|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam!
Czas by wybrać się do dentysty, zrobić sobie jakiś konkretny przegląd ![]() Może tutaj ktoś polecić niekoniecznie drogiego specjalistę, tylko żeby to przeżyć się dało I by wypłata cała nie poszła w piździec!Bo jakoś nie mam ochoty iść, ale trzeba.. Może być Pani dentystka, prędzej ból uśmierzy ![]() Pozdrawiam! ![]()
"Nie zawsze mamy wiarę - aby uwierzyć..
Nie zawsze jest nadzieja, że coś się jednak spełni.. Ale prowadzi nas siła, z którą idziemy przed siebie.. Nic nas nigdy nie zatrzyma na ziemi ani w niebie!!" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
polecam to
Centrum Periodontologiczno-Endodontyczne GLOBUS na ulicy Rejtana2 naprawde zrobią wszystko fachowo i nawet drogo nie jest. życzę powodzenia ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
ja może nie polecę ale ostrzegnę przed specjalistami na Augustiańskiej ,nie wiem czy tam jeszcze przychodnia istnieje bo to było trochę czasu temu,
aczkolwiek Broń Cię Panie Boże,chyba że lubisz lekkie skoki adrenalinki ![]()
awesome
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jesli chodzi o ekstrakcje to najtaniej w Aldze. Zeby usuwaja na haslo: "Barak szosty..."
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
UWAGA! nie dla tych co się własnie do dentysty wybierają
![]() first dentist song - steve martin ponoc jedna z jego lepszych ról ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=bOtMiz...eature=related second one Little Shop Of Horror - Steve Martin vs. Bill Murray http://pl.youtube.com/watch?v=iAKYQj...eature=related have fun ![]() kultowy film ![]()
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 16.07.2008 o godz. 22:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Gorąco polecam BJB na lubiczu http://www.bjb.net.pl/
Przyjazna, mila i atrakcyjna obsluga I do jakosci wykonanej roboty nie mozna sie doczepic, cos nie pasuje w zgryzie czy cos, dzwonisz przychodzisz i bez problemu poprawiaja. Oczywiscie tutaj dobra jakosc laczy sie z odpowiednia cena, ale jak to sie mowi co tanie to drogie, a jesli chodzi o zeby to lepiej zrobic raz a porzadnie No i po jakims czasie jak w miare czesto sie chodzi to sa znizki![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Panowie gdzie jest jakiś dobry dentysta w okolicach Miasteczka Studenckiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja już pisalem o tym na Montelupich i przy tym zostane. Nawet wylany ze strzykawki podchloran sodu na twarz i późńiej przez tydzień syfy nie psują tego zajebistego uczucia gdy z każdej strony laska Ci zagląda do paszczy i na policzkach czujesz to młode, jędrne, cieplutkie... no i nic nie boli wogóle jak borują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ciekawe, czy taka dentystka jest podobnie odjechana, tylko w przeciwnym kierunku ? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
U nas za Tarnowem w Lisiej Górze jest taki dentysta który średnio zęba robi 10-15 min i ma taki sprzęcik że borowanie to rzecz już dla mnie obojętna bo czuć tylko jak coś jeździ po zębie.
Dopiero u niego przestałem się bać chodzić do dentysty, bo wcześniej jak wiedziałem że mam iść to już tydzień wcześniej odczuwałem niesamowite stresy ![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ja polecam Raclawicka 21, fajny gabinecik, widac ze panie doktor znaja sie na sprawie 2 razy leczylem tam zeby teraz tylko kontrola raz na czas - zero problemow mam z zebami odkad zaczalem tam chodzic. Co do bolu to specem nie jestem ale dobre znieczulenie wszystko przykryje wiec sie nie martw.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja polecam specjalistę bodajże na Złotego Wieku , pan nazywa sie Witek.
Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych,widać,że chłop nie wyżywa sie na swoich pacjentach
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 04.01.2009 o godz. 13:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
To ja może z innej beczki. Wybielał ktoś zeby w Krakowie ? Interesuje mnie metoda odrazu, a nie żadne nakładki. Może ktoś gdzieś to robił albo zna kogoś z tego co widze to ceny od 1000 do 1400. Może ktoś zna gdzieś taniej w prywatnych gabinetach a nie w dużych klinikach?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie zapomnę wizyty w bardzo wtedy uporczywie reklamowanego zakładu na ul Zacisze. Jakieś 2 latka temu byłem tam wtedy usunąć zęba. Z pozoru niegroźna wizyta, nastawiłem się na kilka sekund strachu. Wmówiłem sobie, że zaboli chwilę i to lepsze niż ciągły już nie do wytrzymania rwący ból. Skończyło się na 2i pół godzinnej męce, 7 zastrzyków znieczulających i 5 szwów w zmasakrowanym dziąśle. Międzyczasie mój oprawca dzwonił do kolegi by natychmiast przyjeżdżał bo nie może sobie poradzić...
NIGDY WIĘCEJ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
))![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Na Mackiewicza w Euro-Dencie mojej mamie tak laska fachowo wyrywała zęba, że otworzyła jej zatokę :-|
Tak jej się ręce trzęsły z paniki, że nie była w stanie dalej działać i kazała nam jechać na Monte do Katedry Stomatologi UJ, żeby tam to zszyli... Nie polecam! Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Jarza : 23.01.2009 o godz. 14:00.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
w tym ABC pracuje może taka jedna dentystka obecnie bodajże 33 lata na widok której c... sam wybija zęby ?
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Skoro temat stanął przy wybijaniu zębów. Orientuje się ktos z Was czy na Montelupich wyrywanie zębów jest darmowe iw jakich godzinach w piatek można tam iść?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|