|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie stać nas było na zatrzymanie Stilicia. Nic się z tym nie dało zrobić.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Szczescia? Przeciez on zatwierdzil Cywke i Crivellaro. On ich obserwował i byl na tak. To nie brak szczescia tylko brak umijetnosci. I zwolnili go po a nie przed waznym meczu czyli przegranych derbach po kiludziesieciu latach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Kadencję Moskala naznaczył pech, i ja utrzymywałem, że wystarczy trochę więcej szczęścia i walczymy o najwyższe cele w Polsce. Niestety po raz kolejny ktoś tam na górze nie wytrzymał napięcia i teraz mamy to co mamy. Czyli walkę o utrzymanie. I wcale nie ma gwarancji, że ta walka zakończy się sukcesem. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to jeśli oni już mają również wyjebane, to spadnijmy w ....u, wyczyśćmy skład, i próbujmy wrócić, bo serce boli jak się ogląda tak zasłużony klub w stanie takiego rozkładu.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Najbardziej mnie wk"""ją te bajki o tym jak to niby Kaziu przerżnął derby w fatalnym stylu. Mecz był w najgorszym wypadku na remis, gol dla rabinów ze spalonego, ale nie, lepiej tworzyć baśnie jak to się skompromitowaliśmy, normalnie jakbym czytał parchate forum...
Za to teraz ratujemy remis u siebie z grającą na poziomie drugiej ligi Łęczną, która w drugiej połowie robi co chce. I to po zimowych wzmocnieniach składu!! Nie ma co, dobra zmiana na stanowisku trenera... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z racji choroby, oglądałem tzw. Wielkie Derby Śląska. Stępiński to dalej ten sam Stępiński - dalej gra piach. Te kilka bramek wynika z tego, że gra 90 minut, na szpicy i na 10 okazji wykorzysta 1.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jestem przekonany że Moskal jest lepszym trenerem niż Tadek Pawłowski.. Nieprzypadkowo Petrescu akurat chciał Moskala na swojego asystenta, ale co się stało się nie odstanie Moskal poleciał.. Podobnie uważam że Moskal nie przegrał derbów, tylko piłkarze ( dwie setki Brozka, spalony Rakelsa).. Swoją drogą tylko u nas zwalniają za przegrane derby. Przecież to głupie, ile wtedy Kaziu miał piłkarzy a ile teraz Tadziu ma piłkarzy.. Ehh.. U nas "na górze" zawsze brakuje chłodnej głowy..
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Niestety Kazek nie miał tylu wzmocnień, nie jest lubiany przez Cupiała. Kazek jest wśród kandydatów na przejęcie Górnika Zabrze i życzę mu by tam trenerem został i uważam że sobie poradzi. Najgorsze jest że na forach Wisły jest tylu pseudo expertów którzy wyli po remiasach, trudno nie było wzmocnień nie ma co oczekiwać cudów od nawet najbardziej zasłużonych zawodników jak Głowacki i Brożek bo oni już fizycznie więcej nie już dadzą. Zero polityki długofalowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
To, że Pawłowski jest trenerem słabszym od Moskala, wcale nie znaczy, że Moskal jest trenerem dobrym.
Jestem w stanie sobie bez problemu przypomnieć wszystkie zarzuty, jakie wszyscy wobec Kazka mieliśmy w pod koniec poprzedniej rundy. W jego ogródku kamieni była kupa. (bez skojarzeń proszę) Co nie zmienia faktu, że prawdą okazało się hasło - Moskal jest trenerem przeciętnym, ale na lepszego nas nie stać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
mam nadzieję, że będzie miał wtedy średnią przyjemność bycia zwolnionym.
EDIT. Dobra, przesadzam, nie chcę być drugim Cupiałem.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 23.02.2016 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Moskal za Ojrzyńskiego w Górniku Z.? Czyżby Nawałka II? Jesli tak to oby pokazał niektórym na górze że za szybko go skreślono.. http://www.2x45.info/aktualnosci/407...imierz-moskal/ ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
dobra odpowiedz! Oby się tak stało! E: chyba ze po 5 meczach w dupala stanie sie naszym Alexem Fergusonem
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.02.2016 o godz. 19:34.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Derby zapamiętałem jako fatalny mecz w 2 połowie, bez taktyki, woli walki. Akurat Moskal miał pecha, że Zieliński dobrze ich ustawił.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kolejny trener i kolejne remisy... Oj faktycznie ten Moskal to był straszny trener...
Na pewno przeciwnicy Moskala są z siebie dumni ze z klubu pozbyto się trenera Moskala... Szkoda tylko, że wyniki sie pogorszyły... Przypomnę tylko, że Moskala zwalniano gdy bylismy w górnej częsci tabeli... a obecnie jesteśmy w dolnej i zaczynamy walke o utrzymanie... Oczywiscie nie wspomnę, że Moskal nie dostał takiego wsparcia w transferach jak teraz Pawłowski... ale tak, tak Moskal to było czyste zło... po co bić się o puchary jak można z pasją o utrzymanie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zdanie kibicow nie ma znaczenia, mogli sobie pisac Gorzej, ze wlasciciel ma rownie blade pojecie o tym, co sie wokol dzieje i dziala pod impulsem. Moze nie spadniemy, ale tak sie dlugo nie da... myslenie naszego bossa i jego doradcow nadal rodem z prlu. Reszta powoli wychodzi z drewnianych chatek, a my sie do niej wprowadzamy.
Imo KM jeszcze wroci bo kto bedzie chcial pracowac dla takiego narwanca jak BC, bez gwarancji pensji na czas ? Zreszta KM nie bez powodu rezygnowal z odprawy. Zalozmy, ze ma Wisle w sercu to raz, ale ja mysle, ze to byla tez nazwijmy to...inwestycja ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 25.02.2016 o godz. 22:05.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co? To już nawet uwzględniając ekstraklasę jako nazwę (czyli przyjąć okres od 2005 r.) to Skorża był od niego dłużej (2,5 roku). Przed 2005 r. to chociażby przykład Kasperczaka (prawie 3 lata).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
w tamtym czasie był najdłużej pracującym trenerem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Oj czy zawsze trzeba wszystko precyzować, czasem mam wrażenie, że czepiacie się tylko po to żeby coś napisać. Chodziło mi o okres kiedy objął Śląsk do momentu zwolnienia.
Ostatnio edytowane przez cfa : 26.02.2016 o godz. 21:58.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie czepiam się dla samego czepiania tylko po prostu koryguje informacje. To dziwnie wygląda przy takich nazwiskach jakie podałem (z takimi sukcesami).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
19 wrzesnia 2015: Podbeskidzie-Wisla 0:6 (trener: Moskal)
5 miesięcy później ... 27 lutego 2016: Wisla-Podbeskidzie 1:2 (pseudotrener Pawłowski) Brawo Cupiał, laureat nagrody najglupsza decyzja w 110 letniej historii Wisly. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mowiłem, ze na wywaleniu Moskala GRUBO sie przejedziemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
0-1-5
No! Jedziecie panowie! ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kaziu przepraszam że chciałem Twojego odejścia po derbach... Wracaj!!!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak najszybciej przeprosić Moskala i błagać o powrót. Był styl, były sytuacje, nie było szczęścia, skuteczności i sędziów. Teraz nie ma stylu, skuteczności, sytuacji, sędziów i szczęścia.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|