|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Bloger z Rosji ujawnia kolejne zdjęcia !
Powód: Bloger ujawnia to wiemy już ale linki wywaliłem w eter. by Marszałek
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 08.11.2012 o godz. 22:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
admin, czemu wywalasz linka do zdjęć? jak boli, to nie oglądaj. dopisz do posta +18lat, albo MATERIAŁ DRASTYCZNY, a nie baw się w cenzora.... @hubert.fan - poproszę o linka na priv. koleżanka zna rosyjski, to coś tam przetłumaczy. dzięki!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wrzuć zdjęcia ciał babci czy dziadka, pooglądamy.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Im częściej ludzie typu Brzeziński, Wałęsa, Hollland, Wajda i inne "autorytety" dają głos w sprawie Smoleńska, tym bardziej jestem przekonany, że to nie tylko"nie dopatrzenia" ze strony kancelarii premiera miały wpływ na tą katastrofę, a faktyczne działania.
PS. Kiedy ściągną Pospieszalkiego z wizji? Wiadomo coś kiedy braknie pieniędzy na jego program? Labtec - nekrofilu szukaj podniecenia gdzie indziej. Hubert.fan - labtec to wzorcowy leming, po przesłaniu mu linka będzie sie brandzlował z kolegami z gimnazjum nad tymi zdjęciami na facebooku, więc weż pod rozwagę udostępnianie mu takich zdjęć. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Koleżanka Ci przetłumaczy?. Bo to pewnie wiarygodny tekst będzie, będziesz potem mógł dumnie rozsiewać ruską propagandę. Jaka kusząca perspektywa .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dajcie na priv link do tych fotek Dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sprawa SMOLEŃSKA będzie jeszcze długo języczkiem u wagi...czekam Panie Premierze, czekam Polski Rządzie by ta smutna sprawa była wreszcie zakończona...
Pan Wałęsa ma swoje racje w tej sprawie...to są jego przemyślenia w tej kwestii Panie Brzeziński, Pan również ma swoje zdanie w kwestii Smoleńskiej, której nie będę negował... Smutne jest tylko to, że im więcej dyskusji wśród elit i ludzi z górnych półek politycznych nakręcanych przez media wcale nam Polakom nie przybliża rozwiązania sprawy. ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tylko to, że był doradcą uważanego za najgorszego Prezydenta USA w XX wieku, a jako doradca ds. międzynarodowych okazał sie totalnie beznadziejny. I takim pozostał....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Brzeziński był , może jest wpływowy bo miał dostep do największych tajemnic rządu USA a ci który taki dostęp mają z "urzędu" są wpływowymi - chyba że robili ewidentne wałki lub nacisnęli na odcisk niewłaściwym ludziom ale to margines . Ani on polski patriota, ani wyrocznia. Ale dla spragnionych poklasku na zachodzie dzieci postkomuny typu Lisów,Kolend,Wałęsów czy innych Wajd takie słowa otuchy przez człowieka chodzacego po salonach mocarstwa są niczym możliwość pocałowanie królewskiego pierścienia. Sami nie moga dostąpić zaszczytu salonów wyższych niż Polskie więc im to imponuje.
Dla mnie to Brzeziński mógłby czyścic buty płk.Kuklińskiemu żeby już trzymać się tamtych rejonów świata i nie wymieniać większych Polaków w XX w. ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na co komisja Macierewicza, na co czołówki w "Rzeczpospolitej" o trotylu. Kilka dni temu do Radia Maryja zadzwoniła słuchaczka, którą martwi daremny trud PiS-owskiego zespołu do spraw zbadania katastrofy smoleńskiej. Bo przecież wiadomo, że winni są ..
Sami posłuchajcie: - Ja od 10 kwietna 2010 roku nie mogę sobie poradzić po prostu z psychiką - zaczęła pani Maria z opolszczyzny. - Po co to wszystko, mi szkoda tych ludzi, pana Macierewicza, że tak dochodzą do tego. Przecież to jest pewne, że to zrobił nasz kochany premier, razem z bratem Putinem. By udowodnić swoją tezę, że to Donald Tusk razem z premierem Rosji przeprowadził zamach w Smoleńsku, niewiasta przedstawiła miażdżący argument: - Bo przecież nawet w tym dniu, kiedy tam byli i się obejmowali, mieli płaszcze jednakowe, dostał w prezencie - oznajmiła. - i tacy ludzie maja prawa wyborcze |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tacy ludzie są po każdej stronie. Ale ty pewnie słuchasz tylko RM, więc tych innych nie spotykasz...
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A to czy mieli jednakowe płaszcze w brew pozorom może o czymś świadczyć. Pomyśl jeżeli potrafisz, te zdjęcia poszły w świat. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Tekstem o zamykaniu tematu zdradza sie każdy wierzący w pancerne brzozy, a ci już większego pośmiewiska zrobić z siebie nie mogą. Dlatego siedzą cicho, czasem tylko przypałęta się jakiś roztropek i zaczyna moralizować z pozycji już dawno skompromitowanej. Upadek? Desperacja? Nieświadomość? A co do tych samych płaszczy, sam miałeś pomyśleć, może się wcześniej umówili, a może to przypadek. A ty się podniecasz niezdrowo. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Nawet biorąc tylko pod uwagę prezydentów od Nixona do teraz to Carter będzie za Reaganem, Obamą, Clintonem i Bushem Seniorem, a przed Fordem, Bushem Juniorem i Nixonem.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.11.2012 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Rano w Radiu ZET Palikot odnosząc się do katastrofy smoleńskiej, mówił m.in.: "pili do późna w nocy, dlatego spóźnili się pół godziny. Gdyby się nie spóźnili, wszyscy by żyli - wylądowaliby przed Jakiem 40, bo pół godziny wcześniej nie było mgły. Jedna z tych osób przeżyła, bo była tak upita, że nie wstała rano. Następnego dnia lecieli i leczyli kaca"." I tacy ludzie mają nie tylko prawa wyborcze, ale wnoszą w naszą politykę "ożywczą świeżość". http://fakty.interia.pl/polska/news/...pacz,1861269,3 ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Odpowiedzialność moralną za śmierć 95 ludzi ponosi Lech Kaczyński, bo to on przygotowywał wyjazd. To on ma krew na ręku ludzi, którzy zginęli w katastrofie" 2010 r. "Hipoteza współwiny Lecha Kaczyńskiego jest teraz najbardziej prawdopodobną z wersji wydarzeń. Inne hipotezy nie mają podstaw bytu. Teraz trzeba dowiedzieć się, czy Lech Kaczyński nie był na pokładzie pijany i dlaczego spóźnił się na lot 25 minut – mówił Palikot." 2010 r. To wielce ciekawe, że bawi/oburza Cię anonimowa wypowiedź jakiejś babci w radiu, a nie widzisz problemu w szambiarskich wypowiedziach jednego z najbardziej wplywowych ponoć polityków w Polsce. PS. Gdzie Kaczyński oskarżył rząd i prezydenta o zamordowanie prezydenta? Konkretny cytat.... Bo na razie to tylko Palikot "bezkarnie" od lat oskarża śp prezydenta o współwinę w katastrofie. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leminga o cytat pytasz? Nie żartuj.
W TVN i GW podali to leming nie dyskutuje. Tylko tworzy sensacje, bo ktoś tam gdzieś zadzwonił i coś powiedział. Najprawdopodobniej sam dzwoniącej nie słyszał tylko dotarł przekaz dla lemingów więc powiela.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Dla jednych autorytetem jest Brzeziński, dla innych kreatorów mody Macierewicz i Fotyga. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiem wiem, że bez "ałtoryteta" każdy leming jest bezbronny jak kilkudniowe kocię. Pusta przestrzeń między uszami pozwala jedynie powielać, próba stworzenia czegoś autorskiego jest dla leminga nie do wyobrażenia. Zdradź może dlaczegóż Tu-154 aż tak się rozsypał? Zamiast bredzić. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
http://wpolityce.pl/wydarzenia/39561...chana-zbrodnia Palikot wbrew pozorom ma wiele wspolnego z Kaczyńskim. Pierwszy nie mająć dowodów od początku oskarżał Lecha Kaczyńskiego drugi rząd ( teksty w stylu zostali zdradzeni o świcie itp) Jeśli chodzi o sprawę płaszczy. Rozumiem, że można wierzyć w zamach ale dopatrując sie w podobieństwie tej częsci garderoby spisku chyba trzeba sie zastanowic nad swoim zdrowiem psychicznym. Jeśli nie leming to może lekarz Cie do tego przekona |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapraszam więc do dyskusji - nikt stąd nie wygania.Nie musisz "potakiwać". Wystarczy że będziesz pisał konkretnie, nie o paranoikach, ani anonimowych babciach dzwoniących do radia Maryja.
Może na poczatek - słyszałeś o detektorze PED-8800? Za pomocą m.in. tego urządzenia polscy biegli badali kilka tygodni temu wrak Tu-154 w Smoleńsku. Zdaniem prokuratora Szeląga "Urządzenia wykorzystywane są tylko do wstępnych, szybkich testów przesiewowych, wskazujących co najwyżej na możliwość wystąpienia związków chemicznych mogących być materiałem wysokoenergetycznym. Urządzenie wskazywało biegłym, że badany element powinien być zabezpieczony i poddany szczegółowym, profesjonalnym badaniom w laboratorium." Zdaniem producenta: "Służy do wykrywania materiałów wybuchowych różnego rodzaju. Działanie detektora opiera się o technologię IMS (Ion Mobility Technology), która polega na badaniu prędkości jonów w jednorodnym polu elektrycznym. Metoda wykrywania została udoskonalona o analizę sygnałów w oparciu o transformację Hadamarda, co spowodowało znaczne polepszenie stosunku sygnału do szumu bez utraty rozdzielczości. Dzięki temu udało się zredukować poziom fałszywych alarmów do zaledwie 1%. (…) Detektor PED-8800 Pro wyposażony został w kolorowy wyświetlacz, wskazujący nazwę rozpoznanego materiału wybuchowego. " Może wyjaśnisz nam tu tą rozbieżność? Nie widzisz różnicy między anonimową babcią dzwoniącą do radia, a politykiem piszącym o krwi na rękach i popijawie przed wylotem? Czy Palikot nie powinien również zastanowić się nad swoim zdrowiem psychicznym? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
1. Czy ja porównałem Palikota do dzwoniącej babci czy do Kaczyńskiego
2. Palikotowi wizyta u psychiatry na pewno by nie zaszkodziła 3. Czytaj ze zrozumieniem Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez abruzzi : 10.11.2012 o godz. 13:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Zaraz jakiś smieszny Arapaho wyskoczy z kolejną teorią która jak u św Antoniego będzie niepodważalna i jedynie słuszna. Powiedz co będzie jak nagle wyjdzie Błaszczak z Brudzińskim i resztą i nagle oznajmią: Jarosław "Polskę zbaw" już nie twierdzi że to zamach, teraz mówi że to wypadek? Czy razem z Arapaho i innymi wynalazkami szukającymi dziury w całym będziecie z dnia na dzień, wasze ulubione słowo LEMINGAMI? |
|
|