|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czy jak netia obniżyła mi rachunek za internet to jest to podstawą do zerwania umowy bez żadnych konsekwencji finansowych?
![]()
I
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy polecacie usługi OpenFinance?
Faktycznie są wstanie mieć lepsze oferty niż bezpośrednio w banku? Czy warto podpisywać umowę kredytową za ich pośrednictwem? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Możecie polecić jakieś ciekawe miejsce na weekendowy wypad z dziewczyną? Najlepiej gdzieś niezbyt daleko od Tarnowa/Krakowa
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
Kolega musi sam zrobić rozeznanie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam słuchawkę bluetooth Nokia BH-110, która może byc powiazana z 2oma telefonami jednoczesnie.
I z HTC One V mi elegancko sie polaczyla, telefon ja wygruwa, etc, natomiast z Nokią 6500slide się nie połączy :/ telefon w ogóle nie wyszukuje tej słuchawki. Wiem, ze ten bluethoot jest kompatybilny z tym modelem Nokii. Chyba wszystkie mozliwe fora przepatrzone...Czy jest ktoś kumaty i pomoże? Jeśli tak, to zapraszam PRIV! Z góry Wielkie Dzięki ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Rekonstrukcje ACL, robiłem w Mielcu u Pana Mirosława Midury (przyjmuje również w Tarnowie) i szczerze polecam, bardzo dobry specjalista. Teraz jestem 9 miesięcy po operacji, wszystko wygląda dobrze, biegam, nic nie boli więc jestem zadowolony Teraz czekać tylko żeby znowu zasadzić pare siatek juniorom Wisły na turnieju w Pleśnej (o ile się znowu odbędzie )I podbijam swoje pytanie, znacie jakieś ciekawe miejsca na wypad z laską, niedaleko trn/krk ? Jakieś zalewy czy coś? Tanie jakieś noclegi? Wszelkie info przydatne ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() wśród rekonstrukcji ACL na topie jest reha sport z Poznania,potem Żory ale niedługo potem jest Pardała. co do twojego zabiegu rozumiem ze dostałes na kolano zastrzyku synvisc (3 zastrzyki). Który stopien chondromolacji miałes? a to ze zjebali ci na pogotowiu to normalne, jak tam na dyzurach masz okulistów czy cos. Ja sam miałem juz 2x rek ACL 3x artro, jesteem 11 miesięcy po zabiegu od 3 miesiecy gram w piłke ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam problem z internetem mobilnym (T-Mobile)... Mianowicie ani tablety, ani telefon nie mogą się połączyć z wifi. Mógłby ktoś pomóc w tej sprawie i podpowiedzieć w czym leży problem, jak ustawić modem, urządzenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie mogę kupić taką bluzę ? (Wiem,że model trochę niefortunny ale nie było innego )
![]()
Ostatnio edytowane przez blanco : 27.06.2013 o godz. 12:00.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
No ale trudno, może Wisła się mną jeszcze zainteresuje skoro testują jakichś romów-amatorów ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakim programem najlepiej stworzyć własny filmik złożony z krótkich filmików i zdjęć?
Coś prostego w obsłudze potrzebuję. Gdzie taki program można za darmo pobrać? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
22 lipca minie rok od zabiegu, a dopiero wczoraj pierwszy raz grałem bez stabilizatora, w samej gównianej opasce uciskowej...i było zajebiscie. No ale trzeba zaznaczyć ze ja od 2 tygodnia od zabiegu siłka, basen, rower + dodatkowe ćwiczenia.Wiem jak ważny jest mocny mięsień, wieć go robiłem. Ja np. w ogóle nie biegałem -bo nie lubie. Tylko za piłką jak juz ![]() polecam animal flexa na stawy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jakby ktoś pracował w jakiejś hurtowni z częściami do samochodów to proszę o pw mam pytanie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Prosty i skuteczny. Poniżej masz bezpłatną wersję dla XP/Vista/7 programu Windows Movie Maker: http://www.dobreprogramy.pl/Windows-...ows,11546.html Codziennie możesz zaglądać pod ten adres: http://www.giveawayoftheday.com/ zawsze jakaś pełna wersja wszelakiego oprogramowania, edytory filmów też się trafiają. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Witam,
szukam kogoś kto zajmuje się robieniem ston internetowych. Ewentualnie kogoś kto jest w stanie godną zaufania osobę polecić. Chodzi mi o zrobienie strony internetowej ligi futsalowej: tabele, strzelcy, terminarz, zdjecia z meczów.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 30.06.2013 o godz. 19:31.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pytanie sportowe.
Potrzebuję przykładu, kiedy jeden klub umawia się z drugim, że ten będzie dla niego drużyną satelicką. Ewentualnie inna przykład współpracy tego typu. Chodzi o jakiś klub piłkarski. Z góry dzięki! ![]() ![]() ... i z daleka niech śmigają policyjne koguty. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Kluby satelickie, współpracujące z Ajaksem: Germinal Beerschot Antwerpia Beijing Guo'an Ajax Kapsztad HFC Haarlem FC Volendam FC Omniworld ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
BARDZO ważna i pilna sprawa (przepraszam za wersaliki)
Gdzie kupię w Krakowie kwiaty w ... nocy, konkretnie 4-5 rano. Jutro przywożę żonę ze szpitala z córeczką. Help dziewczyny i chłopaki... Rynek? Stoją panie w nocy? Chyba nie...
Ostatnio edytowane przez Kaan : 03.07.2013 o godz. 21:07.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
pytanie pewnie już było, ale nie mogę znaleźć. Gdzie i jakie darmowe studia? chodzi tylko o legitymacje i zniżkę
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest jakaś stronka, bądź też portal ze wszystkimi przetargami ogłaszanymi na internecie?
kojarzy ktoś coś takiego... ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
AP Edukacja, Cosinus, każda generalnie szkoła policealna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co to za ....a matoł łazi po całym mieście i maluje tekst "cukse" na murach ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W jakich godzinach czynne są kasy biletowe na Dworcu Głównym PKP? Oczywiście w Krakowie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
czy ktoś z forumowiczów spawa (ma spawarkę i umie sie nią posługiwać)
? oczywiscie zapraszam na prv
Ostatnio edytowane przez Sialalalala : 10.07.2013 o godz. 16:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie betoniarke (okolo 100 litrow pojemnosci zasypowej, wieniec zeliwny, zeliwny naped, jednofazowa) w dobrej cenie?
[+] Krakowie lub okolicach od strony Olkusza. Powód: [+]
Ostatnio edytowane przez brzydki.brzydal : 10.07.2013 o godz. 19:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię ( a raczej dziewczyna) suknię wieczorową? gdzie jest największy wybór? co byście polecili? (oprócz tandety). Tylko żeby się nie spłukać.
jak to w tych przypadkach liczy sie i duży wybór i cena. Może jakiś outlet znacie godny polecenia. Ewentualnie gdzies koło Krakowa? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie można przez neta kupic bilet na sparing z Ruchem?
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|