|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jako że sporo osób w tym ja uważa że biżuteria prawdziwego faceta to oprócz ewentualnej obrączki tylko i wyłącznie porządny fajny zegarek ciekaw jestem jakie zegarki nosicie
Ja wyleczyłem się już dawno z dziadostwa za paręnaście zł, chciałem sobie sprawić w miarę porządny zegarek, ale że mnie nie stać na super drogi a nawet jeśli to i tak bym się nie zdecydował, bo mieć coś fajnego porządnego to jedno a coś snobistycznego czego nie uznaję zupełnie to inna sprawa. Tak że szukalem szukałem i mój wybór padł na Seiko SKX781 czyli tzw. "Monster", wersja pomarańczowa na bransolecie...zegarek automatyczny a zatem z duszą, na bransolecie. A Wy jakie nosicie jestem ciekaw... |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szczęśliwi czasu nie mierzą. Ja noszę Nokię 6330, wersja w srebrnej obudowie. Noszę w lewej kieszeni spodni, ma w sobie super zegarek, innego nie posiadam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
też nie nosze zegarka od czasu jak podczas "szarpanki" mi sie zniszczył i pekło szkiełko.Podobnie jak Kolega wyżej czas mam w telefonie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja obecnie noszę casio na bransolecie. Coś w tym stylu:
http://allegro.pl/hit-zegarki-casio-...289774994.html choć nie jest to mój wymarzony czasomierz, jest dla mnie cenny, bo to prezent od przyjaciół. Mam go od 4 lat i jestem zadowolony. Ale zawsze podobały mi się tego typu zegarki: http://allegro.pl/festina-chronograp...276248082.html I pewnie kiedyś sobie kupię podobny model, czyli coś bardziej eleganckiego, pasującego do np garnituru. Na razie mam ważniejsze wydatki i mnie nie stać na zmianę. Obecnie, tak przyzwyczaiłem się do noszenia zegarka, że jak go nie mam, to dziwnię się czuję. Jakaś taka ręka "za lekka" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
gigant.... to właśnie znak naszych czasó, dziwię się że gro osób nie nosi zegarków na rzecz komórki..... nie zrozum mnie źle nie oceniam Cię
.....ale sprawdż sobie na przestrzeni tygodnia jaką odchyłkę czasową ma taki zegar z telefonie...jest super niedokladny |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Lorus RXD79DX9. Zegarek nosze juz trzeci sezon i jestem bardzo zadowolony
![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dokładnego zegara to ja potrzebuję w Sylwestra koło północy, na resztę roku wystarcza mi super niedokładny zegar w komórce, ale przyznam że jak padł mi ostatni zegarek nadgarstkowy, jeszcze ze dwa miechy spoglądałem na pustą rękę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja zegrek nosze juz dugie lata i bez niego czuje sie nieswojo.
Nie traktuje go jako cos na pokaz ,choc teraz to jest on traktowany jako element ubioru. Poprostu lubie wiedziec stale ktora godzina ,zamiast meczyc sie z tym z komorki i co chwila siegac do kieszeni. teraz mam casio podobny do tego co Proud wkleil ,duzo osob takie posiada ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
ja noszę taki tylko ze tarcza jest granatowa i branzoleta jest pozłacana
http://allegro.pl/zegarek-citizen-an...281445355.html bardzo fajny i przyjemny zegarek |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ale zescie temat zalozyli, moze ja zaproponuje nastepny:,,Jakiego koloru portfel macie w kieszeni?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Obecnie na bransolecie Q&Q, ale to chwilowo, ale fajne zegarki i w spoko cenach robi Fuji. Miałem juz 2 zegarki od nich i mogę polecić w 100%. Perfecty nie nadają się do niczego. Niby jest tam mechanizm ale jest g. warty.
Cenowo Q&Q ok 100zł, Fuji 180-250zł. Mam takie przyzwyczajenie do zegarków na ręce że w swoim to nawet śpie ![]() Pozdro dla wszystkich zegarkowiczów. PS Zegarek na rękę TYLKO NA BRANSOLECIE!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|