The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2011, 21:04
Nikt nie pieprzyl o dedykowanych, tylko to jest prawda. Taka koszulke bedzie miala tylko i wylacznie Wisla ! Zdjecie przedstawia przod koszulki. Jest tez jeszcze tyl
Odpowiedz cytując
Macioos45
Junior Member

Od: 05.2004

Stary 07.09.2011, 21:12
ta koszulka to jest praktycznie tegoroczny model Realu...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 07.09.2011, 21:16
OOOO z tyłu to się dzieje...

Zejdźcie na ziemię, co tam może być? Rok na karku?

Czerwona koszulka, nowy model, nabiją trochę kabzy i się kręci kabarecik dalej.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 07.09.2011 o godz. 21:20.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 07.09.2011, 21:20
Będzie prezentacja, to wszystko zobaczymy. No ale i tak wszyscy wiemy, że nie będzie się czym zachwycać.
W Fanatyku są jeszcze dostępne czerwone koszulki, Telefonika, z Białą Gwiazdą na piersi, adidas. . Od razu wziąłem, z wiadomego względu
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 07.09.2011, 21:32
Trochę to dziwne, że w poniedziałek prezentacja a koszulki już można kupić.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 07.09.2011, 21:32
MatMario napisał(a):Wyświetl post
OOOO z tyłu to się dzieje...

Zejdźcie na ziemię, co tam może być? Rok na karku?

Czerwona koszulka, nowy model, nabiją trochę kabzy i się kręci kabarecik dalej.
Nie chodzi o rok na karku. Cos innego.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 07.09.2011, 21:45
Czy ja sie bawię w zgaduj zgadule? Wiesz to napisz a nie troluj że wiesz ale nie powiesz.

Szału nie robi, tyle w temacie, niczego innego nie oczekiwałem.

No może jedynie tego że się nie spóźnią 1,5 miesiąca ale to już inna sprawa.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Zdzis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.09.2011, 23:17
PAC napisał(a):Wyświetl post
Trochę to dziwne, że w poniedziałek prezentacja a koszulki już można kupić.
Pod względem marketingowym jest to bardzo poważny błąd. Koszulki powinny być dostępne pierwszego dnia po prezentacji, a nie kilka dni przed. Ciekawe czy to Wisła nie zastrzegła tego w umowie, czy też adidas wystawił klub. Tak czy inaczej cała sprawa nowych strojów wygląda mało profesjonalnie (opóźnienie, "dedykowany krój", sprzedaż przed prezentacją).
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 07.09.2011, 23:47
Dobra, a to nie jest tak, że te nowe koszulki poznaliśmy już jakiś miesiąc temu? Przecież trenują już w nowych, chyba że to nowe treningowe. Nowe treningowe = meczowe Legii, tylko kolory inne.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 08.09.2011, 08:25
Wiadomo, ze nie dostalibysmy nowego wzoru, stworzonego od podstaw. Bylo to juz tu tlumaczone. Ale bez jaj, od 10 lat dostajemy praktycznie dokladnie to samo, poza malymi szczegolami. Czerwony kolor, biale wstawki i gotowe. W Europie jest mega inwencja jesli chodzi o koszulki. W tym temacie bylo chyba kilkanascie duzo lepszych wzorow i kolorystycznych zestawien. Np. tym razem zrobic z jednym, szerokim bialym pasem w poprzek. I juz by bylo cos innego i interesujacego. Bayern mial kiedys takie.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 08.09.2011, 09:56
genialna koszulka, przeczytajcie ostatnie 10 stron tematu , wlasnie ten wzor byl najbardziej porzadany , a jak juz jest to narzekaja...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.09.2011, 11:23
nesta napisał(a):Wyświetl post
Ale bez jaj, od 10 lat dostajemy praktycznie dokladnie to samo, poza malymi szczegolami. Czerwony kolor, biale wstawki i gotowe. W Europie jest mega inwencja jesli chodzi o koszulki. W tym temacie bylo chyba kilkanascie duzo lepszych wzorow i kolorystycznych zestawien. Np. tym razem zrobic z jednym, szerokim bialym pasem w poprzek. I juz by bylo cos innego i interesujacego. Bayern mial kiedys takie.
Ludzie my jesteśmy Wisła Kraków a nie Real,Bayern, czy choćby Olimpique żeby mieć koszulki innowacyjne w unikatowych kolorach i z wodotryskami. Adidas pod sobą ma tysiące takich klubów jak Wisla i wyobraźcie sobie że dla każdej mieli by zrobić unikatowe, orginalne koszulki.

Jak będziemy co roku grać w ćwierćfinalach europejskich pucharów to wtedy może będziemy inaczej traktowani,aa narazie proponuje chlodne okłady na rozpalone głowy.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.09.2011, 11:25
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
W Fanatyku są jeszcze dostępne czerwone koszulki, Telefonika, z Białą Gwiazdą na piersi, adidas. . Od razu wziąłem, z wiadomego względu
Na jakiej podstawie zrobił to Fanatyk? Można zrobić coś takiego?, Bo jeżeli logo można byłoby dać BG w tym modelu to byłoby świetnie.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.09.2011, 11:36
Nowe stroje tragiczne! UMBRO - WRÓĆ!!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.09.2011, 11:36
nesta napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, ze nie dostalibysmy nowego wzoru, stworzonego od podstaw. Bylo to juz tu tlumaczone. Ale bez jaj, od 10 lat dostajemy praktycznie dokladnie to samo, poza malymi szczegolami. Czerwony kolor, biale wstawki i gotowe. W Europie jest mega inwencja jesli chodzi o koszulki. W tym temacie bylo chyba kilkanascie duzo lepszych wzorow i kolorystycznych zestawien. Np. tym razem zrobic z jednym, szerokim bialym pasem w poprzek. I juz by bylo cos innego i interesujacego. Bayern mial kiedys takie.
ale nie wiesz też jakie założenia wysyła klub do adidasa. Może Wisła nie chce udziwnianych kosmicznych koszulek tylko proste klasyczne ? Dostajemy fajna koszulke, i jest płacz bo takowa koszulka była juz pokazywana w projektach wonskiego, bo o niej już mówiliśmy, bo darkh powiedział o niej wszystko misiąc temu.
Jakbyśmy teraz dostali jakas najebaną kolorami i wykombinowaną to przez chwile byśmy moze piali z zachwytu a potem byłby najazd. Zresztą, zawsze każdemu coś nie pasuje.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.09.2011, 12:07
Nowa koszulka nie jest brzydka, ale szału nie robi. Miałam nadzieję, że będzie znacznie się różnić od tych z poprzedniego sezonu, a poza kołnierzykiem, to ja zbyt wielu różnic nie widzę. Ale ciężko mi ocenić po takim małym zdjęciu, poczekam do poniedziałku i wtedy wyrobię sobie opinię o nowych strojach. Jednak pierwsze wrażenie zbyt pozytywne nie jest.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 08.09.2011, 12:10
Jak dla kibiców będzie dostępna wersja z Białą Gwiazdą zamiast loga, to kupię ją, choćby kosztował trzy stówy. Już dawno planowałem taki zakup. Jak nie będzie możliwości z BG, to kupię w Fanatyku.

Klub powinien zdawać sobie sprawę z zapotrzebowania konsumentów.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.09.2011, 12:13

Skąd tą koszulkę niby miałeś?
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 08.09.2011, 12:17
sayek89 napisał(a):Wyświetl post

Jeśli to prawdziwa koszulka, to chyba nie myślisz, że Ci powie? Luuudzie.

Jak widać, wszyscy fantaści od "nowego sponsora", czy powrotu Białej Gwiazdy mogą wrócić przed ołtarzyk ze zdjęciem Basałaja i dalej się do niego modlić w nadziei, że może za rok nas nie zawiedzie. Nie dość, że spóźnili się z dostarczeniem tych koszulek, to jeszcze dostaliśmy przefarbowany model z przed roku. Brawo! Po raz kolejny.

Miała być taka fajna akcja marketingowa, a wyszło, jak ostatnio wszystko.

Proud napisał(a):Wyświetl post
Jak dla kibiców będzie dostępna wersja z Białą Gwiazdą zamiast loga, to kupię ją, choćby kosztował trzy stówy. Już dawno planowałem taki zakup. Jak nie będzie możliwości z BG, to kupię w Fanatyku.

Klub powinien zdawać sobie sprawę z zapotrzebowania konsumentów.
Nie rób tego. W ten sposób dałbyś za wygraną i pokazał, że da się nas zbyć namiastką tego, o co walczymy. A to przecież nie jest walka o "Koszulki z BG w asortymencie sklepiku", tylko "Chcemy powrotu Białej Gwiazdy na koszulki piłkarzy Wisły". W zasadzie, to chyba najgorsze co można zrobić. Zarobią kasę, a my dalej zostaniemy z niczym. To oczywiście tylko moja opinia.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 08.09.2011 o godz. 12:23.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 08.09.2011, 12:20
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to prawdziwa koszulka, to chyba nie myślisz, że Ci powie? Luuudzie.

Jak widać, wszyscy fantaści od "nowego sponsora", czy powrotu Białej Gwiazdy mogą wrócić przed ołtarzyk ze zdjęciem Basałaja i dalej się do niego modlić w nadziei, że może za rok nas nie zawiedzie. Nie dość, że spóźnili się z dostarczeniem tych koszulek, to jeszcze dostaliśmy przefarbowany model z przed roku. Brawo! Po raz kolejny.

Miała być taka fajna akcja marketingowa, a wyszło, jak ostatnio wszystko.
Wątpię też... ale dziwi mnie fakt że prezentacja w poniedziałek, a tu nagle prawdopodobnie nowa koszulka jest...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Pisał przecież, że są już dostępne w sklepach.
Atpt Niemcy znów pojechały z "polaczkami", trochę się spóźnili z tą kampanią wrześniową ale efekt wyrolowania odbije im ten poślizg. Podobno umowa z adidasem jest źle skonstruowana z niekorzyścią dla Wisły, ale za taką fuszerę, to ja bym im podziękował...

E: kolego Chrisman- czy mógłbyś wrzucić te zdjęcia w jeszcze większym formacie? mam -500 dioptri w jednym oku i forum jest za mało rozciągnięte. Dzięki.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez bloodraven : 08.09.2011 o godz. 12:30.

Ceterum censeo Amicem esse delendam.

Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Te nowe koszulki może i troszkę lepsze, od tych obecnych,ale i tak bez Białej Gwiazdy nie kupię jej i wam radzę to samo. Może w końcu ktoś z władz klubu przejrzy na oczy. To w Fanatyku są dostępne te koszulki z Białą Gwiazdą i reklamą Tele-Fonika? Sklep internetowy Fanatyk juz od kilku tygodni jest w przebudowie.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 08.09.2011, 12:24
szkoda ze nie mamy takich strojów "dedykowanych"

Powód: ach te kitsy
Ostatnio edytowane przez Chrisman : 08.09.2011 o godz. 12:24.
Odpowiedz cytując
Martinez
Member

Od: 11.2006

Stary 08.09.2011, 12:29
Dla mnie koszulki nie są ładne, tylko i wyłącznie dla tego, że przypominają mi w dużym stopniu nasz stary model... Kołnierzyk fajny, szkoda tylko że nie zrobili nic z "paskami adidasa" na rękawach... Fajnie by było (jak dla mnie oczywiście) gdyby te paski były jak na treningowych koszulkach na całej długości rękawka.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 08.09.2011, 12:33
Dla odmiany i odcięcia się od poprzednich wzorów powinniśmy za rok mieć koszulkę w biało-czerwone pasy. Wtedy pewnie wszyscy byliby zadowoleni.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 08.09.2011, 12:35
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Dla odmiany i odcięcia się od poprzednich wzorów powinniśmy za rok mieć koszulkę w biało-czerwone pasy. Wtedy pewnie wszyscy byliby zadowoleni.
Za dwa, bo ten model mamy mieć przez dwa sezony... Koszulka zwyczajna, po za kołnierzykiem bida z nędzą...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Krakow-Berlin
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 08.09.2011, 12:35
Mi sie koszulki podobaja! Sa old school!
Maja prawie ten sam wzor, jak te akualnie od Real Madryt.

http://www.footballshirtculture.com/...ts-leaked.html

Co mnie tylko interesuje: gdzie bedzie ta paskudna reklama T-Mobile? Przes te kolnierzyki nie ma dla nich miejsca!
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 08.09.2011, 12:41
Za dwa, bo ten model mamy mieć przez dwa sezony... Koszulka zwyczajna, po za kołnierzykiem bida z nędzą...
A co na niej miałoby być, aby nie była bida z nędzą? Cekiny? Frędzelki?

Jakiekolwiek urozmaicenie i wstawki Wiślackie to już gest ze strony Adidasa, znacznie większym i silniejszym klubom jak my nie robi oddzielnych modeli.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 08.09.2011, 12:45
po to te opóźnienia ,żeby wstawić marny kołnierzyk?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.09.2011, 12:51
Krakow-Berlin napisał(a):Wyświetl post
Mi sie koszulki podobaja! Sa old school!
Maja prawie ten sam wzor, jak te akualnie od Real Madryt.

http://www.footballshirtculture.com/...ts-leaked.html

Co mnie tylko interesuje: gdzie bedzie ta paskudna reklama T-Mobile? Przes te kolnierzyki nie ma dla nich miejsca!
a czy to nie Ty, byłes prawie w 100% pewny bo brat siostry wujka cioci pracował dla Adidasa i mieliśmy mieć identyczną jak miał syn Sergieja? To nie ty udawałes kumatego ?

Ktokolwiek śledził ten wątek od czerwca, tego koszulka nie powinna w ogóle zaskoczyć.
Ja osobiście taką chciałem, i taką mam.
Teraz do dyskusji powinien się również właczyć m.in Jose81? który to śpiewał o sponsorach i białej gwieździe w co drugim poście.

Dark szacunek, bo jako jedyny się nie myliłeś.
(btw. jak ktoś ma blisko do galerii, bo zapewne z galerki pochodzi sweet focia, to mogłby skoczyć i wykonać więcej zdjęć)

No i ta super impreza w poniedziałek, wielka prezentacja koszulek...o których w czwartek wiedzą już wszyscy. Ale wtopa. Pogratulowac marketingowcom S.A. Brawa, wielka brawa, teraz zróbcie kolejną akcje na fejsBogu.

E: K-B: Ty to napisałeś
Krakow-Berlin napisał(a):
Co, mam napisac, ze brat kolezanki pracuje dla Adidasa?
No ale juz po ptokach. Osoba która zrobiła to zdjęcie zepsuła misterny plan markietingowców, super hiper impreze w Bagateli i Bóg wie co jeszcze. Ja .......e, tylko u Nas w sklepach są szybciej koszulki niż na piłkarzach. KPINA panie Basałaj.
Już nie moge sie doczekać tej koszulki w długim rękawie.

Z tego co widać na zdjęciu powiedziałbym ze mamy Toque 11.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.09.2011 o godz. 13:31.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów