|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Temat dotyczący nie tylko jak pisać pracę ale też jak ją obronić
![]() Jutro czeka mnie to drugie. Na pewno ktoś z Was ma to już za sobą. Może jakieś rady? Bronie się na AGH na MN. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To chyba oznacza, że temat pracy wybrałeś z przymusu i teraz masz wątpliwości, czego mogą dotyczyć pytania
Ja osobiście jestem zdania, że żadna konkretna rada z zewnątrz Ci nie pomoże, po prostu wyluzuj i nie myśl za wiele o tym teraz, wyśpij się dobrze, żebyś miał ostry umysł.![]()
If I'm an ass, I should say so. If I don't, somebody else will. If I say it first, that disarms them.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak to się mówi " 30 minut wstydu a tytuł na całe życie" obrona to mocno przereklamowana sprawa. Wiem to po sobie i doświadczeniach moich znajomych. Komisja na MN jest wyluzowana (sam jestem absolwentem tego wydziału) także bez paniki. Będzie OK
Powodzenia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pełen luz, miałem to parę dobrych lat temu na UMK i wiem,że strach ma wielkie oczy,a poza tym luzik...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|