzisiaj o godzinie 15 na rozmowę. Chciałbym was zapytac czy moze wiecie jak to wygląda i czy to, że do mnie zadzwonili oznacza dostanie się już odrazu na wolontariusza czy może przejście do 2 etapu rekrutacji? z góry dzięki za odpowiedz ^^) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a jak się dostaniesz to będziesz uganiał się za kibicami naszego ukochanego klubu aby gasili fajki? a jak będą przeklinać będziesz szedł z tym do dowódcy aby zgłosił organom ścigania?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie przesadzajmy nie oto chodzi. Chyba kazdy chciałby jakoś pomaga w klubie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|