|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Hehe, przyda się ten wątek za pół roku/rok maks. Albo już w czerwcu jak się s.......imy z ligi XD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jakiś zagraniczny trener.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Poszukałbym gdzieś w czechosłowackich stepach, ewentualnie regionalne ligi niemieckie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Brzeczek wypierdalaj wuefisto, co za marazm na konferencji! Żadnych sytuacji ciekawych!
))![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jest taki terner co Jagielonia i Legia chcialy. Gula czy cos
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dan wróć!!!!1eleven
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
raczej nam to nie grozi, nadeszła upragniona stabilizacja , następna zmiana trenera , to chyba by musiał Misiek w ramach układu z prokuraturą odzyskać udziały w spółce żeby Bracia Wujka pogonili
a tak swoją droga to myśle że JB sobie poradzi lepiej niż te ostatnie wynalazki , to najlepszy trener od Kiko Ramireza ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jak nie lubie Brzeczka to masz Czerepach racje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A odpowiadajac na pytanie w temacie : Brosz (nie Bosz)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Dodaj hujnie na boisku, hujnie z transferami, hujowe wyniki i do tego najdroższe bilety. Teraz przypomnij sobie jak poleciał Kiko który miał tylko hujnie na boisku bo transfery były wyniki tez były. Puchatek postawił wszystko na jedna kartę. A kiedy odlecą? Jak frekwencja będzie wyższa u somsiadki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ale przecież to wiadomo kto zastąpi Brzęczka : Radosław Sobolewski.
Proponuję zmianę tematu na Radosław Sobolewski nowy trener Wisły. ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie! Może jestem za bardzo uszczypliwy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
transfermarkt niezbyt optymistycznie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jeśli często trafiają na takie wypowiedzi jak Twoje to w sumie potrafię zrozumieć skąd ten pomysł się u nich mógł pojawić.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawel.
Czasem lepiej nie pisac niz wychodzic na idiote. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pytanie z tematu robi się zasadne
Jeszcze miesiąc temu uważałem, że Wuja musi zostać w 1 lidze Teraz mam poważne wątpliwości. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Ważne jest: 1. Dobry trener od przygotowania fizycznego 2. Gigantyczne wietrzenie szatni |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
zostanie Brzeczek - dopoki bedzie TRIO rzadzilo Wisla ..... to nie podlega zadnej dyskusji ....no chyba ze jakas zmiana wlascicielska nastapi - to moze byc roznie ....akurat do WUJA nie mam za duzo pretensji - wzial druzyne w beznadziejnym momencie - widze wielka poprawe miedzy szrotem ktorym sie bujal czechoslowacki głardiola a on - sek w tym ze ze liga odskoczyla od wagonow szrotowiska i chwilowych pilkarzy , od poczatku pisalem - ze nie da sie utrzymac nie majac ZADNEGO PRAWDZIWEGO NAPASTNIKA - bo Zdene to tylko fajny i charakterny chlopak - ale pilkarz i naapastnik z niego mega slabiutki - spadlismy przez brak napastnika i tyle - napastnika i prawdziwego ofens pom
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 08.05.2022 o godz. 00:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Absolutnie nikt go nie zastąpi. Należy do rodziny i będzie miał za zadanie awans do Ekstraklapy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Każdy inny trener niż ten parodysta
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
temat do zamkniecia
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A dopuszczacie scenariusz że Brzęczek odchodzi przed ostatnią kolejką byle nie mieć spadku z ligi w karierze trenerskiej?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ej no co Wy! Rodziny tak się nie traktuje, wujek zostaje bo nikt lepszy przecież nie będzie chciał pracować w 1 lidze.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
10 znaków. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Wiadomo, że będzie chciał zostać, podobnie jak obecni właściciele klubu, żeby "bohatersko" przywrócić Wisłę do Ekstraklasy po ewentualnym spadku do 1 ligi. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|