|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na co komisja Macierewicza, na co czołówki w "Rzeczpospolitej" o trotylu. Kilka dni temu do Radia Maryja zadzwoniła słuchaczka, którą martwi daremny trud PiS-owskiego zespołu do spraw zbadania katastrofy smoleńskiej. Bo przecież wiadomo, że winni są ..
Sami posłuchajcie: - Ja od 10 kwietna 2010 roku nie mogę sobie poradzić po prostu z psychiką - zaczęła pani Maria z opolszczyzny. - Po co to wszystko, mi szkoda tych ludzi, pana Macierewicza, że tak dochodzą do tego. Przecież to jest pewne, że to zrobił nasz kochany premier, razem z bratem Putinem. By udowodnić swoją tezę, że to Donald Tusk razem z premierem Rosji przeprowadził zamach w Smoleńsku, niewiasta przedstawiła miażdżący argument: - Bo przecież nawet w tym dniu, kiedy tam byli i się obejmowali, mieli płaszcze jednakowe, dostał w prezencie - oznajmiła. - i tacy ludzie maja prawa wyborcze |
|
|