The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 18:23
Ludzie Legia to przecież nie Lech! Można ich pochwalić. Tym bardziej ,że jest za co. Wygrana nad kacapami to tak jak by wygrali razy dwa. Fajnie mamy dwie ekipy w fazie grupowej. WKS !! WKS!!! Jakby Śląsk jeszcze dzisiaj awansował to bym .......nął ze śmiechu.

PS. Ludzie niech się z Was już ta nienawiść nie leje jak z Niagary. Chcecie być na poziomie ziemniaków.

PS. Weszło.com zaraz po losowaniu "Legia odpada z pucharów" - i śmieszne gumisie. .......enie .
Ostatnio edytowane przez Bronex : 25.08.2011 o godz. 18:28.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.08.2011, 18:25
Legia miała dziś swój Real Saragossa‏. Maciek został, Legioniści są królami świata, itp.

Są plusy, są minusy.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.08.2011, 18:26
Fanastycznie, sensacyjnie, doskonale, genialnie
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Stary 25.08.2011, 18:27
gratulacje dla Legii. "Fachowcy" skreślali ich już po 1. meczu, a ten zespół pokazał ząb i mimo wyniku 0:2 nie poddali się i w końcu wygrali. 2 drużyny w fazie grupowej LE? tego nie było odkąd wprowadzono takie regulacje jak teraz, tym bardziej cieszy. btw - dla tych co są anty, przynajmniej jeden z głównych przeciwników do mistrzostwa będzie równie zajęty jak Wisła, w przeciwieństwie do pyr.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.08.2011, 18:31
Nie wiem Kryniu co pisali, bo na Ich stronach nie bywam....Czytaj ze zrozumieniem........Szacunek do przeciwnika to nie objaw słabości...nie piszę Wroga, bo to musiałbym napisać w pasy......
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 25.08.2011 o godz. 18:34.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 25.08.2011, 18:31
Piotrek23 napisał(a):Wyświetl post
I bardzo dobrze,że ich zatrzymali,brakuje żeby kibice Legii jeździli z ołtarzykiem Deyny,albo z kawałkiem skrzydła z tupolewa,polski zaścianek i wieczne historie spiskowe.
Ciekawe czy pisałbyś tak samo gdyby fanów Wisły nie wpuścili. Jechać autem do granicy Rosji a potem zawracać bo ruski sobie wymyśliły, że jednak przytrzymają ich bezprawnie na granicy pół dnia mimo, że mieli wszystkie wymagane dokumenty, żeby już nie zdążyli na mecz i wracali do Polski, pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz bo ręce opadają ...

Piotrek23- myślenie nie boli !
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.08.2011 o godz. 18:41.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.08.2011, 18:32
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
Oddaje honor mecz świetny a bilans tego tygodnia w pucharach Kraków 0 : 1 Warszawa .
W Moskwie chyba się pochlastają
Dla nich to teraz liga jest najwazniejsza - maja 5 miejsce i nie graja zadowalająco.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.08.2011, 18:33
Cytat:
"Fachowcy" skreślali ich już po 1. meczu
"Fachowcy" skreślali nas już po pierwszym losowaniu, jak trafiliśmy na Gaziantepspor
Legionista
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 25.08.2011, 18:33
To teraz już nie będziecie śpiewać o berle i koronie skoro Legia przeszła dalej?
Wy im kibicujecie, a oni wam cisną od kurew i życzą jak najgorzej. Co za łby.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.08.2011, 18:37
ustaliliśmy na tym forum: nie kibicujemy na nim innym drużynom polskim w pucharach (wiadomo, ze nie dotyczy zgód).
To obejmuje także podniecanie się ich meczami i wyrażanie tego na forum.
Z drugiej strony: nie używamy obelg i wulgaryzmów wobec takich "kibiców"
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kk23
Member

Od: 07.2006

Stary 25.08.2011, 18:37
Widzę, że co mniejszy stażem ( a zapewne i wiekiem) user to bardziej wyszczekany. Jak Żewłak, czy Kosowski coś powiedzieli to też k..... i ch..... rzucali, że "nie-Polak" itp., a teraz nie potrafią docenić sukcesu polskiej drużyny-rywala. Wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Gratki dla L i szacunek dla normalnych.
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Od: 05.2011

Stary 25.08.2011, 18:38
Moje zdanie jest takie że Spartak nie koniecznie chciał awansować. Dużo daje mi do myślenia że strzelec 2 bramek w W-wie wszedł na boisko ok. 60 minuty. Przy wyniku 2-2 do przerwy to ja takiego gostka wpuszczam na 2 połowę.
Śmiem przypuszczać że Apoel przy takiej grze jaką pokazał Spartak dostałby od nas 3 do zera.
Legia miała swobodę w rozgrywaniu piłki do 60-go metra , nas cisnęli już pod naszym polem karnym. Tu widzę różnicę między grą spartaka i apoelu.
Koniec końców najbardziej ciesza się Ci z Poznania. Oni skupieni na lidze a dwaj najgroźniejsi rywale muszą rozkładać siły na 2 fronty bo pucharu Polski nie liczę.
Dlatego nie zdziwię się jak po jesieni liderem będą kuchenki a a ja mam nadzieję że nasza strata do nich nie będzie duża
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.08.2011, 18:40
A ....a cóż się stało że awansowali? Wygrali z nami meczy? Czy może mistrzostwo w ostatniej minucie nam odebrali? Awansowali no i dobrze, przynajmniej Polska piłka idzie w górę. A ....a i tak zostanie ....ą. Bez odbioru.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.08.2011, 18:44
Szkoda, ze nie gra Slask dzisiaj 4-4-2 - nie maja nic do stracenia
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 25.08.2011, 18:44
Nie wiem czym się tak podniecacie. Spartak był dziś tak żenująco słaby, że wstydem byłoby go nie pyknąć. Apoel przy Spartaku to tak jak Mercedes przy Oplu. Różnica conajmniej 2-ch o ile nie więcej klas piłkarskich.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.08.2011, 18:47
Przed chwilą skończyłem pobieżny przegląd rosyjskich portali i ogólnie piszą ,że Spartak dno dna , wstyd ,hańba. Karpin wypier.dalaj.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 25.08.2011, 18:47
Śląsk zaczyna o 20 i trzymać kciuki a mecz w Moskwie już przeszedł do historii i należy o nim zapomnieć.

Poza tym w sobotę na Reymonta jest mecz jakby ktoś zapomniał.

ps. Fajnie że wróciło hasło na trybuny - to my, to my wściekłe psy.

ps. 1. JŻS a tak przy okazji. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Czy u nas już za wulgaryzmy wyłapywali ?
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.08.2011, 18:48
Jeszcze jedna uwaga ad. meczu ze Spartakiem, w sumie pozytywna z punktu widzenia polskiej piłki - po stronie Legii na 14 zawodników którzy powąchali boisko, 9 to byli Polacy, no i to Polacy zapewnili zwycięstwo w tym meczu (gole Rybusa, Kucharczyka i Gola, no i świetna postawa w szczególności Rybusa i Borysiuka) W podstawowym składzie Polaków wybiegło 7
Legionista
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.08.2011, 18:48
South napisał(a):Wyświetl post
obawiam sie że ani Ty ani ja ,a pewnie nikt nie doczeka momentu jak będziemy mieli jedna drużynę w LM na stałe ,tak wiec albo sie nauczymy kopać w gałe albo dalej wszystko sie będzie kończyć na uhh ahh prawie był awans

no ja wątpię żeby ljuboja dla prestiżu grał w polskiej lidze heh,pewnie eto na sybirze tez dla prestiżu wylądował

a skoro juz sie wpisałem na forumto dla mnie ....a to jest niezrozumiałe że w pierwszym meczu z apoelem wszyscy sie spuszczaja na temat Małeckiego,Pareiki,Sobola itd. chociaz powinnismy w....... dostac ,tak obiektywnie,a po drugim meczu gdzie chłopaki zawiedli (ale dali ile mogli),albo byli po prostu za słabi ,chcą ich wydupcyc na pysk
A ja myślę, że za 3-4 lata awansujemy na tą 15-stą pozycję w rankingu UEFA (teraz mamy 23-cią), i drużynę w LM będziemy mieć z automatu. Dokładnie jak teraz Rumunia - bez eliminacji gra tam Otelul (kruv.a .... OTELUL!) A wszystko dzięki jednemu zajebistemu sezonowi kiedy dwie rumuńskie drużyny pożądziły w LE. Może ten sezon w LE będzie nasz?

Nie stanie się to niestety dzięki polskim kopaczom, tylko dzięki coraz większej kasie, wielkim stadionom i coraz lepszym transferom piłkarzy zagranicznych.

A co do drugiej części wypowiedzi - 100% racji
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 25.08.2011, 18:52
Mecz Śląska będzie na TV4
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Od: 05.2011

Stary 25.08.2011, 18:53
Jest jeszcze jedno ale odnośnie ligi europejskiej a mianowicie to że cała uwaga nie będzie skupiona tylko na Wisełce i mam nadzieję że jedna znich ( z mojego punktu widzenia wiadomo że chodzi o Wisłę ) będzie walczyć w pucharach na wiosnę i to to nie z takim kiepskim skutkiem jak z Bragą w tym roku.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 25.08.2011, 18:56
Mecz Śląska można zobaczyć w Polsat Sport.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 25.08.2011, 18:57
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
A ja myślę, że za 3-4 lata awansujemy na tą 15-stą pozycję w rankingu UEFA (teraz mamy 23-cią), i drużynę w LM będziemy mieć z automatu. Dokładnie jak teraz Rumunia - bez eliminacji gra tam Otelul (kruv.a .... OTELUL!) A wszystko dzięki jednemu zajebistemu sezonowi kiedy dwie rumuńskie drużyny pożądziły w LE. Może ten sezon w LE będzie nasz?
Nie dwie, ale trzy Rapid, Steaua i Dinamo.
A co się czepiasz Oţelula?
Oţelul to po rumuńsku Stal - Czepiałbyś się Stali Mielec?

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.08.2011, 19:01
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie dwie, ale trzy Rapid, Steaua i Dinamo.
A co się czepiasz Oţelula?
Oţelul to po rumuńsku Stal - Czepiałbyś się Stali Mielec?
Nie czepiam się samej nazwy, tylko sławy i medialności zespołu. Przypuszczam, że to tak, jakby w LM z Polski zagrało Zagłębie Lubin - też nikomu nic by to nie mówiło.

P.S. Nota bene po tym sezonie Rumunom odpadają punty zdobyte w tym mega-sezonie (chyba 2005) a pozostałe sezony mieli na poziomie Polski i jak nic nie ugrają w tym roku, to wylądują tam gdzie my. Ale ponieważ mają sporo drużyn w fazie grupowej, mają szanse.
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 25.08.2011 o godz. 19:03.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.08.2011, 19:01
FraMat napisał(a):Wyświetl post
ustaliliśmy na tym forum: nie kibicujemy na nim innym drużynom polskim w pucharach
No dobra,to z innej beczki...

nie cieszymy się z awansu Legii,tylko z porażki Ruskich,choć pewnie są tacy,którzy właśnie z tego powodu płaczą.Obito w końcu jakąś część wielkiego brata.
Odpowiedz cytując
Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Stary 25.08.2011, 19:04
dokładnie rozarian, nawet w nawiązaniu do tego: http://niezalezna.pl/15136-rosja-zat...ow-za-smolensk
dobrze, że ruskie odpadli...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 25.08.2011, 19:09
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Nie czepiam się samej nazwy, tylko sławy i medialności zespołu. Przypuszczam, że to tak, jakby w LM z Polski zagrało Zagłębie Lubin - też nikomu nic by to nie mówiło.
warto jednak zwrócic uwage, że ten "niemedialny" Oţelul pozostawił w pokonanym polu wszystkie drużyny ze stolicy Rapid, Dinamo, Steauę i najlepsze do tej pory drużyny prowincji w Rumunii: CFR Cluj i Timisoare (ktora i tak została potem zdyskwalifikowana). Ciekaw jestem jak Stal Gałacz poradzi sobie w LM?

Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 25.08.2011, 19:09
ma ktoś link do transmisji Rapid-Śląsk
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 25.08.2011, 19:10
Jean_Paulista napisał(a):Wyświetl post
dokładnie rozarian, nawet w nawiązaniu do tego: http://niezalezna.pl/15136-rosja-zat...ow-za-smolensk
dobrze, że ruskie odpadli...
Należało im się też za śpiewanie wulgarnych piosenek na stadionie w stosunku do narodu Polskiego, to coś takiego jak Anty-Wisła, przez prawie cały mecz jechali po Polakach zamiast wspierać swoich piłkarzy
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.08.2011 o godz. 19:14.
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.08.2011, 19:11
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-4210.html
nieciekawie to na razie wygląda...
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów