|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.homeandlearn.co.uk/excel2...l2007s1p2.html
Excel jest prosty. Mozesz sie w domu nauczyc w weekend. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
papier by się przydał
masz jakieś linki, prócz tego co kolega wyżej wkleił? ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest szansa odzyskać kasę zwracając karnet za tę rundę? Chodzi mi oczywiście o piłkę nożną.
![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
1. Gdzie najlepiej zrobić kurs pierwszej pomocy ?
2. Dobry męski fryzjer. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wiecie może gdzie w jakich misatach mogły zostać wykonane te zdjęcia? ( to 2 różne miasta )
http://imgcdn.geocaching.com/cache/l...20e49ea692.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/l...11660e72f6.jpg ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
poszukuje najlepszego sklepu z patriotycznymi bluzami. Żeby był duży wybór i jakość towaru na dobrym poziomie.
![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
piter116 - w Michałowicach obok Krakowa są. Jak chcesz mogę Ci kiedyś gdzieś podrzucić. Jak coś to pw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wiem, że jest dużo takich stron i że łatwo poszukać w internecie, ale może ktoś ma doświadczenie akurat w tym kierunku. Chodzi mi o tanie loty do Malagi z Krakowa w dwie strony. Gdzie najlepiej szukać dobrych okazji?
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Powyższą stronę polecam. Czasem się trafi coś super taniego, poza tym mają odesłania do innych tego typu stron. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja polecam skyscanner do wyszukiwania lotów. Możesz sobie miesięcznie wybrać najtańsze loty.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dzięki wielkie wislak2119 i alterego.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
ktoś poleci na terenie Nowej Huty, sprawdzony serwis z komputerami? Chodzi o przeczyszczenie komputera, zmianę systemu, ram itp sprawy. Nie chcę się tym bawić bo powiem szczerze nie mam na to czasu, więc szukam jakiegoś sprawdzonego serwisu. P.S ile mnie tak przyjemność może kosztować? ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pytanie do kogoś kto jest przedstawicielem handlowym lub zna sie trochę na podatkach.
Chciałbym rozpocząć współpracę z pewną firmą, nie oferują oni jednak umowy o pracę ewentualnie jakąś pic na wodę umowę o dzieło (nie o to jednak chodzi). Interesuje mnie rozliczanie się z ta firmą. Powiedzmy mam od nich produkt za 100zł i sprzedaję go do sklepu lub do klienta za 150. Prowizja idzie dla mnie czyli te 50zł. I tak: babka mi powiedziała że skoro nie chce zakładać działalności to oni wezmą na siebie rozliczanie faktur. Czyli od tych 50zł odliczaliby mi 23%VAT i 19%podatku (nie mam pojecia jakiego). Pytanie proste czy chce mnie zrobić w chuja z tymi podatkami? Bo jeżeli ja oddaje za 150zł do sklepu to czy klient kupujac nie płaci w tej swojej cenie tego vatu? i czy to nie jest podwójne opodatkowanie? i podobnie z tym podatkiem czy jeżeli ona sobie go odliczy np. za benzynę (ogóleni koszty) to czy ta kasa nie zostanie u niej. Gdybym napisał coś nielogicznego to pytajcie ![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
już stukam prv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Polecicie w Krakowie jakiegoś introligatora? I ile wynosi czas oczekiwania na standardową oprawę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jak ktoś jest zainteresowany systemami alarmowymi, monitoringiem lub gpsem w swojej firmie czy też domu to zapraszam na pw. Dla Wiślaków najniższe możliwie ceny
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to jest. Miałem umowę na 3 miesiące nie brałem żadnego wolnego praca na 3/4etatu. po tych 3 miesiącach zmieniam pracę jak będzie rozliczane wolne które mogę wziąć? bo nie ukrywam ze zależny mi na urlopie.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jaki masz ogólny wymiar urlopu? 20 czy 26 dni?
Chociaż w sumie liczy się tak samo: a) 20 * 0,75 = 15 b) 26 * 0,75 = 19,5 To w skali roku, a za 3 miesiące pracy, które możesz teraz sobie wziąć: a) 15 / 4 = 3,75 = 4 zawsze się zaokrągla w górę na korzyść pracownika b) 19,5 / 4 = 4,875 = 5 dni - jak wyżej ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok spoko ja to rozumiem ale czy to oznacza że w nowej pracy mogę wziąć te dni wolne z poprzedniej? i co będzie jeżeli ich nie wykorzystam? dadza mi za to jakaś kasę?
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jesli nie wykorzystasz u obecnego pracoawcy to wyplaci ci ekwiwalent. Niema przenoszenia urlopu do innego pracodawcy. Jesli zostajesz u tego samego pracodawcy to moze ci ten urlop rozliczyc w nowej umwowie.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dokładnie - skoro dzisiaj mamy 31 marca to pewnie od jutra masz nową robotę i to oznacza że pijemy
Cytat:
Bo jeśli chcesz wziąć wolne to niestety pozamiatane. Dopiero po 1 miesiącu w nowej firmie będzie to około 2 dni. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|