|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Od tych pieniędzy i słyszenia wszędzie, że są legendami, poprzewracało im się w dupach i traktują kibiców jak śmieci. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Sugeruję się jednak trochę hamować.
Ktoś po prostu może mieć taką naturę, że nie lubi występować przed kamerą, co wcale nie oznacza, że jest burakiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jaka gruba niekompetencja? Przeciez takie kwiatki wychodza co chwila. Wystarczy sobie ten temat przewinac. Ktos tam kubka nie dostal, ktos czegos innego, ktos czeka rok, ktos jeszcze nie dostal nagrody wcale. Dziwne, ze do weszlo za kazdym razem nie pisali. Sowiecka mentalnosc to chyba masz Ty panie asie skoro taki roszczeniowy jestes, nie rozumiejac sytuacji w jakiej jest klub. Jak pisalem, chcecie wszystkiego cacy, na glanc, turbo, hiper, turbo to sie na Bayern przerzuccie. Zrozumcie, ze u nas jest burdel na kolkach chyba w kazdym aspekcie od dluuuuuuuuuuuugiego czasu i szybko sie raczej nie zmieni. Dziwi mnie wasze niewiedza na temat wlasnego klubu.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zachowanie klubu jest oczywiście skandaliczne i co do tego nie ma cienia wątpliwości.
Mimo wszystko nie wyobrażam sobie, żebym mógł z tematem polecieć do mediów, zwłaszcza do weszło, robiąc ukochanemu klubowi czarny PR. Myślę, że wystarczyło zrobić ciut więcej niż pisać maile. Parę razy zadzwonić do klubu, czy choćby na twitterze odezwać się do Sarapaty czy Dukata. Oczywiście te pare maili powinno było wystarczyć ale skoro w biurze pracuje niekompetentna osoba to trzeba robić taką burze? :/ Powtarzam - nie bronię pracowników klubu. Paskudne zachowanie. Po prostu osobiście, jako kibic, za nic nie chciałbym klubowi zaszkodzić i mimo wszystko dziwi mnie bardzo takie zachowanie. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Sprawa została nagłośniona i bardzo dobrze. Niby dlaczego kibic nie miał prawa podzielić się tym z mediami? Też kibicuje Wiśle i chcę, żeby klub podchodził jak najpoważniej do kibica. Sportowo dno, a organizacyjnie z tego co widzę dalej jesteśmy w powijakach... Nagrody za określone kwoty były? Były! Jeśli klub nie wysłał do wszystkich kibiców upominków a wręcz olewał temat i zbywał to jest to dla mnie skandal. Albo się wywiązywać ze zobowiązań, albo nie organizować tego typu akcji... Co to za zarząd który nie szanuje swojego kibica
|
|
|
|
Member
Od: 02.2018
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc ciężko mi jest uwierzyć, że Głowa miał z tym taki problem. Na spotkaniach z kibicami zawsze uśmiechnięty i otwarty, absolutnie nie sprawia wrażenia jakby był "za karę". Już bliżej posądziłbym o to Brożka, no ale to co napisał Jagul, nie ma się co sugerować słowami gościa, który miał wywalone na prośby i maile kibica przez 15 miesięcy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Osobiscie uwazam, ze nasz klub zasluguje jednak na cos lepszego niz zawijanie g*wna w sreberko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
to by było złoto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Brawo! ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dział marketingu powinien przejść u nas to samo co dział marketingu Lechii Gdańsk w ostatnim czasie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Jeden z użytkowników forum napisał na shoutboxie żeby nie oceniać pochopnie, bo być może "NIE MIAŁ CZASU NAGRAĆ TYCH ŻYCZEŃ".
....a, leżę ![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jeżeli piszesz o mnie, a najwyraźniej tak, to jest to wstrętna manipulacja i przeinaczenie. Naucz się czytać ze zrozumieniem.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niczego nie bronie. Wobec goscia, ktory byl za to odpowiedzialny, powinny zostac wysuniete odpowiednie kroki. Naszego marketingu nie ma zbytnio co bronic, gdyz takowy wlasciwie nie istnieje. Nie dzieki obecnemu zarzadowi, ktory stara sie to naprawic ( czasem udolnie, czasem jak widac nieudolnie ), tylko dzieki latom zaniedban poprzednich "wladz". Sranie do wlasnego gniazda (tak odbieram pisanie do legijnego weszlo), odbieram za niewlasciwy sposob zalatwiania takich rzeczy. Nie wiem tez, jak to wygladalo tak naprawde - dlaczego Mrowiec przez tyle czasu nie odpisywal, dlaczego Wojtkowski zamiast Glowackiego, dlaeczego (w tym ja) iles tam osob nie otrzymalo nagrod wcale,wiec nie bede z gory jebal calego klubu za mozliwa niesubordynacje jednego jegomoscia. Tyle.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.04.2018 o godz. 18:49.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
moim zdaniem nie ważne jaki jest powód. klub dał na sprzedaż taką nagrodę więc powinien się z tego wywiązać. takie traktowanie swoich kibiców to nawet nie jest strzał w stope. to strzał w głowę. teraz po fakcie wielka rekompensata a wystarczyło nagrać filmik. skoro można było nagrywać codzienne filmiki z obozu w hiszpani to co przeszkadzało nagrać te życzenia? to wszystko brzmi jak nie śmieszny żart. teraz tylko czekać na kolejną tego typu akcje i liczba osób biorących udział zmaleje z 3000 do kilku set.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Formuła już się wyczerpała i już poprzednia ledwo osiągnęła (jakiś tam) efekt. (apdejt) czaro napisał(a):
Inna sprawa, że firmówki z danymi po lewej były modne jakieś 15 lat temu... Powód: (apdejt)
Ostatnio edytowane przez MaLk : 09.04.2018 o godz. 18:58.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ba ta rekompensata z nawiązką wynagradza całą sytuacje. Dwa mecze na VIP i będzie Pan zadowolony...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
Pogonić niekompetentnych ludzi i na ich miejsce zatrudnić ogarniętych pracowników to powinien być priorytet, bo takie sytuacje tylko psują PR... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Spokojnie. Nie pojawil sie jeszcze na weszlo list z zadaniami samego zainteresowanego wiec to moze nie jest jeszcze zamknieta sprawa. Nie histeryzuj.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie wiem czy kiedykolwiek czymś zarządzałeś, ale strzelam, że (nie licząc FM), niczym ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.04.2018 o godz. 19:09.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Najgorsze jest to że chodzi o Głowę... Dawno temu już słyszałem opinię, że Arek ma problem z wywiązywaniem się z różnych klubowych obowiązków i to opinia nie od jednej czy dwóch osób. Ciężko w to uwierzyć. Nawet ten temat był poruszony na forum skwk przez osobę z wewnątrz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem co w tym dziwnego, Arek już głównie "grywa", a nie "gra", de facto zajął się już organizowaniem sobie życia po karierze piłkarskiej, w tym czasie rozwijał m.in. swoją akademię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie ma się co żołądkować, klub sobie chyba poradził:
http://weszlo.com/2018/04/09/gasic-k...-wisla-krakow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Możesz napisać coś więcej?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|