|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
na jakie kierunki się wybieracie? Bo ja dostałem się na Stosunki Międzynarodowe ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
michael napisał(a):
A tak przy okazji: jeśli ktoś ma do sprzedania książki Oxford Excellence for Matura to proszę o kontakt - chętnie odkupię. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Poszukuję szkoły policealnej o kierunku-technik ekonomista. Jest ktoś w stanie coś polecić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jaki kierunek na AGH zaocznie możecie mi polecić. Głównie chodzi mi o to żeby kierunek nie był zbyt trudny. PILNE
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Inżynieria Środowiska To takie kierunki niezbyt trudne (trochę chemii więcej jak na innych) a dające bardzo dobre perspektywy na pracę. Zresztą, jak chcesz iść na zaoczne to nie powinieneś martwić się o "trudność" studiowania. ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mechanika i Budowa Maszyn - może się ktoś ze studentów wypowiedzieć na temat tego kierunku na PK, jak z nauka, egzaminami itp.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś na AGH na GiG ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja się pochwalę, że dostałem się na UJ na filologię słowiańską
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dostałem się na AGH na informatykę stosowaną na wydziale Geologii, Geofizyki i Ochrony Środowiska. Ktoś wie czego mogę się tam spodziewać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak było z wynikami 1.rekrutacji na UEKu? Kiedy się pojawiły? (pytam o godzinę)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy na uczelniach jest możliwość przepisania się na inny kierunek gdy nie dostało się na niego (mi brakło 2 punktów do głównego, a punkta na rezerwie
- znajomy co miał pkt więcej się z niej dostał )? Chodzi mi o PK, wydział mechaniczny i czy jeśli jest taka możliwość to ciężko coś takiego zrobić? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ktoś posiada prezentację maturalną o języku dziennikarzy/komentatorów sportowych, to proszę o kontakt.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
studiuje ktoś z was geologię albo jakiś inny kierunek związany z geografią ? Co poleciacie związanego właśie z tym przedmiotem ?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
DLA MATURZYSTÓW
![]() ALLEGRO: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10151617 ![]() Powód: aktualizacja ;)
Ostatnio edytowane przez Zola : 13.11.2011 o godz. 12:26.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Byliby jacyś chętni na spotkanie studentów z Uniwersytetu Ekonomicznego kibicujących Wiśle? ;] Mamy dobre miejscówy w Kampusie, można by się spotkać, pogadać ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A studiuje ktoś stosunki międzynarodowe na UEK?
Jeśli tak, to prosiłabym o pw, mam parę pytań. ![]()
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 12.11.2011 o godz. 13:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ktoś studiuje na UP ?
Zastanawiam się nad -administracja -bezpieczenstwo narodowe - filologia angielska Ktoś może coś o tej uczelni powiedzieć, czy ciężko się dostać, utrzymać... Z góry dziękuje ![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja studiuje politologie dostać się łatwo, a utrzymać... też łatwo. Na administracji i bezpieczeństwie pewnie poziom podobny jak u mnie czyli niski, nie wiem jak z filologią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakie studia dzienne możecie mi poradzić jeżeli zdaję:
Polski - podstawa Matematyka - podstawa Angielski - podstawa Chemia - rozszerzenie napisałem 3 podstawowe żeby nie było jakiś nieścisłości czy rozszerzenie czy podstawa.. Ja sam już mam jakieś plany ale chce też znać wasze zdanie co na ten temat myślicie ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A nie wiesz, jak z akademikiem, czy łatwo dostać ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Niestety nie mam pojęcia, jestem z Krakowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kto dzisiaj pisał maturę z polskiego? Czas podawać poprawne odpowiedzi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro chyba dopiero będą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Który pisaliście temat? Ja o nieboskiej nic w zasadzie nei wiedziałem, więc wziąłem drugi temat. Ale np. 2 klasy w moim liceum nie brało jeszcze w ogóle "Przedwiośnia" więc nie mieli za bardzo wyboru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja osobiście wziąłem 2 temat... My juz przerabialiśmy i do tego nie dawno więc wszystko na świeżo było ale jak napisałem to już nie wiem ;D
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|