|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
miałem na tablecie kontakty zgrane z karty sim w aplikacji "osoby".
po ściągnieciu skype w aplikacji pojawily mi sie kontakty skype a kontekty telefoniczne zniknely. ktos wie jak to odzyskac? szukalem i szukalem i nic tablet kruger&matz jakby co ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jeśli ktoś służy w 6bpd to proszę o kontakt na priw
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak pewnie wiecie NC+ zrezygnowało z kilku lig i chciałbym Was zapytać czy istnieje jakaś alternatywa w postaci np. telewizji w UPC, Netii itp. aby mieć jednak LM i Ekstraklasę a nie wychodziło to miesiąc w miesiąc ponad 100 zł ? Mówiąc konkretniej chciałbym zrezygnować z NC+, jednak dalej mieć ich pakiet sportowy
Ostatnio edytowane przez blanco : 02.09.2015 o godz. 10:42.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wez cyfrowy polsat a ekstraklase i lm ogladaj na streamie. Nawet mozesz kupic sobie przystawke tz smart tv i podlaczc tak streama do tv.
Jesli masz telefon w plusie wyjdzie cie to smiesznie tanio w porownaniu do nc+ ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
w UPC musiał byś wybrać ten pakiet:
http://www.upc.pl/telewizja/pakiet-select-hd/ (eurosport 2) oraz dodatkowo pakiet prestige C+ który kosztuje bodajże 69,90zł/mc. Z LM, LE i Ekstraklasy to nie miał byś jedynie tego co by na nsport puścili. Minusem jest oczywiście cena, natomiast plusem są kanały sportowe polsatu (prawa do mistrzostw) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziękuję Wam
![]() ![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
T-Mont ma niezłą ofertę, ale sprawdź, czy są na Twoim osiedlu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawdziłem,niestety nie :( Dzięki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Sprawa dość pilna. Rodzice mają rocznice ślubu. Myślę co im kupić na prezent. Jako że "wszystko mają" to wymyśliłem że zrobię im taki album z zdjęciami z różnych ich wyjazdów, grilów, zjazdów rodzinnych itd I tu pytanie gdzie zrobię takie coś i nie będzie to kosztowało kupe kasy ? Czy jest taki sklep np w Bonarce. Ważne żeby doradzili, zrobili fajny album i nie zdarli ze mnie kasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
możesz kupić album i wywołac zdjęcia w empiku i samemu to ułożyć. I potem ewentualnie iść do takiego sklepu co jest w wiekszosci galerii gdzie pakuja prezenty to Ci to ladnie spakuja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
pierwsze moje skojarzenie to robią takie rzeczy na pewno na Rondzie Mogilskim, firma z żółto-czarnym logo i napisami, nie pomnę nazwy teraz, ale na pewno zauważysz
kilka razy robiłem u nich zdjęcia i wywoływałem, ceny mieli ok.Żona ze szwagrem na rocznice ślubu swoich rodziców wybrali ich najładniejsze zdjęcie, w sklepie foto zrobili nadruk "xx lat razem" i oprawili w ramkę. Rodzicom się bardzo to spodobało, ramka stoi na eksponowanym miejscu w salonie, może to też jakiś pomysł dla Ciebie.
Ostatnio edytowane przez Krav : 09.09.2015 o godz. 07:29.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nazywa się to foto książka. Zdjęcia i wszystko robisz przez Neta a odbierasz w punkcie albo do domu. W rossmanie to robią.
Stacjonarne to co pisze krav to Extrema na mogilskim ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dzięki Panowie. Jeszcze mam troche czasu ale na pewno skorzystam z Waszych wskazówek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zespół orkiestrę na weselę poszukuję okolice Krakowa. Ktoś coś może polecić? i cenowo też rozsądnie bo jak słyszę 5,5 tys na 4 osobowy skład to mi sie nóż otwiera. za jeden dzieńroboty tyle co inni w miesiąc dostają.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Witam,
gdzie można przez neta obejrzeć dzisiejszy mecz Roma-Barca? Nie interesują mnie stronki jak z meczyki24. Potrzebuję serwisu, strony typu onet.vod gdzie wysyłam sms i mam 100% pewności że mi nic się nie zatnie i że jakość będzie znośna. Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
tu zawsze wszystko jest bez potrzeby instalowania dodatkowego gówna - jakość zawsze powyżej średniej internetowej
http://www.drhtv.com.pl/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma ktos malin do sprzedania? Albo jakis namiar na rolnika!
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Pany/Panie, mam pytanie!
Czy skrecenie stawu skokowego plus naderwanie torebki stawowej jest traktowane jako staly uszczerbek na zdrowiu? Chcialbym sprobowac ubiegac sie o odszkodowanie z ubezpieczenia grupowego w pracy (Generali), ale nie wiem czy z moim urazem jest sens probowac. Z gory dzieki za odpowiedz! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W podstawowce wyplacali za cos takiego. Pewnie przedzial miedzy 1-3%
![]()
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Poszukuję stacjonarnego sklepu w Krakowie gdzie zakupię baterię do aparatu NIKON COOLPIX P5000. Ktoś, coś?
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dużo baterii różnego typu maja w DH Wanda w NH.
Dodatkowo mały sklepik Zibi na Friedlaina. ![]()
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj jade ze znajomymi na mecz Wisły z Korona, nie było mnie kilka lat wiec mam do was kilka pytań:
1. Czy bilety mozna bd dostac w kasach stadionu jutro ok 15 ? 2 Czy znajda sie miejsca na młyn ? 3. Czy trzeba miec wyrobiona karte kibica( Jesli tak czy mozna to zrobic na miejscu i ile trwa? ) ? 4. Jakis tani nocleg w Krakowie ( w okolicach 40-50 zl za noc za osobe) ? 5. Jakis klub w krakowie ( ze tak powiem nie dresiarski) ? 6. Jakis pub z tanim piwem? Poki co to wszystko, dzieki za odpowiedzi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiadam:
1) Tak 2) Tak 3) Tak/Tak/ Zależy jak długa kolejka ale myślę że o 15 będzie to max 10 min. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
1 Tal
2 Tak, tylko może nie pchajcie sie na środek młynu 3. TAK 4. NA pewno coś znajdziesz, ale poszukaj na internecie 5. Wszystkie na rynku 6. Zależy co to znaczy tani. Piwo za 3zł w weekend w pubie może byc ciezko znaleźć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Banialuka/ Pijalnia wódki i piwa, lane za 4zł
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ide dzis pierwszy raz na A21. Wiecie może czy jest dojście na ten sektor od alei 3 maja ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pomocy!!! gdzie kupie taka rure? http://nowa.pirotechnika.one.pl/Predator4/7.JPG
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ewentualnie w jakimś sklepie hydraulicznym bądź budowlanym w okolicy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zakładanie strony internetowej - ktoś poleci jakąś firmę?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|