The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2011, 14:34
Ljuboja MA ZOSTAĆ piłkarzem Legii. No nie powiem, ciekawy MOŻĘ BYĆ transfer.
http://www.transfermarkt.de/de/danij...eler_5630.html

Statystyki statystykami, ale piłkarz znany w całej Europie. Dla naszej ligi BYŁBY to transfer na +

EDIT: http://www.legia.com/www/index.php?akt=23230 no to ten, szybko mnie poprawili.
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 15.06.2011 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.06.2011, 14:38
jabadabaryba napisał(a):Wyświetl post
Ljuboja MA ZOSTAĆ piłkarzem Legii. No nie powiem, ciekawy MOŻĘ BYĆ transfer.
http://www.transfermarkt.de/de/danij...eler_5630.html

Statystyki statystykami, ale piłkarz znany w całej Europie. Dla naszej ligi BYŁBY to transfer na +
Obecnie nasza liga jest na tyle wymagająca że Gwiazdą to on raczej nie będzie, ale powinien mimo wszystko być wartościowym nabytkiem dla Legii. Z 10-15 bramek strzeli - o ile rozegra pełny sezon.
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.06.2011, 14:40
jabadabaryba napisał(a):Wyświetl post
Ljuboja MA ZOSTAĆ piłkarzem Legii.
Już został:
http://legia.com/www/index.php?akt=23230
Odpowiedz cytując
Mr. X
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.06.2011, 14:41
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś miał zadatki na najlepszego Prawego Obrońcę Ligi, kołatanie się z Zagłębiem po 1 lidze i kontuzje znacznie zaniżyło jego wartość. Zobaczymy co pokaże w Jadze - wedłóg mnie będzie się prezentował napewno lepiej niż nasz Lamey.
Ciężko się nie zgodzić na dodatek kadra Jagiellonii liczy teraz bodajże 37 zawodników więc konkurencja jest przeogromna.

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.06.2011, 14:49
-ja123- napisał(a):Wyświetl post
Już został:
http://legia.com/www/index.php?akt=23230

Grubo
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 15.06.2011, 14:52
Ups.. Ljuboja w Legii. Marketingowo - bomba, zobaczymy jak się wkomponuje w drużynę. Nie sprawdzam jego statystyk z ost. sezonu, ale jestem pod wrażeniem transferu. Oby nie przeszkodził Legii w walce o 2 miejsce. :] Pierwsze jest dla Wisły :]
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.06.2011, 14:53
Trzeba przyznać, że utrzymali to w tajemnicy do końca, chociaż już wczoraj wieczorem krążyły plotki na mieście.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.06.2011, 14:54
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
Ups.. Ljuboja w Legii. Marketingowo - bomba, zobaczymy jak się wkomponuje w drużynę. Nie sprawdzam jego statystyk z ost. sezonu, ale jestem pod wrażeniem transferu. Oby nie przeszkodził Legii w walce o 2 miejsce. :] Pierwsze jest dla Wisły :]
No na taki transfer w Wiśle liczyłem, koleś doświadczony, w zeszłym sezonie podstawowy gracz, rozegrał 30 meczy w lidze francuskiej...
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 15.06.2011, 14:55
Jeśli mam być szczery to zazdroszczę kibicom Legii tego transferu. Być może skończy się tak, że Ljuboja będzie potykał się o własne nogi i strzeli 3,4 bramki ale szczerze w to wątpię i liczę na transfer równie konkretnego napastnika do Wisły.
Ciekaw jestem co pokaże, 1 okazja: superpuchar Polski Wisła - Legia.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.06.2011, 14:55
Brawo dla Legii , transferowa rakieta dla całej polskiej ligi , oby tak dalej !
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 15.06.2011, 14:58
Podobno pensja ma być płacona przez zewnętrznego inwestora. Rocznie zarobi 700-800 tys. euro, a do tego pewnie dostał coś za autograf.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Stary 15.06.2011, 14:59
I spełniło się marzenie Skorży o wysokim napastniku
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.06.2011, 14:59
Miklas i Jóźwiak na tym zdjęciu wyglądają jak przychlasty

Ale co do samego transferu- pamiętam go jeszcze z czasów gry w PSG, zapowiadał się na wielki talent przed przyjściem do Paryża. A później już tak różowo nie było, tu pograł, tam pograł. Ale ogólnie transfer na plus.

Żewłakow i Ljuboja- mam nadzieję, że transfery piłkarzy po 30 dobiegły w tym okienku końca. Nie można budować zespołu tylko na starszych piłkarzach.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 15.06.2011 o godz. 15:02.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.06.2011, 15:01
jak sie nie myle w 2008 roku za Skorzy interesowalismy sie Ljuboja, widze ze Jozwiak w marynarce teraz ostatnio weszlo.com pocislo mu

Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 15.06.2011, 15:02
podobni
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.06.2011, 15:03
Cytat:
Trzeba przyznać, że utrzymali to w tajemnicy do końca, chociaż już wczoraj wieczorem krążyły plotki na mieście.
W komentarzach na legia.com, Tomaszek sugerował że coś jest na rzeczy, a potem BOLO się spruł podając jego datę urodzenia (obaj dawali cały czas do zrozumienia, że wiedzą co się dzieje, ale nie za bardzo mogą dawać cynk). Co ciekawe - to były jedyne informacje w ogóle o zainteresowaniu kimkolwiek takim w internecie, pierwsze info było od sports.pl na 10 minut przed podpisaniem kontraktu. Nieźle.

Zobaczymy co z tego będzie ;] Kiedyś przekot, potem w Niemczech ostro dołował, po powrocie do Francji coś się odbudował. W zeszłym sezonie 6 bramek, w jeszcze poprzednim sezonie 10 w Ligue 1. W sumie zobaczymy co znaczy przeciętniak z Ligue 1 w warunkach ekstraklasowych. Tak czy siak - samo nazwisko jest kozackie, dołącza do grona stranieri polskiej ligi z najlepszym CV.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 15.06.2011 o godz. 15:06.
Legionista
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.06.2011, 15:03
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Oni do kabaretu by się nadawali
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 15.06.2011, 15:04
Stanę w obronie Bereta. Samy bym mordę cieszył gdyby udało mi się ściągnąć takiego zawodnika do naszego piłkarskiego zadupia.
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 15.06.2011, 15:06
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Podobno pensja ma być płacona przez zewnętrznego inwestora. Rocznie zarobi 700-800 tys. euro, a do tego pewnie dostał coś za autograf.
Z tego co wiadomo to Legie ma też sponsorować T-mobile i widać tego efekty.. A u nas tylko bos i jesteśmy w czarnej dupie:( Brawa dla Legi nawet jeśli by się okazała że na końcu sezonu okaże się patałachem jak Cebral.

PS: Jóźwiak naprawdę wygląda jak baba i coś brał mocnego...;o
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 15.06.2011, 15:07
T-Mobile przeciez będzie sponsorem ligi
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 15.06.2011, 15:14
Tymczasem Śląsk pozyskał nowego bramkarza, Krzysztofa Żukowskiego z I ligowej Floty Świnoujście
http://www.futbol.pl/artykul/104113.html
Co do zdjęcia to Miklas z Jóźwiakiem przypominają mi postaci z czechosłowackich bajek i seriali lat dzieciństwa.
Beret ewidentnie powinien spróbować sił w kinie
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 15.06.2011 o godz. 16:14.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.06.2011, 15:18
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
Ups.. Ljuboja w Legii.
Czekamy na odpowiedź Świbodzina.

Szacun dla Jóźwiaka, widać, że jest na bieżąco jeżeli chodzi o przeglądanie weszło.

Ciekawe transfery Legii. Ciekawe czy wypalą, bo rok temu też było dużo szumu, a wyszło jak wyszło.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 15.06.2011 o godz. 15:27.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.06.2011, 15:33
nie powiem, grubo
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 15.06.2011, 15:34
W Niemczech nie zaszalał od 2007, prawie zero meczy, II skład, aż tak zdołował czy miał jakąś kontuzję? Na nasze ogórki pewnie styknie.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.06.2011, 15:35
Cytat:
, aż tak zdołował czy miał jakąś kontuzję
Popadł w konflikt płacowy z klubem. A potem dołował też formą. Wrócił do Francji i się nieco poprawił, zwłaszcza że te niewielkie ilości goli (11 + 6 przez ostatnie dwa sezony) strzelał w zespołach kręcących się w okolicach spadku. Się zobaczy
Legionista
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.06.2011, 15:37

Ale co do samego transferu- pamiętam go jeszcze z czasów gry w PSG, zapowiadał się na wielki talent przed przyjściem do Paryża. A później już tak różowo nie było, tu pograł, tam pograł. Ale ogólnie transfer na plus.

Żewłakow i Ljuboja- mam nadzieję, że transfery piłkarzy po 30 dobiegły w tym okienku końca. Nie można budować zespołu tylko na starszych piłkarzach.
Czyli widać kto rządzi w Legii Skorża został odsunięty na boczny tor...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.06.2011, 15:38
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Popadł w konflikt płacowy z klubem. A potem dołował też formą. Wrócił do Francji i się nieco poprawił, zwłaszcza że te niewielkie ilości goli (11 + 6 przez ostatnie dwa sezony) strzelał w zespołach kręcących się w okolicach spadku. Się zobaczy

Nie tyle kręcących się w okolicach spadku tylko strzelił 10 goli w Grenoble, które chyba od pierwszej do ostatniej kolejki było ostatnie, a sezon zaczęło od 10 porażek z rzędu. Ot, takie Arles nieco lepsze..
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 15.06.2011, 15:38
No to Legia musze przynać na prowadzenie wyszła jak chodzi o wzmocnienia
Poki co
Zawodnik uznany w Europie, fajnie, że do Polski tacy piłkarze przychodza. Nawet pomimo tego, ze to Legia
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 15.06.2011, 15:49
Kompletnie nie rozumiem huraoptymizmu kibiców Legii, a tym bardziej niektórych z nas którzy piszą iż zazdroszczą Danijela Ljuboja drużynie ze stolicy. Przyznać muszę że jest to zawodnik który ma sporę umiejętności, którego obycie w najlepszych ligach świata na pewno zaprocentuje. Jest to dobry piłkarz na naszą marną ligę. Powiedzieć trzeba jednak sobie jasno że ten gracz najlepsze swoje lata gry ma za sobą, z roku na rok dołuje coraz bardziej. Płacenie mu za jeden sezon 700-800 tysięcy euro jest dla mnie idiotyzmem. Jest to górowanie kominu płacowego. Nikt tyle w Polskiej lidze nigdy nie dostał, nawet nie udowodnił swoich umiejętności a już dostaje taki kontrakt. Niektórzy przyjmują ten transfer jako przyjście wielkiej gwiazdy, tak jakby przychodził RVN. Nie ma szału jak dla mnie. Podniecać to możemy się my że kupiliśmy gwiazdę o nazwisku Melikson który zrobi nie bywałą kariere mam nadzieje, a nie Legia która kupiła piłkarza na dorobku którzy przyjedzie do kraju (piłkarsko) trzeciego świata trochę pokopie, coś tam strzeli ŁKS-owi a po roku sobie pojedzie dalej zwiedzać świat.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 15.06.2011, 15:53
To sie nazywa jak na polska lige bardzo ciekawy transfer - Ljuboja to uznana marka, ktora podobnie jak Iliev moze wiele wniesc do ekstraklasy. Widze, ze zmienił swoja ekstrawagandzka fryzure
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów