|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Cześć!
Jestem na forum już ładnych kilka lat, ale że mieszkam na drugim końcu Polski, będę w piątek na meczu Wisełki na R22 po raz pierwszy. Będę chciał dojechać komunikacją przed meczem z Bronowic. Czy podróż 2 godziny przed meczem w barwach to duże ryzyko? można chodzić normalnie po mieście i w okolicach stadionu w koszulce czy szaliku? dużo słyszałem o porachunkach w Krakowie, a nie chciałbym się wpakować w niepotrzebne kłopoty, tymbardziej że będę z żoną. Czy macie jakieś rady? Z góry dzięki za odpowiedzi i rady. Z Wiślackim pozdrowieniem! JJJBG ![]()
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię!
W sercu moim WISŁA! I na dobre i na złe! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Z Bronowic tak, można normalnie w barwach.
W okolicach stadionu tym bardziej Po mieście raczej nie , chyba że na wabia bo z laską to działa ale poza tym .. poco kusić los? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Moja rada jest taka, że jak nie chcesz się wpakować w kłopoty to nie kuś losu.
Niby droga z Bronowic nie powinna żadnych niespodzianek przynieść ale nikt Ci tego nie zagwarantuje. W ubiegłym sezonie icki atakowały Wiślaków na al. Kijowskiej po meczu, to tym bardziej na Bronowicach można niespodziankę zaliczyć. Po mieście w barwach możesz sobie chodzić, o ile potrafisz i zamierzasz je bronić. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
2h przed meczem to na każdym przystanku i każdym chodniku w Krakowie i okolicach jest pełno ludzi w barwach bo wszyscy jadą na mecz. Co się ma chłopak pod stadionem z żoną przebierać w koszulki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2024
Offline |
|
|
Czasami w Parku Jordana jest jakaś żydowska obczajka prowadzona, bo łażą i się panoszą chłopaki na parchatym bezrobociu nawet i godzinę przed meczem, ale skoro idzie z Bronowic to nie obok Parku Jordana, inne miejsca względnie bezpieczne są, a dookoła mnóstwo Wiślaków jest, więc nie powinno być problemów.
|
|
|