|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ljuboja MA ZOSTAĆ piłkarzem Legii. No nie powiem, ciekawy MOŻĘ BYĆ transfer.
http://www.transfermarkt.de/de/danij...eler_5630.html Statystyki statystykami, ale piłkarz znany w całej Europie. Dla naszej ligi BYŁBY to transfer na + EDIT: http://www.legia.com/www/index.php?akt=23230 no to ten, szybko mnie poprawili.
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 15.06.2011 o godz. 14:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Już został:
http://legia.com/www/index.php?akt=23230 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciężko się nie zgodzić na dodatek kadra Jagiellonii liczy teraz bodajże 37 zawodników więc konkurencja jest przeogromna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ups.. Ljuboja w Legii. Marketingowo - bomba, zobaczymy jak się wkomponuje w drużynę. Nie sprawdzam jego statystyk z ost. sezonu, ale jestem pod wrażeniem transferu. Oby nie przeszkodził Legii w walce o 2 miejsce. :] Pierwsze jest dla Wisły :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Trzeba przyznać, że utrzymali to w tajemnicy do końca, chociaż już wczoraj wieczorem krążyły plotki na mieście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No na taki transfer w Wiśle liczyłem, koleś doświadczony, w zeszłym sezonie podstawowy gracz, rozegrał 30 meczy w lidze francuskiej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeśli mam być szczery to zazdroszczę kibicom Legii tego transferu. Być może skończy się tak, że Ljuboja będzie potykał się o własne nogi i strzeli 3,4 bramki ale szczerze w to wątpię i liczę na transfer równie konkretnego napastnika do Wisły.
Ciekaw jestem co pokaże, 1 okazja: superpuchar Polski Wisła - Legia. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Brawo dla Legii , transferowa rakieta dla całej polskiej ligi , oby tak dalej !
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno pensja ma być płacona przez zewnętrznego inwestora. Rocznie zarobi 700-800 tys. euro, a do tego pewnie dostał coś za autograf.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I spełniło się marzenie Skorży o wysokim napastniku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Miklas i Jóźwiak na tym zdjęciu wyglądają jak przychlasty
![]() ![]() Ale co do samego transferu- pamiętam go jeszcze z czasów gry w PSG, zapowiadał się na wielki talent przed przyjściem do Paryża. A później już tak różowo nie było, tu pograł, tam pograł. Ale ogólnie transfer na plus. Żewłakow i Ljuboja- mam nadzieję, że transfery piłkarzy po 30 dobiegły w tym okienku końca. Nie można budować zespołu tylko na starszych piłkarzach.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 15.06.2011 o godz. 15:02.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak sie nie myle w 2008 roku za Skorzy interesowalismy sie Ljuboja, widze ze Jozwiak w marynarce teraz
ostatnio weszlo.com pocislo mu![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
podobni |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Zobaczymy co z tego będzie ;] Kiedyś przekot, potem w Niemczech ostro dołował, po powrocie do Francji coś się odbudował. W zeszłym sezonie 6 bramek, w jeszcze poprzednim sezonie 10 w Ligue 1. W sumie zobaczymy co znaczy przeciętniak z Ligue 1 w warunkach ekstraklasowych. Tak czy siak - samo nazwisko jest kozackie, dołącza do grona stranieri polskiej ligi z najlepszym CV.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 15.06.2011 o godz. 15:06.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Oni do kabaretu by się nadawali
![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
PS: Jóźwiak naprawdę wygląda jak baba i coś brał mocnego...;o ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
T-Mobile przeciez będzie sponsorem ligi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Tymczasem Śląsk pozyskał nowego bramkarza, Krzysztofa Żukowskiego z I ligowej Floty Świnoujście
http://www.futbol.pl/artykul/104113.html Co do zdjęcia to Miklas z Jóźwiakiem przypominają mi postaci z czechosłowackich bajek i seriali lat dzieciństwa. Beret ewidentnie powinien spróbować sił w kinie ![]()
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 15.06.2011 o godz. 16:14.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czekamy na odpowiedź Świbodzina.
Szacun dla Jóźwiaka, widać, że jest na bieżąco jeżeli chodzi o przeglądanie weszło. Ciekawe transfery Legii. Ciekawe czy wypalą, bo rok temu też było dużo szumu, a wyszło jak wyszło.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 15.06.2011 o godz. 15:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nie powiem, grubo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W Niemczech nie zaszalał od 2007, prawie zero meczy, II skład, aż tak zdołował czy miał jakąś kontuzję? Na nasze ogórki pewnie styknie.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Nie tyle kręcących się w okolicach spadku tylko strzelił 10 goli w Grenoble, które chyba od pierwszej do ostatniej kolejki było ostatnie, a sezon zaczęło od 10 porażek z rzędu. Ot, takie Arles nieco lepsze.. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to Legia musze przynać na prowadzenie wyszła jak chodzi o wzmocnienia
Poki co Zawodnik uznany w Europie, fajnie, że do Polski tacy piłkarze przychodza. Nawet pomimo tego, ze to Legia ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kompletnie nie rozumiem huraoptymizmu kibiców Legii, a tym bardziej niektórych z nas którzy piszą iż zazdroszczą Danijela Ljuboja drużynie ze stolicy. Przyznać muszę że jest to zawodnik który ma sporę umiejętności, którego obycie w najlepszych ligach świata na pewno zaprocentuje. Jest to dobry piłkarz na naszą marną ligę. Powiedzieć trzeba jednak sobie jasno że ten gracz najlepsze swoje lata gry ma za sobą, z roku na rok dołuje coraz bardziej. Płacenie mu za jeden sezon 700-800 tysięcy euro jest dla mnie idiotyzmem. Jest to górowanie kominu płacowego. Nikt tyle w Polskiej lidze nigdy nie dostał, nawet nie udowodnił swoich umiejętności a już dostaje taki kontrakt. Niektórzy przyjmują ten transfer jako przyjście wielkiej gwiazdy, tak jakby przychodził RVN. Nie ma szału jak dla mnie. Podniecać to możemy się my że kupiliśmy gwiazdę o nazwisku Melikson który zrobi nie bywałą kariere mam nadzieje, a nie Legia która kupiła piłkarza na dorobku którzy przyjedzie do kraju (piłkarsko) trzeciego świata trochę pokopie, coś tam strzeli ŁKS-owi a po roku sobie pojedzie dalej zwiedzać świat.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To sie nazywa jak na polska lige bardzo ciekawy transfer - Ljuboja to uznana marka, ktora podobnie jak Iliev moze wiele wniesc do ekstraklasy. Widze, ze zmienił swoja ekstrawagandzka fryzure
![]() |
|
|