|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ankieta jest o kibicach czyli o nas wszystkich wiec jesli chcielibyscie pomoc w napisaniu mojej pracy wyslijcie msg z adresem mailowym ja przesle ankiete i jak juz wypelnisz odeslesz mi ja spowrotem,a ja bede nie dosc ze szczesliwy to jeszcze wdzieczny
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wrzuć ją na jakiś server, dodaj adres e-mail i chętni Ci odeślą
usprawni to nieco działania ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.wrzuta.pl/pliki/rIU0FglcR...eta_o_kibicach prosze bardzo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kolego jeden temat wystarczy.
Ten przenosze do HP. Jesli sa chetni to na pewno pomoga. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ok rozumiem po prostu myslalem ze nie kazdy wszedzie wchodzi i dlatego tak zrobilem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
chciałbym rozwiązać tę ankietę, ale czy np. na pytanie o historię klubu, mam odpowiedzieć : "Tak jestem w stanie coś o tym powiedzieć" czy "Tak , Wisła Kraków powstała w roku 1906, bla bla bla?"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jeszcze mógłbyś zamieścić swój e mail. sory za oft
![]()
Zawsze wierni i oddani -to z Kościelnik fani
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest opcja, że klikasz na nicka, po lewej stronie, i w rozwijanym menu jest opcja wyślij maila do użytkownika biela
![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Biela , przeczytałem Twoją ankietę i przyłączam się w pewnym stopniu do pytania Aro1234. Napisz mniej więcej w jaki sposób chciałbyś żeby udzielać odpowiedzi na pytania: na zasadzie "tak lub nie" (tam gdzie się da), czy bardziej opisowo (może wrzuć jedno pytanie z przykładową odpowiedzią). Inaczej ciężko zgadnąć o co chodzi
![]() ![]()
Libatores ipso iure
Kto wespół z nami za Wisłą murem stanie, ten bratem jest i już nim pozostanie... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam! Widzę, że nie jestem pierwszą, która zamieszcza prośbę o wypełnienie ankiety do pracy, tym razem licencjackiej
Mam nadzieję, że ja także mogę liczyć na Waszą pomoc. Ankieta dotyczy różnych kwestii związanych z byciem kibicem Wisełki. Można ją znaleźć tu: http://hastasiempre.wrzuta.pl/pliki/8miNM3aZuR/. Mój adres e-mail: [email protected]Pozdrawiam! |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
TUTAJ WPISYWAC PROSBY.
Senkju ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam! Zwracam się z gorącą prośbą do kibiców Białej Gwiazdy o wypełnienie ankiety do pracy licencjackiej. Ankieta porusza temat marketingu w Wiśle Kraków. Można ją znaleźć pod poniższym linkiem: http://www.ankietka.pl/survey/show/i...lad.pl/a2xf3cd
Z góry dziękuję i pozdrawiam FORZA WISŁA |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
albo rzeczywiscie zakonczyla sie ankieta albo cos nie tak z linkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Fajnie by było jakby autor udostępnił po jej zakończeniu wyniki.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam całą zebraną na forum Wiślacką Brać/
Zwracam się do Was z prośbą o wypełnienie ankiety. Jednocześnie informuję, że ankieta jest całkowicie anonimowa, a jej wyniki posłużą wyłącznie do napisania pracy naukowej. Oto link do ankiety: http://www.ankietka.pl/survey/show/i...s-ankieta.html W miarę możliwości proszę o przekazywanie innym osobom linka do tej ankiety. Z góry dziekuję i pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez nowak : 01.04.2009 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wyniki potrzebuję do licencjata, w odpowiedzi podajcię tylko nr pytania i literę odpowiedzi
Z góry dzięks 1. Jak często chodzisz na mecze Wisły Kraków ? a) jestem na każdym meczu swojej drużyny (w tym na wyjazdach) b) jestem na każdym meczu swojej drużyny w meczach u siebie c) jestem na co najmniej na połowie meczów w sezonie d) chodzę sporadycznie na mecze e) nie chodzę na mecze f) inna odp. (wpisz jaka) 2. Jakie emocje budzą w Tobie mecze z udziałem wrogich kibiców na stadionie Wisły?( w przypadku odpowiedzi "E" w poprzednim pytaniu przejdź do pytania nr 4) a) Uwielbiam Takie mecze, Pełny stadion, Fajna oprawa, super doping b) Lubię chodzić na takie mecze, ale nie wyróżniam się w tłumie ze względu na bezpieczeństwo c) Nie chodzę na takie mecze, bo może być niebezpieczne 3. Co sądzisz o meczach bez kibiców gości lub z mało atrakcyjnym rywalem? a) jestem wiernym kibicem i jestem na każdym meczu b) nie ma znaczenia rywal, bo piłkarzom dopingiem trzeba pomagać w każdym meczu c) Jak mam czas to idę na taki mecz c) nie przepadam za takimi meczami, ale chodzę d) wolę zostać w domu, bo nic się nie dzieje. 4. Określ z jaką częstotliwością jeździsz na mecze wyjazdowe? a) zawsze b) bardzo często c) sporadycznie d) w ogóle 5. Czy ma Dla Ciebie znaczenie ilość kilometrów jakie musisz pokonać na mecz wyjazdowy? ( W przypadku odpowiedzi D w poprzednim pytaniu przejdź do pytania nr7) a) tak b) kilometry nie mają najmniejszego znaczenia. c) kilometry nie mają najmniejszego znaczenia, pod warunkiem że jest To Nasz główny rywal d) Inna odp. (wpisz jaka) 6.Czy boisz się meczów wyjazdowych na terenie wrogich kibiców? a) nie, uwielbiam takie mecze b) nie, choć jest jakaś nerwowość, co będzie c) trochę, ale to jest jakiś przyjemny dreszczyk emocji d) trochę, rzadko jeżdżę na takie mecze e) nie boję się, ale nie jeżdżę f)) boję się i zostaję w domu 7. Czy w Twojej rodzinie jest jeszcze jakiś aktywny kibic? a) tak b) nie 8. Czy interesuje Cię historia i tradycja klubu Wisła Kraków? a) tak b) nie c) nie wiem 9. Określ jak wielka jest Twoja „miłość” dla klubu? a) jest wielka, zrobię dla niego wszystko b) jest duża, zrobię dużo, ale bez przesady c) jest średnia, poza meczem mnie nic nie interesuje d) oglądam mecze tylko w TV, bo nie chcę się nikomu narażać 10. Czy idąc na mecz, czekasz po drodze na jakąś zadymę, żeby się wyładować, a dopiero później obejrzeć mecz? ( jeśli nie chodzisz na mecze omiń to pytanie) a) tak b) nie 11. Czy Chciałbyś zostać znaną postacią w środowisku kibiców? a) tak b) nie c) nie wiem d) jestem znaną postacią w środowisku kibiców 12. Czy zgadzasz się z twierdzeniem niektórych kibiców, że "klubu nie tworzą działacze, piłkarze, a tylko kibice"? a) zdecydowanie tak b) raczej tak c) raczej nie d) zdecydowanie nie e) nie wiem f) inna odp. ( wpisz jaka) 13 Jak wiadomo dla Kibica Wisły, kibice Cracovii są głównym wrogiem więc w związku z tym moje pytanie jest następujące. Powodem niechęci do kibiców Cracovii jest? ( wpisz poniżej) .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................. 14. Co zrobiłbyś widząc kibica ubranego w barwy Cracovii idącego przez miasto? a) wstępuje w Ciebie agresja, od razu biegniesz go pobić b) zachowujesz się wobec niego strasznie agresywnie, ale tylko "rzucasz" do niego obraźliwymi słowami c) czujesz olbrzymią niechęć, ale idziesz dalej d) jest Ci obojętny, idziesz dalej e) nie zwracasz uwagi f) inne ( wpisz jakie zachowanie) 15.Czym są dla Ciebie derby Krakowa? a) to jest święto, dzień na który czekałeś od dawna, w ten dzień nic innego się nie liczy b) to jest święto, ale są inne ważniejsze rzeczy c) dzień jak każdy inny d) o derbach dowiadujesz się juz po fakcie e) inne ( wpisz jakie) 16. Do kibiców których klubów żywisz największą niechęć ( oprócz Cracovii)? ( możesz zaznaczyć 3 kluby) a) Arka Gdynia b) Lech Poznań c) Korona Kielce d) Polonia Warszawa e) Legia Warszawa f) Ruch Chorzów g) Hutnik Kraków h) inny klub ( wpisz jaki) i) Lubię kibiców innych klubów 17.Czy jako dla kibica Wisły przyjaźni z kibicami Lechii Gdańsk i Śląska Wrocław jest ważna? a) tak b) nie wiem c) interesuje mnie Tylko Wisła 18. Czy oczekujesz na Mecz przyjaźni? a) tak, będzie można pogadać z przyjaciółmi, wspólnie pośpiewać, super atmosfera b) mecz jak każdy inny c) nie lubię meczów przyjaźni 19. Jak Chodzisz ubrany na mecze Wisły? ( jeżeli nie chodzisz na mecze omiń to ptyanie) a) zawsze szalik, czapka, koszulka , wszystko w barwach Wisły b) bluza z kapturem, czasami szalik Wisły c) różnie, ale szalik Wisły staram się mieć przy sobie d) staram się być ubrany na czerwono e) nie ubieram się w barwy Wisły f) inna ( wpisz jaka) 20. Czy Lubisz Policję? ( w przypadku odpowiedzi „A i C” przejdź do pytania numer 22) a) tak b) nie c) jest mi obojętna 21 Co powoduje Twoją niechęć do Policji? ( Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi) a) tylko Przeszkadzają w dniu meczu, czepiają się wszystkiego. b) przeszkadzają w oglądaniu meczu c) szukają byle jakiego powodu żeby zaczepić Kibica i wlepić mandat. d) w czasie bójki biją kogo popadnie nawet niewinnych kibiców e) są mało wyrozumiali f) po prostu niebieski mundur jest mało efektowny i nie pasuje do widowiska piłkarskiego g) są agresywni f) inna 22. Jak odbierają Cię jako kibica Twoi sąsiedzi, rodzina, znajomi?. a) akceptują to b) czasem akceptują c) raczej są przeciwni d) zdecydowanie są przeciwni e) lekceważą to f) nie wiem Metryczka: Płeć: a) kobieta b) mężczyzna Stan Cywilny: a) wolny b) żonaty, zamężna Wiek: a) 18-21 b) 22-25 c) 26-30 d) 31-40 e) 41-50 f) 50- więcej Wykształcenie: a) podstawowe b) zawodowe c) średnie d) wyższe Miejsce zamieszkania: a) wieś b) miasto Zawód [FONT='Times New Roman'] ……………………………………[/FONT] |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
@owen1906
wrzucilbys to np. na www.ankietka.pl , mialbys wiecej odpowiedzi a innym ulatwiloby to odpowiadanie na pytania |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ankieta jest wrzucona na www.ankietka.pl a to jest link
ttp://www.ankietka.pl/ankieta/24017/charakterystyka-kibicow-klubu-ts-wisla-krakow.html Będe wdzięczny jak ktoś znajdzie chwilkę i wypełni |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Proszę o wypełnienie http://www.ankietka.pl/ankieta/24586...slaskiego.html
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam
nie wiem czy w dobrym temacie to piszę. Ale mam do Was prośbę. Jakiś czas temu na stronie Wisły była ankieta na temat oceny działalności marketingowej klubu sportowego Wisła Kraków S.A. Czy ktoś z Was jest jeszcze w posiadaniu tej ankiety albo wie skąd mógłbym ją pobrać? Będzie to ogromna pomoc w mojej pracy magisterskiej Pozdrowienia z Wrocławia |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam! Zamieszczałam już tu ankietkę, ale link do niej wygasł - więc ponawiam prośbę z nowym linkiem, bo jeszcze trochę mało odpowiedzi mam
![]() ankieta-praca licencjacka.doc mój mail: [email protected] Pozdrawiam Wiślacko ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam wszystkich PRZYJACIÓŁ Z KRAKOWA. Jestem kibiem LECHI GDAŃSK -W paru zdaniach przedstawię o co chodzi. Pisze własnie prace magisterską o fenomenie kibicowania. Chiałbym Was prosic o wypełnienie ankiety, ponieważ przed meczem mało kto ma ochotę na wypełnianie.
Dziekuje wszystkim którzy mi pomogą. Dzisja gramy przyjacielski mecz a sytuacja w tabeli jest taka a nie inna, serce mam rozdarte - więc niech wygra lepszy. Ankiete mozecie znalesc pod adresem www.studioallure.ehost.pl/ankieta.doc Jezeli macie ochote przyczynic sie do ciekawych badan to bardzo prosze o pomoc. Wypelniona ankiete prosze kierowac na adrs: [email protected] POzdrawiam |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Hej,
będę wdzięczny za osoby posiadające firmy o wypełnienie ankietki http://www.ankietka.pl/ankieta/26056...-dla-firm.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bardzo proszę o wypełnieniu ankiety, która potrzebna jest do pracy magisterskiej mojego znajomego. Z góry dziękuję.
http://net-ankiety.pl/ankieta.php?id...8zj7jzkvljvxtb ![]()
"I don't necessarily agree with everything I think" Andrew Eldritch
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielka prośba do Was o wypełnienie mojej krótkiej ankiety. Dotyczy ona niebezpieczeństw związanych z kartami płatniczymi. Ankieta oczywiście anonimowa, wyniki będą wykorzystane w pracy magisterskiej. Z góry dziekuję.
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...6/sec-W8hTqyUf ![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Witam, proszę bardzo, jesli ktoś ma ochotę wypełnijcie moją ankietę na temat kibiców piłkarskich. W swojej pracy chce udowodnić teze, ze prawdziwi Hooligans przestrzegają Kodeksu Kibica. Potrzebna mi około setka odpowiedzi
Mam nadzieję że mi pomożecie Oto link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/28607...lkarskich.html Kibic Białej Gwiazdy z Mazur |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Witam wszystkich !
Jestem w trakcie pisania pewnego artykułu i potrzebna jest mi Wasza pomoc. Mianowicie chodzi o przysmaki krakowskich kibiców. Ranking zawierać będzie kilka pozycji w których należy podać swoje rodzaje przysmaku. Sugerować się tutaj proszę rodzajem piwa, trunkami ( w tym wódeczka ) oraz potrawami, artykułami spożywczymi i napojami. Ranking dopasowany jest pod kibiców, tak więc należy dodać również swój komentarz przy każdej pozycji. Przykład: Cytat: 1) Numer uno - piwo Vip ( pyszny smak, odpowiedni do ceny Liczę na Was, to taka mała odskocznia od tematów kibicowskich i piłkarskich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
http://www.ankietka.pl/ankieta/29222...a-wroclaw.html
zapraszam wszystkich do wypełnienia anonimowej ankiety do pracy mgr! dotyczy ona kibiców Śląska Wrocław, więc żaden Wiślak nie będzie miał problemu z odpowiedzią na kilka pytań ![]() ![]()
ŚLĄSK & WISŁA
![]() Świdnica 100%WuKaeS |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|