|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Lambrusco.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podbijam! na serio nie ma TUTAJ nikogo z SKWK?
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedź więc mam kolejne pytanie
gdzie na necie oglądnę Układ Zamknięty? mogę pobrać tylko żeby działał. Potrzebuję na wczoraj zobaczyć ten film a wyjazd do kina odpada z powodu czasu. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Czy kojarzy ktoś osiedle Okulickiego? (nie chodzi o przystanek na Okulickiego) jakim tramwajem z ronda mogilskiego tam dojade? wiem,że jakiś tramwaj tam jedzie i z przystanku trzeba dojść pieszo.Autbous odpada dlatego muszę tramwajem jechać.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
wis.la/kevzv Edit: Być może chodzi o tramwaj linii 52. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Koszulkę z czaszką Punishera gdzie kupię w Krakowie? Szukałem po allegro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
9,14,52 najlepiej wysiasc na przystanku Rondo Hipokratesa, osiedle jest za szpitalem i przychodnia, nowe bloki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://allegro.pl/oryginalna-pompka-...233725011.html
Korzystał ktoś kiedyś z czegoś takiego? warte kupna? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Znacie strony podobne do www.weeb.tv gdzie za drobną opłatą mam dużo programów do wyboru w dobrej jakości? Głównie chodzi mi o programy sportowe.
Nie wiem czemu ale większość darmowych mi tnie, mimo dobrego internetu. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy banku udzielają kredytów na oprocentowanie stałe? Chodzi o to, by rata kredytu nie ulega podwyższeniu bądź obniżeniu gdy stopy procentowe ulegają zmianie.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Witam! Czy jest ktoś w stanie powiedzieć gdzie kupię taką grę planszową? http://galakta.pl/gry/gry-planszowe/gra-o-tron/
Jest to "Gra o tron II edycja" Chodzi mi o normalną cenę w granicach 200 zł, jest dostępna jedna na allegro za 350, a to mnie nie urządza. Jeśli ktoś ma jakieś info proszę o informację. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ps. w kazdym banku masz taką opcję. psII.oczywiście, musisz brac pod uwagę Libor/ Vibor ale to są minimalne wachnięcia Powód: Libor/Vibor
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 01.06.2013 o godz. 21:41.
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Czy stała rata ma sens przy kredytach na dużo lat? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie....stala rata jest dla tych co się nie chcą zarżnąć na dlugim kredycie...Przy Twoich do 5 lat- lepiej jest Ci splacać raty malejące.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
są w c+ zapowiedzi meczów, gdzie pokazują skróty z poprzedniego sezonu albo rundy, często też są jakieś cytaty z forów (c+ fb czy czegoś jeszcze) - chodzi mi o motyw muzyczny tych zajawek (ze skrzypcami czy nie wiem co to za instrument) - jakby ktoś poratował linkiem albo napisał co to za kawałek byłbym wdzięczny
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy ważność KKM da się jakoś sprawdzić (oczywiście oprócz w automacie)? Bo sprawdzałem na stronie MPK, ale ja mam taką niebieską kartę na której jest tylko imię i nazwisko oraz 8-cyfrowy numer legiytymacji i nie ma na niej nr KKM .
Ostatnio edytowane przez R33 : 03.06.2013 o godz. 12:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
w sensie chodzi Ci o ważność biletu na KKM-ie ? W prawie każdym autobusie/tramwaju które mają nowsze kasowniki z czytnikiem (takim żółtym pod kasownikiem) jak przyłożysz karte powinno Ci się wyświetlić.
A ja podbijam moje pytanie
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
A tak w przybliżeniu ile więcej spłacasz w porównaniu do normalnego kredytu i czy kredyt ze stałym oprocentowaniem może być kredytem hipotecznym?
![]()
statystyki lotto nie kłamią. Fartowne wyniki, kumulacja, ogromna pula pieniędzy dla odważnych graczy lotto.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przykładowo- mając do wyboru ratę miesięczną w systemie rat malejących spłacaną w 10 lat- musialbym zanosić do banku powiedzmy 1800 zł. Wybrałem świadomie ratę stałą na 30 lat i płacę...450 zł...Wiem,ze ogólnie przeplacam okropnie-ale: i tak płacę mniej niż za wynajem- nie oddaję bankowi prawie wszystkiego co mam, mogę sobie pozwolic na coroczne wakacje z rodziną i PRZEDE WSZYSTKIM- taką cyfrę ( dokładnie 121 franków)..mogę zarobić np.rozwożąc pizze jak mi sie noga kiedyś (tfu tfu), powinie. A w innym przypadku oddawal bym większość zarobków do banku-zero życia towarzyskiego i atrakcji dla rodziny-a jak bym juz splacił-to mając 65 lat już bym nie mial ochoty na nic-hahhahha... Reasumując- spłacam więcej ogólnie-ale żyję bezstresu i o to mi chodziło.... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jest numer karty po jej prawej stronie , tylko bardzo słabo widoczny (zobacz pod światło) jakby wygrawerowany bez koloru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Kwota kredytu: 300 tys okres splat: 30 lat Rata stala: okolo 1500 miesiecznie Rata malejaca: Zaczynam od niecalych 2000zl miesiecznie, po 10 latach mam rate w wysokosci raty stalej kwota odsetek dla raty stalej: 254tys kwot odsetek dla raty malejacej: 208tys Symulacje robilem zanim obnizono tak ladnie stopy procentowe, wiec pewnie teraz wyszloby troche inaczej. Nie bardzo rozumiem o o chodzi ze stalym oprocentowaniem - w przypadku rat malejacych najpierw placisz wiecej, ale to dlatego, ze splacasz wieksza czesc zaciagnietej pozyczki. Dla mojego przykladu jest tak: dla raty stalej splacam ok 400zl kapitalu i 1100 odsetek miesiecznie dla tay malejacej splacam 830zl z kapitalu pozyczonego i tyle samo odsetek miesiecznie - po prostu po pewnym czasie odsetki znacznie maleja, jako ze pozyczonego kapitalu jest wiecej. Jezeli Cie stac, to moim zdaniem rata malejaca jest lepsza. Ale jezeli chodzi o banki to w przypadku raty malejacej Twoja zdolnosc kredytowa bedzie znacznie mniejsza - u mnie to byla roznica rzedu 70tys. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://hostuje.net/file.php?id=e0525...60d4382ed137a7 ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
posiada ktoś na zbyciu opis jakieś imprezy sportowej/festynu lub coś w ten deseń? Chodzi np o ''Dzień dziecka'' - przedstawienie konkurencji/zabaw jakie się odbędą, zasady punktowania i rzeczy które są potrzebne do zorganizowania danej konkurencji. Potrzebne na już ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kiedys na stronie s k w k byl tekst o przeszłości naszego klubu, o nas - kibicach, o buntowaniu sie przeciw władzy, o starciach z milicja itd. Pamięta ktos tytuł?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś sklep gdzie jest duży wybór piłkarzyków stołowych? Albo może ma ktoś porządny stół do sprzedania ?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chciałem zapytać czym różni się i w ogóle jakiś przykład (skład) ubioru biznesowego i pół biznesowego?
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|