|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ludzie Legia to przecież nie Lech! Można ich pochwalić. Tym bardziej ,że jest za co. Wygrana nad kacapami to tak jak by wygrali razy dwa. Fajnie mamy dwie ekipy w fazie grupowej. WKS !! WKS!!! Jakby Śląsk jeszcze dzisiaj awansował to bym .......nął ze śmiechu.
PS. Ludzie niech się z Was już ta nienawiść nie leje jak z Niagary. Chcecie być na poziomie ziemniaków. PS. Weszło.com zaraz po losowaniu "Legia odpada z pucharów" - i śmieszne gumisie. .......enie .
Ostatnio edytowane przez Bronex : 25.08.2011 o godz. 18:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Legia miała dziś swój Real Saragossa. Maciek został, Legioniści są królami świata, itp.
Są plusy, są minusy. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Fanastycznie, sensacyjnie, doskonale, genialnie
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
gratulacje dla Legii. "Fachowcy" skreślali ich już po 1. meczu, a ten zespół pokazał ząb i mimo wyniku 0:2 nie poddali się i w końcu wygrali. 2 drużyny w fazie grupowej LE? tego nie było odkąd wprowadzono takie regulacje jak teraz, tym bardziej cieszy. btw - dla tych co są anty, przynajmniej jeden z głównych przeciwników do mistrzostwa będzie równie zajęty jak Wisła, w przeciwieństwie do pyr.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie wiem Kryniu co pisali, bo na Ich stronach nie bywam....Czytaj ze zrozumieniem........Szacunek do przeciwnika to nie objaw słabości
...nie piszę Wroga, bo to musiałbym napisać w pasy......
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 25.08.2011 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Piotrek23- myślenie nie boli !
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.08.2011 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To teraz już nie będziecie śpiewać o berle i koronie skoro Legia przeszła dalej?
Wy im kibicujecie, a oni wam cisną od kurew i życzą jak najgorzej. Co za łby. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ustaliliśmy na tym forum: nie kibicujemy na nim innym drużynom polskim w pucharach (wiadomo, ze nie dotyczy zgód).
To obejmuje także podniecanie się ich meczami i wyrażanie tego na forum. Z drugiej strony: nie używamy obelg i wulgaryzmów wobec takich "kibiców" |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Widzę, że co mniejszy stażem ( a zapewne i wiekiem) user to bardziej wyszczekany. Jak Żewłak, czy Kosowski coś powiedzieli to też k..... i ch..... rzucali, że "nie-Polak" itp., a teraz nie potrafią docenić sukcesu polskiej drużyny-rywala. Wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Gratki dla L i szacunek dla normalnych.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Moje zdanie jest takie że Spartak nie koniecznie chciał awansować. Dużo daje mi do myślenia że strzelec 2 bramek w W-wie wszedł na boisko ok. 60 minuty. Przy wyniku 2-2 do przerwy to ja takiego gostka wpuszczam na 2 połowę.
Śmiem przypuszczać że Apoel przy takiej grze jaką pokazał Spartak dostałby od nas 3 do zera. Legia miała swobodę w rozgrywaniu piłki do 60-go metra , nas cisnęli już pod naszym polem karnym. Tu widzę różnicę między grą spartaka i apoelu. Koniec końców najbardziej ciesza się Ci z Poznania. Oni skupieni na lidze a dwaj najgroźniejsi rywale muszą rozkładać siły na 2 fronty bo pucharu Polski nie liczę. Dlatego nie zdziwię się jak po jesieni liderem będą kuchenki a a ja mam nadzieję że nasza strata do nich nie będzie duża |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ....a cóż się stało że awansowali? Wygrali z nami meczy? Czy może mistrzostwo w ostatniej minucie nam odebrali? Awansowali no i dobrze, przynajmniej Polska piłka idzie w górę. A ....a i tak zostanie ....ą. Bez odbioru.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Szkoda, ze nie gra Slask dzisiaj 4-4-2 - nie maja nic do stracenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czym się tak podniecacie. Spartak był dziś tak żenująco słaby, że wstydem byłoby go nie pyknąć. Apoel przy Spartaku to tak jak Mercedes przy Oplu. Różnica conajmniej 2-ch o ile nie więcej klas piłkarskich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przed chwilą skończyłem pobieżny przegląd rosyjskich portali i ogólnie piszą ,że Spartak dno dna , wstyd ,hańba. Karpin wypier.dalaj.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Śląsk zaczyna o 20 i trzymać kciuki a mecz w Moskwie już przeszedł do historii i należy o nim zapomnieć.
Poza tym w sobotę na Reymonta jest mecz jakby ktoś zapomniał. ps. Fajnie że wróciło hasło na trybuny - to my, to my wściekłe psy. ps. 1. JŻS a tak przy okazji. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.htmlCzy u nas już za wulgaryzmy wyłapywali ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeszcze jedna uwaga ad. meczu ze Spartakiem, w sumie pozytywna z punktu widzenia polskiej piłki - po stronie Legii na 14 zawodników którzy powąchali boisko, 9 to byli Polacy, no i to Polacy zapewnili zwycięstwo w tym meczu (gole Rybusa, Kucharczyka i Gola, no i świetna postawa w szczególności Rybusa i Borysiuka)
W podstawowym składzie Polaków wybiegło 7 ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie stanie się to niestety dzięki polskim kopaczom, tylko dzięki coraz większej kasie, wielkim stadionom i coraz lepszym transferom piłkarzy zagranicznych. A co do drugiej części wypowiedzi - 100% racji ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mecz Śląska będzie na TV4
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jest jeszcze jedno ale odnośnie ligi europejskiej a mianowicie to że cała uwaga nie będzie skupiona tylko na Wisełce i mam nadzieję że jedna znich ( z mojego punktu widzenia wiadomo że chodzi o Wisłę
) będzie walczyć w pucharach na wiosnę i to to nie z takim kiepskim skutkiem jak z Bragą w tym roku. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mecz Śląska można zobaczyć w Polsat Sport.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co się czepiasz Oţelula? Oţelul to po rumuńsku Stal - Czepiałbyś się Stali Mielec? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
P.S. Nota bene po tym sezonie Rumunom odpadają punty zdobyte w tym mega-sezonie (chyba 2005) a pozostałe sezony mieli na poziomie Polski i jak nic nie ugrają w tym roku, to wylądują tam gdzie my. Ale ponieważ mają sporo drużyn w fazie grupowej, mają szanse.
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 25.08.2011 o godz. 19:03.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
dokładnie rozarian, nawet w nawiązaniu do tego: http://niezalezna.pl/15136-rosja-zat...ow-za-smolensk
dobrze, że ruskie odpadli... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
warto jednak zwrócic uwage, że ten "niemedialny" Oţelul pozostawił w pokonanym polu wszystkie drużyny ze stolicy Rapid, Dinamo, Steauę i najlepsze do tej pory drużyny prowincji w Rumunii: CFR Cluj i Timisoare (ktora i tak została potem zdyskwalifikowana). Ciekaw jestem jak Stal Gałacz poradzi sobie w LM?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
ma ktoś link do transmisji Rapid-Śląsk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.08.2011 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-4210.html
nieciekawie to na razie wygląda... ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|