|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jaki polecacie internet dla studentów w okolicach Wieczystej ? (ul. Ostatnia) chodzi mi o to, żeby mi jedynie stronki jakieś działały, nie mam zamiaru tam nic ściągać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W programie Liga + Ekstra mówił dziś, że we wtorek ( tylko nie powiedział w który ).
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Ale ciekawilo mnie czy mozna dostac mandat za chdozenie z takim "piwem'.I zeby nie bylo OT, ile sie jedzie do Zabrza pociagiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
2 godziny nie więcej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie i odpowiadam na wcześniej zadane jednocześnie...
Mam konto pocztowe na gmail.com i od jakiegoś czasu (około tygodnia) mam problem z zalogowaniem się... Mianowicie kiedy wchodzę na w/w stronę wszystkie jest wporządku i pokazuje mi się strona logowania, jedank po wpisaniu loginu i hasła wyświetla mi się całkowicie biała strona, a w pasku adresu widnieje dziwny i dość długi adres. Czy ktoś może mi powiedzieć co mam zrobić, żeby ponownie móc się logować na pocztę? Tak, mam.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Java chyba nie ma tu nic do gadania. Cała litania pytań i odpowiedzi nt. konta jest >tu ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Chomik, zdaje się ze w sieci Sizzer byly/są takie koszulki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Które słuchawki lepsze? Z kasą krucho, więc to jedne z tańszych modeli Sennheisera. A może jakaś inna propozycje ~50 PLN? Oczywiście chodzi o słuchawki do przenośnego odtwarzacza.
Sennheiser MX 300 czy Sennheiser MX 160 Pozdrawiam, S. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
gdzie można kupić rzeczy Scotch & Soda ?
![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
co potrzeba osobie niepełnoletniej żeby mogła pojechać na wyjazd podczas zapisów ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przede wszystkim dokładne czytanie postów w temacie o wyjeździe ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od czego zależy, że niektóre adresy internetowe mogę wpisywać na pasku bez tych trzech literek "w" (tylkoo domena + kropka + pl), np. onet.pl, wislakrakow.com i wszystko działa, natomiast niektóre (np www.mpk.krakow.pl) musze wpisywać w całości?
Tak mnie zaciekawiło jak chciałem poszukac rozkładu pewnego tramwaju, a tu stronka mpk bez "www" nie bangla ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ten sprzęt jest dobry? -> http://www.allegro.pl/item421490772_...sb_gratis.html
Czy lepiej szukać czegoś lepszego? Tak do 200 zł. ![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dokładnie tydzien temu byłem na Grodzkiej i Szewskiej i nie spotkałem tej kurtki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Da się dojechać samochodem (w dzień powszedni) gdzies blisko Kopca Kościuszki? Zawsze spacerowałem tam Al. Waszyngtona spod pętli tramwajowej
![]() Którymi drogami ew jechać, gdzie skręcać, załóżmy, że z Alei? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś czy na turystykę i rekreację na Uniwersytecie Ekonomicznym wystarczy zdać:
polski podstawę, angielski podstawę, geografię podstawę i WOS rozszerzony? I jakie ewentualnie były progi procentowe w tym roku? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jasne ze sie da ![]() Jezeli bedziesz jechał od strony salwatora, to zaraz za mostem zwierzynieckim skrecasz w prawo w ulice malczewskiego i jedziesz cały czas za droga i dojeżdzasz do kopca kościuszki. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
podbijam pytanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Co sadzicie na temat kupimyklub.pl ? Sciema?Wyzysk?Czy moze realny projekt tak jak w Anglii? Nie wiedzialem gdzie zapytac wiec wybralem ten temat
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Kupiłem używany TV. Podłączyłem go w domu (NH) do anteny zbiorczej. Obraz jest nie najgorszy ale zamiast dźwięku jest ssssssyczenie. Czy potrzebny jest mi wzmacniacz do tej anteny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo kiedy i o której godzinie TH przyjeżdża do Krakowa?No i w którym hotelu sie zakwaterują.Sheraton tak jak Barca ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hipotetyczna sytuacja:
Dostajesz w prezencie od cioci z Ameryki 20tys dolarów. Żeby nie trzymać w skarpetce chcesz wpłacić na lokatę. Zamieniasz kasę w kantorze, wpłacasz do banku i gites. Pytanie brzmi. Co na to Urząd Skarbowy? Jakieś podatki itp? Czy ktoś się może do tego przypieprzyć i zapytać skąd kasa? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moze sie przyczepic, tylko nie wiem od jakiej kwoty i tego musisz sie dowiedziec ale cos mi chodzi po glowie kwota 20tys zlotych.
Najlepiej jest zalozyc kilka kont w roznych bankach i rozlozyc to na mniejsze sumy np po 10tys zlotych. kijek - cholera to wie znajac polska pomyslowosc to bylbym ostrozny
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.09.2008 o godz. 16:40.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pilnie potrzebuje program, ktory odczyta mi hasła ukryte pod *, np jak wpisujemy hasło do maila. Wiem, że taki program istnieje, juz go kiedys używałem tylko nie pamietam nazwy.
![]() |
|
|