|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co mam zrobić żeby głosować w innym miejscu niż jestem zameldowany?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie - takie pytanie o Virgin Mobile
https://virginmobile.pl/oferta/bezlimitu Czy w tej ofercie są jakieś kruczki czy faktycznie za 29 PLN jest w zasadzie wszystko? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ogólnie to się nie znam, ale rzuca się w oczy brak MMSów
i nie wiadomo jak z zagranicą? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Śmierdzi brakiem internetu 3G i 2G, ogólnie mało info czyli dużo do ukrycia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zadzwoniłem i spytałem - jeśli ktoś nie ma telefonu obsługującego LTE to 3G i 2G będzie również działało.
a mms-y po 0,25 gr za jeden |
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Witam,
Gdzie w okolicach Starego Miasta można obejrzeć meczyk Wisły z Jagą z alko w przystępnej cenie i wiślackim klimacie ? ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Koledzy po szalu (nie wiem czy dobry wątek) ale jak wasze Panny (bo Was o to podejrzewam) kupują ciuszki w Pan tu nie stał to przyedukować je i zablokować dla bezpieczeństwa tą stronę jako spam w przeglądarce.
https://mlynowy.wordpress.com/2015/1...iscie-pojecia/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja również mam pytanie - czy istnieje jakakolwiek odzież patriotyczna odnośnie Dywizjonu 301?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A może tak mała akcja pomocy przed DERBAMI
Coś spontanicznego. Komuś się przyda, a o Nas CARMA zadba w najbliższych derbach ![]() http://www.siepomaga.pl/stacilismy-wszystko Wybór przypadkowy. jedyne kryterium - Małopolska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Siema,
Pytanie do ludzi z Bibic. Macie sprawdzonych dostawcow internetu czy moze lepiej jest wziac mobilny? Pozdr ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
czy jak mam kartę do jakiegoś sklepu z określoną kwotą na niej do wykorzystania, to mogę ją legalnie odsprzedać za równowartość tej kwoty?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ma ktoś z Was jakiegoś znajomego doradce kredytowego albo kogoś godnego polecenia ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dość długo szukam jednego filmu i ni cholery znaleźć nie mogę. Znalazłem tylko po szwabsku, co mnie nie ratuje.
Czy ktoś wie gdzie można dogrzebać się do tego filmu: http://www.filmweb.pl/film/Best-2000-89050 Dziękuję. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
witam.
Panowie pytanko... potrzebuje wypłacić pieniądze a mianowicie Euro,z Niemieckiego Konta (Postbank). gdzie w jakim bankomacie i bez prowizji i z dobrym kursem je wypłacić ? poza oczywiście przelewem z konta Niemieckiego na Polskie bo to nie wchodzi w grę. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To zależy od karty debetowej jaką masz w banku, czy ci umożliwia wypłaty zagraniczne bez prowizji czy nie. Jeśli umożliwia to w Krakowie są bankomaty umożliwiające wypłatę pieniędzy w euro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Lepiej zadzwonić do banku właściciela bankomatu jakie są przeliczenia i prowizje.
Jak ostatnio naciąłem się na wypłatę euro w bankomacie euronetu z konta prowadzonego w euro w BZWBK. Prowizje i opłaty razem wyniosły 23 euro od 200 euro. Złodziejstwo |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nie mam żadnej prowizji. gdzie ten bankomat znajdę i jak wypłacić pobierze coś kasy jaki kurs przewalutowania?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zadzwoń do właściciela bankomatów euronetu. A bankomaty euronetu są prawie wszędzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Po raz kolejny pojawiła się oferta stewarda na Wiśle. Co po tej pracy można się spodziewać ? Jak bardzo można zobaczyć tą " prace klubu od kuchni " ? Jaki jest zakres obowiązku ? Jak wyglądają godziny pracy ? Czy to tylko dni meczowe, jak to wygląda ? I w końcu jak zarobki ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A karte miales do konta walutowego czy do zlotowkowego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem: konto w euro. Jeżdżę często na delegacje zagraniczne i dostaję diety i inne świadczenia w euro. Konto walutowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś hotel w centrum Krakowa ( gal. krak), gdzie można się zameldować już koło 10 rano?
z góry dzięki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W temacie hoteli - zapraszam na; https://www.facebook.com/wdelegacji/?ref=hl - oraz www.wdelegacji.eu . Racxzej dla osób zawodowo podróżujących po kraju. Tym niemniej będzie miło, jeśli ktoś z Was polubi profil na fejsie
![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kupuję pierwsze auto, wiadomo, zero zniżek na OC. Chciałbym wpisać swojego tatę jako współwłaściciela aby te zniżki były lecz, tata od kilku dobrych lat nie płaci już składek, bo po prostu nie jeździ.
Czy w takiej sytuacji po wpisaniu go jako współwłaściciela auta, będą uznawane jego zniżki z ostatniej umowy OC, która miała miejsce x lat temu? |
|
|