|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skoro zakładane są tematy dotyczące najlepszych jak i najgorszych wydarzeń ostatniej dekady, warto by podsumować także rok 2010 w kontekście sportowym. Co było w nim pozytywnego w oczach każdego z Wiślaków, co zawiodło Wasze oczekiwania, który moment wspominacie najlepiej?
Jak dla mnie: Na plus - 94 minuta meczu derbowego i "Allah Akbar" Na minus - odpadnięcie z pucharów z Karabachem i stracone mistrzostwo w derbach...
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 31.12.2010 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
[+] 4-0 i 3-0 z Legią, chyba najmilsze akcenty tego roku
[ - ] derby i 1-1 |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Witam
Jestem kibicem Ruchu Chorzów - ale kibicuje także Wiśle Kraków. Chciałbym Wam kibice Wisły życzyć jak najlepiej z okazji nowego roku. Mam takie noworoczne życzenie, aby nasze kluby Ruch Chorzów i Wisła Kraków oraz kibice obu klubów zaczęli żyć w pełnej zgodzie, aby na meczach miedzy naszymi klubami była przyjazna atmosfera. Już 10 lat kibicuję Wiśle, życzę temu klubowi największych sukcesów, lecz zawsze u mnie na pierwszym miejscu jest Ruch Chorzów. Chce żeby nasi kibice, zaczęli się szanować na stadionie jak i poza nim. Moje serce jest Niebieskie! Ale Wisłę Kraków tez mam w sercu! Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2011 roku składa kibic Ruchu Chorzów - VITAL z Chorzowa! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ogółem to cały rok 2010 był moim zdaniem fatalny. Słaba gra i słabe wyniki, zmiany trenerów, wyprzedaż drużyny, fatalnie przegrane mistrzostwo, kompromitacja w pucharach... To nie był dobry rok dla Wisły. Na plus jedynie pewna perspektywa ze Stanem i Maaskantem. Ale co z tego, jeśli znów pozbywamy się najlepszego zawodnika w drużynie, nie mając następcy?
Miło wspominam dwa mecze - 4-0 z Legią oraz 0-3 w Warszawie ![]() Powód: Właściwie to dwa mecze ;)
Ostatnio edytowane przez Wizard : 31.12.2010 o godz. 13:59.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[+] mecze z Legią (3-0 i 4-0) derby jesieni Bogdan Basałaj Stan Valcx i Robery Maaskant
[-] derby wiosna, Karabach, Lech jesień |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|