|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nikt nie pieprzyl o dedykowanych, tylko to jest prawda. Taka koszulke bedzie miala tylko i wylacznie Wisla ! Zdjecie przedstawia przod koszulki. Jest tez jeszcze tyl
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ta koszulka to jest praktycznie tegoroczny model Realu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OOOO z tyłu to się dzieje...
Zejdźcie na ziemię, co tam może być? Rok na karku? Czerwona koszulka, nowy model, nabiją trochę kabzy i się kręci kabarecik dalej.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 07.09.2011 o godz. 21:20.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Będzie prezentacja, to wszystko zobaczymy. No ale i tak wszyscy wiemy, że nie będzie się czym zachwycać.
W Fanatyku są jeszcze dostępne czerwone koszulki, Telefonika, z Białą Gwiazdą na piersi, adidas. . Od razu wziąłem, z wiadomego względu ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Trochę to dziwne, że w poniedziałek prezentacja a koszulki już można kupić.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ja sie bawię w zgaduj zgadule? Wiesz to napisz a nie troluj że wiesz ale nie powiesz.
Szału nie robi, tyle w temacie, niczego innego nie oczekiwałem. No może jedynie tego że się nie spóźnią 1,5 miesiąca ale to już inna sprawa. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pod względem marketingowym jest to bardzo poważny błąd. Koszulki powinny być dostępne pierwszego dnia po prezentacji, a nie kilka dni przed. Ciekawe czy to Wisła nie zastrzegła tego w umowie, czy też adidas wystawił klub. Tak czy inaczej cała sprawa nowych strojów wygląda mało profesjonalnie (opóźnienie, "dedykowany krój", sprzedaż przed prezentacją).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dobra, a to nie jest tak, że te nowe koszulki poznaliśmy już jakiś miesiąc temu? Przecież trenują już w nowych, chyba że to nowe treningowe. Nowe treningowe = meczowe Legii, tylko kolory inne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo, ze nie dostalibysmy nowego wzoru, stworzonego od podstaw. Bylo to juz tu tlumaczone. Ale bez jaj, od 10 lat dostajemy praktycznie dokladnie to samo, poza malymi szczegolami. Czerwony kolor, biale wstawki i gotowe. W Europie jest mega inwencja jesli chodzi o koszulki. W tym temacie bylo chyba kilkanascie duzo lepszych wzorow i kolorystycznych zestawien. Np. tym razem zrobic z jednym, szerokim bialym pasem w poprzek. I juz by bylo cos innego i interesujacego. Bayern mial kiedys takie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
genialna koszulka, przeczytajcie ostatnie 10 stron tematu , wlasnie ten wzor byl najbardziej porzadany , a jak juz jest to narzekaja...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jak będziemy co roku grać w ćwierćfinalach europejskich pucharów to wtedy może będziemy inaczej traktowani,aa narazie proponuje chlodne okłady na rozpalone głowy. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na jakiej podstawie zrobił to Fanatyk? Można zrobić coś takiego?, Bo jeżeli logo można byłoby dać BG w tym modelu to byłoby świetnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nowe stroje tragiczne! UMBRO - WRÓĆ!!!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jakbyśmy teraz dostali jakas najebaną kolorami i wykombinowaną to przez chwile byśmy moze piali z zachwytu a potem byłby najazd. Zresztą, zawsze każdemu coś nie pasuje. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nowa koszulka nie jest brzydka, ale szału nie robi. Miałam nadzieję, że będzie znacznie się różnić od tych z poprzedniego sezonu, a poza kołnierzykiem, to ja zbyt wielu różnic nie widzę. Ale ciężko mi ocenić po takim małym zdjęciu, poczekam do poniedziałku i wtedy wyrobię sobie opinię o nowych strojach. Jednak pierwsze wrażenie zbyt pozytywne nie jest.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak dla kibiców będzie dostępna wersja z Białą Gwiazdą zamiast loga, to kupię ją, choćby kosztował trzy stówy. Już dawno planowałem taki zakup. Jak nie będzie możliwości z BG, to kupię w Fanatyku.
Klub powinien zdawać sobie sprawę z zapotrzebowania konsumentów. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Skąd tą koszulkę niby miałeś? ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jeśli to prawdziwa koszulka, to chyba nie myślisz, że Ci powie? Luuudzie.
Jak widać, wszyscy fantaści od "nowego sponsora", czy powrotu Białej Gwiazdy mogą wrócić przed ołtarzyk ze zdjęciem Basałaja i dalej się do niego modlić w nadziei, że może za rok nas nie zawiedzie. Nie dość, że spóźnili się z dostarczeniem tych koszulek, to jeszcze dostaliśmy przefarbowany model z przed roku. Brawo! Po raz kolejny. Miała być taka fajna akcja marketingowa, a wyszło, jak ostatnio wszystko. Nie rób tego. W ten sposób dałbyś za wygraną i pokazał, że da się nas zbyć namiastką tego, o co walczymy. A to przecież nie jest walka o "Koszulki z BG w asortymencie sklepiku", tylko "Chcemy powrotu Białej Gwiazdy na koszulki piłkarzy Wisły". W zasadzie, to chyba najgorsze co można zrobić. Zarobią kasę, a my dalej zostaniemy z niczym. To oczywiście tylko moja opinia.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 08.09.2011 o godz. 12:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pisał przecież, że są już dostępne w sklepach. Atpt Niemcy znów pojechały z "polaczkami", trochę się spóźnili z tą kampanią wrześniową ale efekt wyrolowania odbije im ten poślizg. Podobno umowa z adidasem jest źle skonstruowana z niekorzyścią dla Wisły, ale za taką fuszerę, to ja bym im podziękował... E: kolego Chrisman- czy mógłbyś wrzucić te zdjęcia w jeszcze większym formacie? mam -500 dioptri w jednym oku i forum jest za mało rozciągnięte. Dzięki. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez bloodraven : 08.09.2011 o godz. 12:30.
![]() Ceterum censeo Amicem esse delendam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Te nowe koszulki może i troszkę lepsze, od tych obecnych,ale i tak bez Białej Gwiazdy nie kupię jej i wam radzę to samo. Może w końcu ktoś z władz klubu przejrzy na oczy. To w Fanatyku są dostępne te koszulki z Białą Gwiazdą i reklamą Tele-Fonika? Sklep internetowy Fanatyk juz od kilku tygodni jest w przebudowie.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
szkoda ze nie mamy takich strojów "dedykowanych"
![]() ![]() ![]() Powód: ach te kitsy
Ostatnio edytowane przez Chrisman : 08.09.2011 o godz. 12:24.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dla mnie koszulki nie są ładne, tylko i wyłącznie dla tego, że przypominają mi w dużym stopniu nasz stary model... Kołnierzyk fajny, szkoda tylko że nie zrobili nic z "paskami adidasa" na rękawach... Fajnie by było (jak dla mnie oczywiście) gdyby te paski były jak na treningowych koszulkach na całej długości rękawka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Dla odmiany i odcięcia się od poprzednich wzorów powinniśmy za rok mieć koszulkę w biało-czerwone pasy. Wtedy pewnie wszyscy byliby zadowoleni.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za dwa, bo ten model mamy mieć przez dwa sezony... Koszulka zwyczajna, po za kołnierzykiem bida z nędzą...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mi sie koszulki podobaja! Sa old school!
Maja prawie ten sam wzor, jak te akualnie od Real Madryt. http://www.footballshirtculture.com/...ts-leaked.html Co mnie tylko interesuje: gdzie bedzie ta paskudna reklama T-Mobile? Przes te kolnierzyki nie ma dla nich miejsca! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Jakiekolwiek urozmaicenie i wstawki Wiślackie to już gest ze strony Adidasa, znacznie większym i silniejszym klubom jak my nie robi oddzielnych modeli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
po to te opóźnienia ,żeby wstawić marny kołnierzyk?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ktokolwiek śledził ten wątek od czerwca, tego koszulka nie powinna w ogóle zaskoczyć. Ja osobiście taką chciałem, i taką mam. Teraz do dyskusji powinien się również właczyć m.in Jose81? który to śpiewał o sponsorach i białej gwieździe w co drugim poście. Dark szacunek, bo jako jedyny się nie myliłeś. (btw. jak ktoś ma blisko do galerii, bo zapewne z galerki pochodzi sweet focia, to mogłby skoczyć i wykonać więcej zdjęć) No i ta super impreza w poniedziałek, wielka prezentacja koszulek...o których w czwartek wiedzą już wszyscy. Ale wtopa. Pogratulowac marketingowcom S.A. Brawa, wielka brawa, teraz zróbcie kolejną akcje na fejsBogu. E: K-B: Ty to napisałeś Krakow-Berlin napisał(a):
Już nie moge sie doczekać tej koszulki w długim rękawie. Z tego co widać na zdjęciu powiedziałbym ze mamy Toque 11.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.09.2011 o godz. 13:31.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|