|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam
![]() Orientujecie się może gdzie można by znaleźć tani nocleg w górach na Sylwestra na 6 dni dla 15-16 osób ![]() Z góry dziękuję za odp ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja w pażdzierniku dzwoniłem do masy domków/kwater i juz było strasznie ciężko cos znaleźć,więc obudziłeś sie troche z ręką w nocniku...
Sam już wiem,że cos takiego załatwia sie nawet w wakacje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kolego dla takiej ilosci osob to takie sprawy zalatwia sie w maju a i nawet dla 2 osob w tym terminie sa juz zaklepane terminy. Jak pracowalem w hotelu w Zakopanem to ludzie juz w styczniu wplacali zaliczki zeby miec pewnosc.
Teraz mozesz co najwyzej liczyc na farta czyli jakis pokojik dla dwoch osob w jakim marnym pensjonacie albo gdzies w p...u od Zakopanego jak np Czarna Gora czyli bez korkow godzina jazdy do Zakopanego a w nocy tylko taksowka. Bo nawet jak sie zwolni jakis pokoj to biura turystyczne zaklepia wszystko taki jest ruch w tym okresie. A tak po za tym to od tych spraw jest dwa inne tematy" Mam pytanie" i" Turystyka i miejsca atrakcyjne" nie trzeba zakladac tematu bo sie smietnik robi ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dokładnie, teraz to już zdecydowanie za późno na organizowanie Sylwestra dla takiej ilości osób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a cos w okolicy krakowa, mniejsze miejscowosci, spedza ktos tak sylwestra na domkach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sądzę, że w sławniejszych zimowych kurortach nie masz już co szukać albo jak już to bardzo dokładnie. Chociaż powiem Ci, że mogłyby się znaleźć jakieś pokoje w miejscach nie reklamowanych lub w takich miejscach, o których mało kto z turystów wie. A wiem z doświadczenia, że tak owe są...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|