|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
jak to mawia trener, zareagowali pozytywnie na treningach i sparing wygrany to w lidze z Pogonia na sukces nie licze...
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Serce by chciało,aby Wisełka wygrała natomiast rozum mówi precz z wuefistą
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
Patrząc na naszą grę i wyniki to wolałbym, żeby liga w ogóle nie wznawiała już grania po tej przerwie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Nie przegramy tego meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pogoń startuje każdego roku prawie tak zajebiście jak my.Widać też mają wuefistę za trenera...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ale widziałeś jak z tym Piastem grali? Jakbyśmy tak grali i wygrali, to i tak każdy by napierdzielał na Skowronka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Krysztal,
ekspercie. sezon 2019/20 (6 miejsce na koniec sezonu, Wisla 13) 1 kolejka z Legia 2:1 2 kolejka z Arka 2:0 3 kolejka z Piastem 0:0 4 kolejka z... Wisla 1:0 Sezon 18/19 (7 miejsce na koniec sezonu - Wisla 9) 1 kolejka z Miedzia 0:1 2 kolejka z Piastem 0:2 3 kolejka z Zaglebiem 0:3 4 kolejka z cracovia 1:1 17/18 (11 miejsce na koniec sezonu - Wisla 6) 1 kolejka z Wisla 1:2 2 kolejka z Piastek 2:1 3 kolejka z Jagiellonia 0:1 4 kolejka z Zaglebiem 0:3 Teraz wytlumacz mi prosze co masz na mysli piszac o wuefiscie Runjaiciu? Przy okazji powiedz ilu zawodnikow i za jakie pieniadze wytransferowala Pogon przez ostatnie 3 lata od przyjscia jego do klubu? I przyznaj, czy Pogon ma swoj styl, ktorym graja? Czy graja przeciwko rywalowi? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie będę się podniecał wygraną nad amatorami. To że my się skompromitowaliśmy (sam napisałem, że każdy powinien dostać liścia za ten mecz i to podtrzymuję) to jedna sprawa, ale traktowanie wyniku meczu z drużyna z IV ligi jako wyznacznik siły drużyny to zupełnie inna kwestia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Podobnie jak przed Bialymstokiem. Remis biorę w ciemno
W zasadzie w każdym meczu wyjazdowym poza Mielcem, Bielskiem i Grodziskiem nie oczekuję wygranych... Chciałbym zobaczyć od początku Abramowicza, Szota i z przodu zagrać Buksa. Jak nasz środek Basha Zukov Kuba wejda dobrze w mecz to jest szansa powalczyć. Yeboah i Savic powinni z meczu na mecz prezentować się co raz lepiej. Chciałoby się tego optymizmu, tylko czy na pewno jest na czym go opierać? Typuje 1-1. Gol Yeboah |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trochę dziwnie, bo ogólnie oceniam możliwości naszej drużyny jako bardzo słabe, a wydaje mi się że tym razem będzie dobrze...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nie mamy żadnych porządnych argumentów w grze ofensywnej (oby YY potwierdził to co pokazał ze Śląskiem to bedzie chociaz pół argumentu
), o naszej zajebistej defensywie nie wspomnę. Nastawiam się, ze przedłużamy serie do 7! meczow bez zwyciestwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
19/20 faktycznie dobrze wystartowali ale jak już na siłę będę się chciał przypierdalać tak jak ty do Skowronka to np między 19 a bodaj 28 kolejką zdobyli 6 punktów a np między 18 a 35 chyba 13 punktów u nas za takie wyniki trenera się kamienuje.... O transferach z i do klubu nie ma sensu pisać bo pogoń funkcjonuje zupełnie w innym świecie.Mocny sponsor przychylne miasto i i struktury budowane latami w niższych ligach.A czy mają swój styl ?Nie mam pojęcia ale pewnie jeśli mają to też przez 3 lata z jednym trenerem mógł się pewnie wykształcić |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak nie ma sensu pisac?
![]() Piszesz o wynikach jakie osiagal w okreslonym czasie wiec nalozmy jacy zawodnicy wtedy odchodzili z druzyny i zastanowmy sie jaki to mialo wplyw ![]() Bo Skowronus nie stracil nikogo istotnego. Ale z jednym masz racje. Pogon transferuje zawodnikow za kilka milionow euro rocznie, od kiedy wuefista Runjaic jest ich trenerem. Chcialbym takiego wlasnie wuefiste :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem wielkim przeciwnikiem Skowronka, ale jednak ciężko mieć do niego pretensje o brak transferów, skoro nie mamy takiej akademii ani takiej młodzieży jaka jest w Szczecinie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
KSZO-Wisła 2:1
Podhale - Kszo 1:0 Podhale - Pogoń 0:5 Pogoń - Wisła? Normalnie idąc taką logiką to Pogoń powinna nas zgwałcić. I tak może się zdarzyć. Ale biorąc pod uwagę logikę Ekstraklapy to równie dobrze może być remis lub nawet zwycięstwo Wisły. Mój typ to porażka 0:1 po bardzo słabym meczu z naszej strony. Ale na pewno Skowronek znajdzie pozytywy i wraz z drużyną zapowie dalszą, ciężką pracę ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zrobimy pewnie cenny remis na wyjeździe i tyle by było
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zlejemy ich.... zobaczycie.
Lis - Abramowicz, Janicki, Klemenz, Szot - Yeboah, Zukov, Savic, Basha, Kuba - Beqiraj |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wynik wiadomy. 2:0 w plecy.
W ataku geniusz naszego Ptaszka gwarantuje zero pomysłu i składnych akcji, a w tyłach zawsze jeden czy drugi z naszych elektryków coś odp***li. Tak więc 2:0 w plecy na spokoju. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jak w plecy jak forma była budowana na 3 kolejke i poprzednie 3 mecze były wliczone w ten plan ? xD
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Będzie zwycięstwo!
Trudny teren, ale jak już przywieźliśmy punkt z Białegostoku, to dlaczego by nie ze Szczecina? ![]() ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zapunktujemy w Szczecinie. 0:1/1:1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Bardzo prawdopodobne, że na środku zobaczymy Sadloka zamiast kogoś z pary Janicki/Klemenz.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdybym ja byl trenerem to wystawilbym takie zestawienie:
Szot - Klemenz - Adi - Abramowicz Zhukov - Basha Yeboah - Kuba - Savic Buksa |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Masz racje, lepszym wyrażeniem byłoby "możliwe" niż "bardzo prawdopodobne", pardon.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tomasz,
a co za roznica kto bedzie stal w bramce? Pewnie zagra Lis, choc ja bym stawial na Brode. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|